Hlavním zaměstnaneckým benefitem zůstává mobilní telefon

České ekonomice i firmám se daří, a to se pozitivně odráží v nabídce zaměstnaneckých výhod.  Za lepší v porovnání s minulým rokem ji považuje 39 % společností.

Nejvíce nabízeným benefitem zůstává již potřetí mobilní telefon v nabídce 88 % firem a příspěvek na vzdělávání (83 %), který je dlouhodobě také nejdynamičtějším benefitem. Největší meziroční nárůst zaznamenaly příspěvky na životní pojištění a na spoření na penzi (o 11 %, resp. 9 %), které tak dokazují rostoucí trend podpory dlouhodobých benefitů. Na jednoho řadového zaměstnance firmy v průměru vydají 10-15 tisíc korun.

Táhnou jazykové kurzy, zájem roste i o ruštinu. Téměř desetina dotázaných firem avizuje, že do budoucna plánuje navýšit příspěvky na vzdělávání.

Vyplynulo to z tradičního průzkumu zaměstnaneckých výhod, který již v deváté vlně realizovala NN pojišťovna a penzijní společnost ve spolupráci se Svazem průmyslu a dopravy ČR.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 8 let, 8 měsíci.
Odpověď na téma: Hlavním zaměstnaneckým benefitem zůstává mobilní telefon
Informace o uživateli:




Aktuality a informace