Spočítejte si cenu cestovního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Platí cestovní pojištění i pro zaoceánskou loď?

Zaoceánská loď je v podstatě místem, kde se nenacházíte na území žádného konkrétního státu. Často se pohybujete v mezinárodních vodách. Jak je to tedy s případným cestovním pojištěním a kdo hradí léčebné výlohy?

Buďte bez obav a vesele cestuje kam se Vám zlíbí. Cestovní pojištění samozřejmě platí i na zaoceánské lodi, ať už se pohybujete kdekoliv po světě. Pojišťovny zdůvodňují své rozhodnutí jednoduchým argumentem. Na každé velké lodi je přítomen lékař, který zajistí případné ošetření. To bude samozřejmě hrazeno z cestovního pojištění.

 

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/cestovni/srovnani“]Kalkulačka cestovního pojištění[/button]

 

Dobrý tip: Po cestách mimo Evropu doporučujeme, abyste si při sjednávání cestovního pojištění zvolili variantu s co nejvyšším pojistným krytím (léčebné výlohy minimálně 4-5 milionů). Stále bude totiž cena za případnou pojistku mnohonásobně nižší než případné náklady na lékaře.

Užijte si svoji plavbu.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

  • Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel HoracekL a poslední změna proběhla 4 roky, 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #76728 Odpovědět
      HoracekL
      Host

      Loď by měla být pod vlajkou toho přístavu, kde je zaregistrována. Tudíž – patří pod nějaké území.
      Nicméně, pojištění i pro cestování do dalekého zahraničí (například do Ruska) je také poměrně důležité téma

Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
Odpověď na téma: Platí cestovní pojištění i pro zaoceánskou loď?
Informace o uživateli:




Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem (pojistnou smlouvu a kartičky pojištěných) a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.