Spočítejte si cenu úrazového pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Flexi dostalo opět ocenění Zlaté koruny

FLEXI životní pojištění se v soutěži Zlatá koruna na nejvyšší stupeň vítězů postavilo již
po sedmé za sebou. V kategorii životního pojištění roku bylo oceněno jako nejlepší finanční produkt na trhu. FLEXI životní pojištění – JUNIOR získalo ve stejné kategorii třetí místo. K získaným oceněním pravděpodobně přispěly také inovace produktu, které se drží strategie společnosti – chránit klienta především ve vážných životních situacích.

FLEXI životní pojištění je na trhu již 15 let a k dnešnímu dni ho má sjednáno více než milion klientů.

Celá zpráva : FLEXI životní pojištění získalo již sedmou Zlatou korunu v řadě

 

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel Šárka a poslední změna proběhla 8 let, 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #4812 Odpovědět
      Šárka
      Host

      Dobrý den,
      dnes jsem od Pojištovny České spořitelny dostala doporučený dopis, kdy mi bylo oznámeno, že mi vypovídají pojistné rizika u mé smlouvy.Tedy respektive jen u smlouvy mé dcery, jsem nemile překvapena, pojistku jsem si zřídila v dubnu 2011, byla jsem pojištěna já a má dcera. Danou částku jsem pravidelně platila a využívala pojistku ke krytí úrazů, proto jsem si ji také zřizovala. Pravděpodobně pokud by dcera neměla tolik úrazů (důvod zániku pojistky mi oznámen nebyl) tak by mi smlouva vypovězena nebyla, termín pojištění měl končit až 30.6.2024.
      Navíc částka měsíčního plnění zůstává stejná, ale dceru v tom již nemám, proč jsem tedy pojistku uzavírala,když jsem chtěla pojištění pro nás obě?
      Toto Vám asi při sjednání pojistky nikdo neřekne. Absolutně s tímto jednáním nejsem spokojená, ale zákony pravděpodobně nezměním.
      Příště si velmi rozmyslím zda uzavřu životní pojištění.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
Odpověď na téma: Flexi dostalo opět ocenění Zlaté koruny
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku.