Spočítejte si cenu cestovního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Výlet do Thajska den druhý

Thajské Krabi – den druhý, výlety na ostrovy

Druhý den jsme vyrazili na výlet, místní dřevěnou loďkou, na nejbližší ostrovy. Je to nádherný zážitek provázený spoustou pozitivních emocí. Projeli jsme pár ostrovů, na každém jsme chvilku kotvili, mohli jsme se tam projít, pokochat se nádherami místní flory, vykoupat se.

Krabi je úžasné místo,  ale to se již opakujeme 🙂

První zastávka byla na ostrově Koh Poda, který je zároveň národním parkem. Písčitá pláž, nádherné modré moře s naprosto ideální teplotou vody, možnost šnorchlování (plavete mezi barevnými rybkami a prohlížíte si krásné korály).

Dalším nádherným ostrovem je Tup. Ten je při odlivu zajímavý tím, že spojuje několik menších ostrůvku písečnými cestičkami dohromady. Zde je i možnost si zakoupit malé občerstvení – my jsme využili možnosti dát si čerstvý kokos.

Kuřecí ostrov je pojmenován podle skály, která svým tvarem připomíná hlavu a krk kuřete. Všude je patrná bohatá flora a krásné počasí celou nádheru jen dokresluje.

Tak to je pro druhý den vše. Každý den, který jsme na Krabi byli, jsme si náležitě užili. Den třetí zde : Jak jsme cestovali dále…

Nejen do Thajska –  Nezapomeňte s sebou na cestu cestovko od nás 🙂

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem (pojistnou smlouvu a kartičky pojištěných) a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.