Spočítejte si cenu cestovního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Výlet do Thajska den pátý

Thajské Phi Phi – den pátý

Výlet na Phi Phi byl naším dalším cílem v následující den. Na tento ostrov se nedá dostat obyčejnou dřevěnou loďkou, používají se rychlé motorové čluny, je to totiž od Krabi daleko, cesta tam trvá více než hodinu. Každopádně čas na lodi strávený stál za to. Při cestě se míjí několik dalších krásných ostrovů a samotné Phi Phi, to je opravdu až skoro kýč.

Tyrkysově modré moře, okolo tyčící se skály porostlé nádhernou zelení… Vše by bylo dokonalé, nebýt dalších stovek turistů, kteří stejně jako my, dychtili vidět tuhle nádheru. Takže přijedete lodí na místo, uděláte si pár fotek, pokud se vám podaří proplést se mezi dalšími loďkami a pak objíždíte ostrov a hledáte vhodné místo na zakotvení, pro šnorchlování mezi barevnými rybkami, pro procházku po pláži atd.

Jedna z pláží, tzv. Opičí je věrná svému jménu, neboť tam opravdu číhaly opice, ke kterým máme po předchozích zkušenostech opravdu velký respekt.

Viděli jste film Pláž s Leonardem DiCapriem? Trailer filmu The Beach Tak i toto místo lze navštívit právě při výletu na Phi Phi. Opět záplava turistů je nekonečná, každý touží po vlastním selfíčku z tohoto místa 🙂

Tak to je pro pátý den vše. Každý den, který jsme v Thajsku byli, jsme si náležitě užili. Den šestý již brzy zde : Jak jsme cestovali dále…

Nejen do Thajska –  Nezapomeňte s sebou na cestu cestovko od nás 🙂

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem (pojistnou smlouvu a kartičky pojištěných) a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.