Allianz přichází s připojištěním „zlomeného srdce“

Není to apríl, opravdu si budete moci uzavřít pojištění pro případ rozchodu s vaším partnerem, partnerkou a tak trochu kompenzovat vaši nešťastnou lásku. Mnoho dotazů na toto pojištění vzniká při rozchodu partnerů, zda by nemohlo být vyplaceno bolestné, pokud si bude v době bezproblémového vztahu pár platit pojištění. Jako první pojišťovna vyhověla Allianz.

Připojištění zlomeného srdce. Jeho konstrukce je jednoduchá. „Pokud majitel nebo majitelka životního pojištění potká potenciálního partnera, začne si platit měsíčně pojistné. V případě, že vztah po několika měsících nebo letech zkrachuje a pár se rozejde, pojišťovna začne vyplácet pojištěnému předem dojednanou sumu jako odškodné za zlomené srdce,“ uvádí šéf životního pojištění Allianz Martin Podávka.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 9 let.
Odpověď na téma: Allianz přichází s připojištěním „zlomeného srdce“
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

Jste připraveni na velké mrazy?

Škoda způsobená mrazem Pojištění proti zamrznutí vodovodních trubek je specifický druh pojištění, který pokrývá škody způsobené zamrznutím a následným prasknutím vodovodních trubek ve vaší domácnosti

Celý článek »