Spočítejte si cenu úrazového pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Zodpovědní mají úrazovku

Žijeme v době, kdy půjčka či hypotéka jsou součástí našeho rozpočtu a není na tom nic divného. Dokud jsme zdraví, chodíme do práce a máme pravidelný příjem, vše se daří bez problémů splácet. Co ale nastane ve chvíli, kdy si způsobíme nějaký úraz a budeme nuceni práci na čas přerušit?

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/uraz/srovnani“]On-line nezávazná kalkulačka úrazového pojištění[/button]

Měli bychom mít plán B

Nehoda se může přihodit opravdu kdykoliv, kdekoliv a komukoliv. I obyčejná cesta do práce nebo nevinně vyhlížející víkend s rodinou se může během vteřiny změnit v problém s dalekosáhlými komplikacemi.

Kupříkladu zlomenina nohy či ruky nás vyřadí na několik týdnů z práce. Máte dostatečnou finanční rezervu, abyste takovou situaci nepocítili a v klidu doma odpočívali, dokud kosti dobře nesrostou?

Je zde velmi účinné řešení, které přijde vhod! Úrazové pojištění. Nabízíme dva varianty:

– krátkodobé (od dvou dnů do jednoho měsíce), které je vhodné zejména pro ty, kteří se věnují sportu jen nárazově a je zde tedy větší riziko úrazu (cena závisí na druhu sportu, jedná se o desetikoruny za den)
– dlouhodobé – je velmi vhodné pro každého a řeší úrazy jak při běžných činnostech tak při sportu (základní pojištění od 79Kč za měsíc)

Více informací o úrazovém pojištění si můžete přečíst zde.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku.