AXA nabízí nový investiční produkt

Hledáte příležitost investice, která má šanci na dynamický růst a rychlejší zhodnocení vašich vkladů? Společnost AXA vám tuto možnost nabídne – investování do menších společností s velkým potenciálem.

Unikátní investiční strategie

Jak tedy nechat peníze efektivně pracovat? Prostřednictvím nástrojů kolektivního investování, které jsou řízené investičními manažery a kontrolované Českou národní bankou, můžete spojit své finanční prostředky s ostatními drobnými investory a společně za ně nakoupit akcie nejrůznějších firem či je za zajímavý úrok můžete půjčit třeba různým státům ve formě dluhopisů. Na kvalitu složení investičního portfolia a jeho aktivní správu dohlédne odborník z AXA. Vy však v žádném okamžiku nepřestáváte své finanční prostředky vlastnit. Tímto způsobem pracují peníze pro své majitele v zahraničí naprosto běžně. V České republice je však obliba investování stále v začátcích. AXA Small Cap Portfolio je vhodný nástroj, jak své finance dlouhodobě zhodnocovat.

Nově spuštěné elegantní stránky přímo pro tento produkt: AXA Small Cap Portfolio

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 9 let.
Odpověď na téma: AXA nabízí nový investiční produkt
Informace o uživateli:




Aktuality a informace