Spočítejte si cenu pojištění domácnosti a nemovitosti v naší on-line kalkulačce.

Ceny nemovitostí raketově rostou

Žijeme v době, kdy ceny nemovitostí během posledních let vzrostly někdy až na dvojnásobek. Ruku v ruce s tím by měly růst i ceny pojistek. Velká většina majitelů bytů, domů, rozestavěných objektů i pozemků nyní řeší situaci podpojištění.
Jak jste na tom právě Vy? Snadno si můžete zjistit, zda pojistná smlouva odpovídá současné situaci na trhu s nemovitostmi.

Vyzkoušejte si naši nezávaznou kalkulačku:

Pokud se Vám výsledný návrh bude zamlouvat, jednoduše si u nás sjednejte novou smlouvu a to klidně s okamžitou platností. A vůbec nevadí, že budete mít na jednu nemovitost více smluv. Není to nic nezákonného a kryjete se tak v případě, že dojde ke škodě.
Důvody ke sjednání další pojistky mohou být např: – podpojištění u prvotní smlouvy, z důvodu lepší nabídky u jiné pojišťovny, z důvodů, kdy původní nabídka je sice výhodná, ale nepokrývá
dostatečně všechna rizika (zde mívají pojišťovny různé specifické výjimky) atd… Pokud byste tedy měly dvě pojistky u různých pojišťoven a došlo k nějaké pojistné události, jste povinni informovat obě pojišťovny a jejich likvidátorům nahlásit spolu s pojistnou událostí i skutečnost, že máte více pojistných smluv. Šance na pojistné plnění v plné výši je pak mnohem vyšší, protože u každé pojišťovny můžete sjednat různá rizika.
Podívejme se zblízka na jednotlivé možnosti v nezávazné kalkulačce.
Nebojte se využít naši nabídku. On-line pojištění má stejnou platnost jako to „na papíře“ uzavřené.
A navíc nyní nabízíme pojistné produkty se slevou úžasných 40%.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

Aktuality a informace

Jste připraveni na velké mrazy?

Škoda způsobená mrazem Pojištění proti zamrznutí vodovodních trubek je specifický druh pojištění, který pokrývá škody způsobené zamrznutím a následným prasknutím vodovodních trubek ve vaší domácnosti

Celý článek »

Zazimování chaty nestačí

Zazimovaná chata (chalupa) nestačí. Potřebujete i pojištění. Nechceme nikoho strašit, ani přemlouvat. Ale to, že vyprázdněné chaty a chalupy v zimě lákají zloděje, je bohužel

Celý článek »

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.