Allianz věnuje 125 stipendií nadaným studentům

U příležitosti 125. výročí svého založení věnuje Allianz celkem 125 stipendií nadaným studentům z celého světa. Průběžně až do roku 2019 bude sponzorovat jejich studium na vyhlášené berlínské European School of Management and Technology (ESMT). S plnou nebo částečnou podporou od Allianz zde můžou absolvovat programy Masters in Management, Executive MBA nebo Full-Time MBA.

ESMT si své studenty vybírá na základě výborných studijních i profesních výsledků a například letošní ročník denního studia MBA navštěvují při 58 lidech ve třídě zástupci 23 národností. Češi mezi nimi zatím nejsou a Allianz pojišťovna právě hledá kandidáty, kteří to změní.

Informace o podmínkách přijetí a získání o stipendia Allianz pro Full-Time MBA najdou uchazeči přímo na webových stránkách ESMT. Důležité je, že na rozdíl od praxe běžné v českém školství tento institut přijímá přihlášky a rozhoduje o jejich úspěšnosti průběžně. Přestože nejzazší termín podání přihlášky pro tento program je 31. října 2015, pro zvýšení šance na úspěch škola vážným uchazečům doporučuje hlásit se již do konce srpna.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma neobsahuje zatím žádnou odpověď. Do diskuze (1 účastník) se naposledy zapojil uživatel Pojištění.cz a poslední změna proběhla 8 let, 9 měsíci.
Odpověď na téma: Allianz věnuje 125 stipendií nadaným studentům
Informace o uživateli:




Aktuality a informace