Spočítejte si cenu cestovního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Cestovní pojištění za stokorunu vám ušetří desetitisíce!

Chystáte se na lyže do Alp?

A víte, kolik vás může stát případné ošetření, nebudete-li mít sjednané cestovní pojištění? Běžné ošetření naražených zad vyjde na cca 200 EUR, zlomená noha už je na tom hůř, budete si muset připlatit a to cca 1000 EUR. Operace otevřené zlomeniny je účtována cca 15.000 EUR a komplikovaný úraz hlavy a páteře může vyjít na 20.000 EUR.

Přitom stačí tak málo a všechny náklady spojené s ošetřením za vás uhradí pojišťovna. A cena cestovního pojištění například pro 4 člennou rodinu na 5 dnů do Itálie stojí 180,-Kč (léčebné výlohy 3.500.000,-Kč) a nebo 295,-Kč (léčebné výlohy 5.000.000,-Kč).

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/cestovni/srovnani“]Nejrychlejší cesta k Vašemu cestovnímu pojištění[/button]

Sjednání cestovního pojištění vám nezabere víc než 2 minuty. Můžete si vybrat z několika nabídek pojišťoven a odcestovat klidně ještě dnes.

Užijte si lyžování a pokud možno bez úrazu!

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem (pojistnou smlouvu a kartičky pojištěných) a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.