Spočítejte si cenu cestovního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

V exotických destinacích se cestovko vyplatí

V exotických zemích přibývá vážných úrazů

Během zimních a jarních měsíců stále více českých turistů míří za sluncem do exotických destinací. Tento trend se výrazně odrazil také ve statistikách plnění za lékařská ošetření v rámci cestovního pojištění. Slavia pojišťovna eviduje mimo jiné i takové případy:

  •  na Srí Lance dostal klient infarkt a musel podstoupit operaci srdce se zavedením bypassu. Výdaje za léčebné výlohy se v tomto případě vyšplhaly přes 300 000 Kč.
  •  v Peru potřeboval klient lékařskou pomoc, protože onemocněl výškovou nemocí. Cena za ošetření se pohybovala kolem 275 000 Kč.
  • dopravní nehoda v Kambodži, při které utrpěl český turista úraz páteře a hlavy. Ošetření pojišťovnu prozatím stálo téměř 400 000 Kč a případ zatím není u konce.
  • v Indonésii, kde si turista po pádu z motorky přivodil komplikovanou zlomeninu ruky. Případ si vyžádal lékařské ošetření v hodnotě cca 300 000 Kč.
  • v Kanadě si cyklista způsobil tříštivou zlomeninu s léčebnými výlohami kolem 200 000 Kč.

 

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/cestovni/srovnani“]On-line nezávazná kalkulačka cestovního pojištění[/button]

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem (pojistnou smlouvu a kartičky pojištěných) a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.