Spočítejte si cenu cestovního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Asistence pojišťovny letadlem stojí 50 000 Kč za hodinu

Náklady na řešení asistence při plnění nejen z cestovního pojištění se v případě použití letecké přepravy pohybuji v cenách 50 000 Kč za letovou hodinu i více.

Přepravy pacienta jsou v podstatě možné tři:

  • speciálním letadlem s leteckou ambulancí
  • běžnou leteckou linkou
  • pozemní ambulancí (sanitkou)

Nejnáročnější na přípravu i samotný průběh a také nejdražší je letecká ambulance. Allianz má v České republice několik smluvních partnerů, kteří disponují proudovými a turbovrtulovými letadly s plnou zdravotnickou výbavou na palubě a zkušeným zdravotnickým personálem ve složení lékař a sestra, popřípadě záchranář s praxí v letecké záchranné službě. K dispozici jsou dva hlavní druhy leteckých speciálů, turbovrtulový Cheyenne a proudové letadlo Cessna.

Celý článek : Cesta ze zahraničí domů pod dozorem bílých plášťů? Loni ji zažilo 117 klientů Allianz

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 8 let, 10 měsíci.
Odpověď na téma: Asistence pojišťovny letadlem stojí 50 000 Kč za hodinu
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem (pojistnou smlouvu a kartičky pojištěných) a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.