Spočítejte si cenu cestovního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Cestovní pojištění na poslední chvíli

Jistě znáte situace, kdy se rozhodnete a ihned konáte. To může platit i v případě, že dostanete nápad vyrazit za hranice naší vlasti. Důvodů může být mnoho.

  • u nás je státní svátek a u sousedů ne, tak hurá na nákupy
  • děti chtějí do aquaparku v zahraničí
  • rychlá pracovní cesta apod.

Důvody ale nejsou až tak podstatné. Hlavní je, že ani takováto cesta by se neměla obejít bez řádného cestovního pojištění. A bez ohledu na den v týdnu (tedy i o víkendech), můžete velmi snadno a rychle vyřešit právě tento drobný detail, aby se cesta stala příjemnou a klidnou.

On-line kalkulace i sjednání

Na našem webu POJISTENI.cz si můžete zkalkulovat a následně i vytvořit cestovní pojištění s okamžitou platností (resp., abychom byli úplně přesní – pojistka začíná platit již 4 hodiny od sjednání).

Pokud se tedy narychlo rozhodnete, že vycestujete mimo území našeho státu, před odjezdem si můžete uzavřít cestovní pojištění, které bude už ten samý den platné. Vše nezabere více než pár minut a samotné zřízení probíhá v režimu on-line. Vyzkoušejte si to, je to zcela nezávazné. Zvládnete to i z mobilního telefonu.

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/cestovni/srovnani“]On-line nezávazná kalkulačka cestovního pojištění[/button]

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem (pojistnou smlouvu a kartičky pojištěných) a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.