Spočítejte si cenu cestovního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Cestovní pojištění a zimní sezona

Jaká bude letošní zima? Podle jedněch teplá, věrná kopie té předchozí, podle druhých tuhá, vyrovnávající letní teplotní extrémy. Statistiky pojišťoven a asistenčních služeb pak na jaře příštího roku neomylně ukáží, zda převažovalo lyžování na tuzemských horách, brázdění alpských svahů nebo zda se ještě více turistů než v uplynulých sezónách rozhodlo pro zimní cestu za teplem do exotických destinací.

Každá dovolená nese určitá rizika, proti kterým se rozumní cestovatelé pojišťují. A hlášení událostí, které jejich pojištění kryje, pak dává dobrý přehled o našich dovolenkářských zvyklostech.

V počtu zásahů asistenční služby pojišťovny Generali na pomoc českým turistům v zimním období stále vedou alpské země. Nejčastěji k nim dochází v Rakousku a Itálii. Ve statistikách pak následují Francie a Švýcarsko. V Thajsku pomáhala v zimní sezóně 2014/2015 asistenční služba Generali českým turistům 31x, v Indonésii 16x, v Mexiku 13x a ve Spojených arabských emirátech 10x.

Cestovní pojištění již můžete uzavřít přímo u nás :  Sjednat cestovní pojištění online

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 8 let, 4 měsíci.
Odpověď na téma: Cestovní pojištění a letošní zimní sezona
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem (pojistnou smlouvu a kartičky pojištěných) a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.