Spočítejte si cenu pojištění domácnosti a nemovitosti v naší on-line kalkulačce.

S Allianz asistencí řeší klienti i krysy

Jako první ji na českém trhu ke svému majetkovému pojištění zavedla Allianz asistenční službu (pod názvem „Domácí asistence„) a v počátku fungování evidovala asistenční služba 71 zásahů ročně. V loňském roce jich bylo už skoro 50x více – 3417. Za celou dobu její existence pak vyjížděli pracovníci asistenční služby celkem k 10 681 případům.

Pod asistenční službu lze zařadit i „deratizaci“. Nejčastěji se lidé chtějí zbavit štěnic a nepříjemných hlodavců. Nejvíce ve městě Karlovy Vary, kde bylo 117 deratizačních zásahů, a spolu s kraji Ústeckým a Moravskoslezským tvořily plnou polovinu všech 490 deratizací v celé republice.

Mezi řemeslníky, které klienti požadovali nejčastěji, patřili instalatéři, kteří opravovali zhruba třetinu veškerých škod. Jejich běžnými případy byly buď prasklé stoupačky, nebo jiné rozvody, ucpané odpady nebo nefunkční WC. Na druhé příčce se v počtu zásahů umístili zámečníci a na třetím opraváři elektrospotřebičů. Na dalších příčkách pak byly služby topenářů a elektrikářů, naopak nejméně vytíženým řemeslníkem byl plynař, pokrývač a sklenář.

Z elektrospotřebičů se nejčastěji lidem porouchaly :

  • pračky – 468x
  • myčky – 427x

Naopak kupodivu nejméně často se opravovaly chladničky – 176 případů a pouhých 17 mrazáků

 

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 8 let, 11 měsíci.
Odpověď na téma: S Allianz asistencí řeší klienti i krysy
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

Jste připraveni na velké mrazy?

Škoda způsobená mrazem Pojištění proti zamrznutí vodovodních trubek je specifický druh pojištění, který pokrývá škody způsobené zamrznutím a následným prasknutím vodovodních trubek ve vaší domácnosti

Celý článek »

Zazimování chaty nestačí

Zazimovaná chata (chalupa) nestačí. Potřebujete i pojištění. Nechceme nikoho strašit, ani přemlouvat. Ale to, že vyprázdněné chaty a chalupy v zimě lákají zloděje, je bohužel

Celý článek »

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.