Banka a pojišťovna roku 2015

Absolutním vítězem a nositelem titulu Banka roku 2015 se stala Česká spořitelna, která předstihla v žebříčku druhou UniCredit Bank a třetí Air Bank. V případě Air Bank je to vůbec poprvé, kdy se do první trojice nejlepších bank na českém trhu dostala nízkonákladová banka.

Banka roku 2015

  1. Česká spořitelna
  2. UniCredit Bank
  3. Air Bank

Nejdynamičtější banka roku 2015

  1. Air Bank
  2. Fio Banka
  3. Raiffeisenbank

Velké překvapení přinesly v letošního ročníku soutěže pojišťovací kategorie. „Letošní ročník je výjimečný naprostou dominancí Allianz pojišťovny v pojišťovacích kategoriích. Zvítězila ve všech třech kategoriích, což se v soutěži nestalo za celou dobu její historie,“ říká Petr Stuchlík. Allianz pojišťovna se totiž stala nejen absolutním vítězem a nositelem titulu Pojišťovna roku 2015, ale také v kategoriích Auto pojištění roku 2015 a Životní pojištění roku 2015.

Pojišťovna roku 2015

  1. Allianz pojišťovna
  2. UNIQA pojišťovna
  3. ČSOB pojišťovna

Celý článek : Bankou roku 2015 je Česká spořitelna, v soutěži překvapila Air Bank

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 8 let, 4 měsíci.
Odpověď na téma: Banka a pojišťovna roku 2015
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

Jste připraveni na velké mrazy?

Škoda způsobená mrazem Pojištění proti zamrznutí vodovodních trubek je specifický druh pojištění, který pokrývá škody způsobené zamrznutím a následným prasknutím vodovodních trubek ve vaší domácnosti

Celý článek »