CK IASON vyhlásila úpadek

Brněnská cestovní kancelář IASON spol. s r.o. vyhlásila úpadek. Do 14. 3. 2015 byla pro tento případ pojištěna v souladu se zákonem č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasti cestovního ruchu, u pojišťovny Generali.

Pojištění se vztahuje na neuskutečněné zájezdy prodané do tohoto data. Žádný z klientů CK IASON by se momentálně neměl nacházet v zahraničí. Podle informací z cestovní kanceláře byl již 10. března ukončen prodej zájezdů.

Limit pojistného plnění, který si cestovní kancelář sjednala, činí 3 450 000 Kč

GENERALI je připravena vypořádat tuto pojistnou událost v co nejkratším termínu. Záleží ale nejen na míře spolupráce cestovní kanceláře, která vyhlásila úpadek, nýbrž i na rychlosti, s jakou se budou hlásit jednotliví poškození klienti. „Je důležité, aby všichni klienti této cestovní kanceláře co nejrychleji poskytli naší asistenční službě veškeré potřebné podklady,“ upozornil Jiří Cívka, tiskový mluvčí pojišťovny Generali
„Abychom klientům co nejvíce usnadnili vyřízení vzniklé škody, uveřejnili jsme na internetových stránkách www.generali.cz postup při hlášení pojistné události a škodní protokol.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 8 let, 10 měsíci.
Odpověď na téma: CK IASON vyhlásila úpadek
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

Jste připraveni na velké mrazy?

Škoda způsobená mrazem Pojištění proti zamrznutí vodovodních trubek je specifický druh pojištění, který pokrývá škody způsobené zamrznutím a následným prasknutím vodovodních trubek ve vaší domácnosti

Celý článek »