Spočítejte si cenu pojištění odpovědnosti v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Jste připraveni na velké mrazy?

Škoda způsobená mrazem

Pojištění proti zamrznutí vodovodních trubek je specifický druh pojištění, který pokrývá škody způsobené zamrznutím a následným prasknutím vodovodních trubek ve vaší domácnosti nebo nemovitosti. Tento typ pojištění obvykle pokrývá náklady na opravy nebo náhrady vodovodních trubek, ale i další možné škody způsobené vodou, která unikne z trubek. Lze ho zvolit jako připojištění k pojištění nemovitosti.

Co byste měli vědět aneb některé body týkající se pojištění proti zamrznutí vodovodních trubek zahrnují:

1. Podmínky: Pojistné podmínky se mohou lišit v závislosti na konkrétní pojišťovně a produktu. Je důležité si přečíst podmínky smlouvy, abyste přesně pochopili, co je a co není pokryto.

2. Prevence: Některé pojišťovny mohou vyžadovat dodržování preventivních opatření, jako je izolace vodovodních trubek nebo udržování teploty v určitých mezích, aby se minimalizovalo riziko zamrznutí. Zejména u nemovitostí, které nejsou obývány celoročně, je nutné zajistit vypuštění vody z trubek před zimou, pokud objekt není vytápěn.

3. Druhy škod: Pojištění může pokrývat nejen náklady na opravy vodovodních trubek, ale také škody způsobené unikající vodou, jako jsou škody na zařízení, nábytku nebo samotné nemovitosti.

4. Limity a sazby: Pojištění může mít limity pro pokrytí a mohou být stanoveny různé sazby v závislosti na geografickém umístění, kde je domov umístěn.

5. Výsledná cena: Tu zjistíte, pokud použijete naší kalkulačku. Kalkulování je nezávazné a výsledná cena, kterou uvidíte je rovnou včetně všech započítaných slev.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

Aktuality a informace

Pojištění odpovědnosti vysokozdvižný vozík

Pojistka na blbost v zaměstnání

Věděli jste, že zaměstnavatel má právo na Vás požadovat až 4,5 násobek Vašeho platu, pokud způsobíte v zaměstnání škodu? A přesně pro tyto případy je zde pojistka na blbost (pojištění odpovědnosti) za škody způsobené zaměstnavateli. Zákoník práce hovoří jasně a občas máme všichni „den blbec“, kdy se pokazí všechno, co může a velká škoda se pak stane, ani nevíme jak…

Celý článek »

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.