Online nahlášení škody UNIQA

Produkty pojišťovny UNIQA na našem webu www.pojisteni.cz jsou 100% online již nějakou dobu. To znamená, že opravdu je možné sjednat pojištění bez nutnosti někam chodit a opravdová smlouva o pojištění dorazí e-mailem. Týká se to nejen cestovního pojištění, ale i pojištění majetku, odpovědnosti či pojištění sportu. Navíc není nutné ladit po telefonu cenu, sleva díky online sjednání je poskytnuta rovnou, uvidíte ihned v nabídce.

Novinkou u pojišťovny UNIQA je také 100% online nahlášení škody.

Doba potřebná k nahlášení škody se zkrátila na několik desítek sekund až maximálně několik minut. Zákazník nemusí ani znát číslo smlouvy nebo všechny parametry. Stačí zadat několik základních údajů a systém už jeho i předmět pojištění identifikuje z databáze sám. Registrovat škody lze jak z privátních, tak korporátních pojistných smluv jakéhokoli druhu. Zákazník okamžitě získá číslo škody a pokyny, jakou dokumentaci je potřeba k vyřízení elektronicky přes webové hlášení dodat. Automatický proces přidělí případ rovnou příslušnému likvidátorovi bez mezikroků, takže jakmile klient hlášení odklikne, ihned se objeví na monitoru pověřeného pracovníka UNIQA.

 

[button position=“centered“ url=“https://skody.uniqa.cz/„]Online nahlášení škod[/button]

 

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #200880 Odpovědět
      Beňo Miroslav
      Host

      Doplnění: Original fakturu o zaplacení mám u sebe. Beňo Miroslav

    • #216319 Odpovědět
      Karel Laštůvka
      Host

      Dobrý den,prosím o proplacení pojistné události,číslo pojistky 3918802865.Děkuji.

    • #217269 Odpovědět
      Josef Vlček
      Host

      Dnes jsem měl nehodu s vozidlem 1T58789 ve Vítkově 74901. Při vyšetřování byli povolaní policisté s dopravní hlídky.Mám proveden zápis s nehody.Byl jsem viníkem.Druhý ůčastník nehody byl vozidlem spz:1TX2837 z firmy AGEL. U mého vozidla 1T5 8789 je poškozena přední část vozu.Vše je zdokumentováno.U druhého vozidla 1TX2837 má podřený pravý bok u zadního kola. Obě vozidla byla schopná provozu. Nebylo k zapotřebí přivolání hasičů. Prosím o vyjádření ke škodě případně odhadu škody abych mohl uvést vozidlo do pořádku. Děkuji Josef Vlček Vítkov 74901.Tel 737454420

    • #217421 Odpovědět
      Drahoslav Laško
      Host

      Dobrý den.Chtěl bych uplatnit proplacení odstranění závady na mém notebooku.Číslo pojistné smlouvy je-2734323143.

    • #223803 Odpovědět
      Josef Novotný
      Host

      V nocí z 21. na 22.7.2024 došlo u mojí bytové jednotky k rozbití části zasklené lodžie neznámým pachatelem. Nejsem V Praze takže jsem se to dozvěděl telefonem od známého, který šel kolem. Večer 21.7.bylo ještě vše v pořádku. K jiné škod nedošlo. Vzhledem k tomu, že nemohu do Prahy přijet volím tuto doporučenou možnost nahlášení škody. Nevím.co bude nutné doložit od servisní firmy by se mělo jednat o škodu do 10 000.-Kč. Vzhledem k mojí současné situaci budu moci řešit až během srpna. Děkuji předem za Vaši zprávu. S pozdravem Novotný Josef.

    • #223819 Odpovědět

      Produkty pojišťovny UNIQA na našem webu http://www.pojisteni.cz jsou 100% online již nějakou dobu. To znamená, že opravdu je možné sjednat pojištění bez nutn
      [celý článek: Online nahlášení škody UNIQA]

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 vláken odpovědí
Odpověď na téma: Online nahlášení škody UNIQA
Informace o uživateli:




Aktuality a informace