Konec otravným telefonátům, u nás to jde i bez…

Nebudeme vám telefonovat a nabízet produkty, o které vůbec nestojíte. Vaše povinné ručení si u nás vyřídíte za pár minut snadno, bez front, bez přemlouvání v telefonu a za nejnižší ceny, protože veškeré možné slevy rovnou propisujeme do vaší konečné ceny. 

Ihned v naší kalkulačce (srovnání pojišťoven) vidíte reálné ceny na vaše zadání, data o vozidle se načtou pohodlně z SPZ, slevy jsou automaticky ihned započteny maximální, není potřeba nic smlouvat.

Svoje telefonní číslo nám zadávat nemusíte. Nepotřebujeme ho, abychom si s vámi povídali a nutili vám pojistné produkty, které nechcete. Vaše soukromí je pro nás posvátné a nehodláme je nijak narušovat.

Zadáte pouze údaje nezbytné pro výpočet konečné ceny a ihned si můžete svoji pojistku sjednat. Může být platná třeba okamžitě a v tu samou chvíli získáte i svoji zelenou kartu přímo do mailu.

Jak tedy postupovat?

V několika snadných krocích vám popíšeme, jak si u nás sjednáte svoje povinné ručení:

  1. Zadáte SPZ, čímž se vám rovnou předvyplní všechny údaje o vozidle.
  2. Vypíšete údaje o pojistníkovi a rovnou získáte přehled o bonusech nebo malusech.
  3. Vyberete si připojištění, která jsou pro vás vhodná. Pokud si nejste úplně jistí, tak s tím vám pomůže náš webový expert (zelená ikonka usměvavého obličeje u jednotlivých druhů připojištění), který doporučí to nejvhodnější právě pro vás.
  4. V tabulce s porovnáním nabídek uvidíte přehledně jednotlivé pojišťovny a jejich ceny za výsledný produkt.
  5. Jakmile se tedy rozhodnete, které povinné ručení vám bude nejlépe vyhovovat, zadáte doplňující údaje a pojistka je na světě.
  6. Platba probíhá on-line stejně jako samotné sjednání. Můžete použít i platbu skrze QR kod.
  7. Zelenou kartu, pojistnou smlouvu i záznam z jednání obdržíte v tu samou chvíli na svůj mail.

Že vám během celého procesu nikdo nevolal? To je ale překvapení 🙂

Ačkoliv u nás ne, takhle fungujeme od samého začátku. Tím, že nikde neinzerujeme nereálné ceny, nemusíme pak nikoho přemlouvat. Ceny na webu jsou konečné, zcela pravdivé a s maximální možnou slevou, jakou nám umožní daná pojišťovna. Vaše úspora času i peněz je pro nás prioritou, stejně tak jako vaše soukromí. Proto žádné otravné telefonáty.

 

Mrkněte jak vypadá vše jednoduše:

Nikdo vás nebude k ničemu přemlouvat, vyzkoušejte si zcela nezávazně…

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

Aktuality a informace