Spočítejte si cenu cestovního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Zloději čekají až odjedete na dovolenou, máme řešení

Věděli jste, že už i klasické cestovní pojištění je možné použít v případě, že bude Váš dům či byt během Vaší dovolené poškozen? Stačí si při sjednávání cestovního pojištění vybrat i připojištění domácnosti a v klidu můžete svůj byteček nebo domeček opustit.

Ukážeme si, jak na to. Snadný a podrobný návod, jak si připojistit mnohem klidnější dovolenou. V prvním kroku zadáte klasicky údaje o cílové zemi, datu dovolené a také počtu pojištěných osob. Druhý krok nabídne základní možná připojištění a po něm se zobrazí první nabídky s cenami. Ve 3. kroku je možné si vybrat další připojištění, tedy mimo jiné i to pro domácnost.

Připojištění domácnosti může být součástí cestovního pojištění a slouží k tomu, aby chránilo majetek v domácnosti pojištěné osoby během její nepřítomnosti.

Jednoduše si zaškrtnete další doplňková připojištění, viz obrázek č.2

Pokud pojištěná osoba odejde na dovolenou nebo na služební cestu, může připojištění domácnosti pomoci chránit majetek v domácnosti, jako jsou nábytek, elektronika, šperky a další cennosti, před různými riziky, jako jsou například krádeže.

Další připojištění, která pokládáme za běžná a často si je k cestovnímu automaticky přidáváme u produktů, jsou: 

  • úraz
  • odpovědnost
  • připojištění zavazadel
  • zpoždění letu
  • storno zájezdu
  • apod. viz naše kalkulačka

Přejeme vám krásnou a klidnou dovolenou.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem (pojistnou smlouvu a kartičky pojištěných) a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.