Spočítejte si cenu cestovního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Cestovko v době „covidové“

 
COVID řádí už druhým rokem, ale svět se kvůli tomu nezastaví. Po únavném podzimu, předlouhé zimě a poměrně dramatickém jaře nás snad čeká poněkud klidnější léto. Spousta z nás je rozhodnutá vycestovat do zahraničí, kde bychom si rádi dobili baterky a odpočinuli. Cestovní pojištění pro tyto případy je proto více než nezbytné – stát se totiž může opravdu cokoliv…
 
Pro tentokrát si představme cestovní pojištění od pojišťovny UNIQA, která má velkorysou nabídku a aktuálně poskytuje krytí i na COVID-19 ve všech státech světa (tedy i červených).
Dojde-li k pojistné události, kontaktujte asistenční službu a postupujte dle jejich pokynů.
Pokud byste museli v zahraničí do karantény (např. z důvodů pandemie a místních opatření), pojišťovna UNIQA zdarma prodlouží cestovní pojištění až do chvíle, kdy Vám bude umožněn návrat domů.
 
Asistenční služba pojišťovny UNIQA funguje v režimu 24/7 a v případě jakékoliv pojistné události se doporučuje, abyste asistenční službu kontaktovali a konzultovali s ní svůj problém.
 
Pojistnou událost můžete nahlásit i zpětně až po návratu domů a to on-line přímo na webu pojišťovny, kam můžete i připojit všechny dokumenty, podle kterých doložíte skutečnost, že k pojistné události opravdu došlo. A na základě toho Vám bude vypočítáno pojistné plnění. Běžné škody jsou obvykle vyřizovány do dvou dnů.
 
SPOČÍTEJTE SI, NA KOLIK VYJDE CESTOVKO NA VAŠI LETNÍ DOVOLENOU – kalkulačka 
 

Na cestování po celém světě je opravdu velmi vhodné mít cestovní pojištění. V případě že nemáte ani úrazovku vyzkoušejte i úrazové pojištění 

Pokud cestujete v Čechách, je zde možnost využít i cestovní pojištění po ČR.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem (pojistnou smlouvu a kartičky pojištěných) a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.