Spočítejte si cenu cestovního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Poškodit auto může i hladová žirafa

Mírně otřesená se z loňské dovolené vrátila rodina, která se rozhodla pro vyjížďku do safari severně od německého Hannoveru. Když rodiče s dcerkou v parku na chvíli zastavili, neprozřetelně nechali otevřené okénko u auta. Na jedné ze sedaček přitom měli položenou svačinu – několik jablek. Těch si rychle všimla kolemjdoucí žirafa, strčila hlavu do auta, avšak po spatření lidí si svůj záměr rozmyslela a snažila se z vozu okamžitě dostat ven. Zaklínily se jí ale růžky a pryč se dostala až po několika trhnutích proti karoserii a značném poničení bočních dveří vozu.

Téměř neuvěřitelný zážitek si z cest odnesl další klient Allianz, který se v Norsku u silnice snažil rychlým manévrem vyhnout losovi – a ve smyku poté naboural do medvěda, který stál jen o kus dále. Naštěstí nakonec ani řidič, ani zvířata neutrpěla vážná poranění.

Další netradiční události najdete ve zprávě pojišťovny Allianz : Cestu jim zkřížil klokan, žirafa i los. Někteří turisté si na dovolené příliš neodpočinou

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 8 let, 8 měsíci.
Odpověď na téma: Poškodit auto může i hladová žirafa
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem (pojistnou smlouvu a kartičky pojištěných) a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.