Pštros Vendelín v kampani Hypoteční banky

Letošní kampaň navazuje na předchozí úspěšný motiv protinožců, ale jako novinku přináší sympatického darebu pštrosa Vendelína. Společně s rodinou Aboridžinců představí krátký příběh, ve kterém Australská hypotéka hraje klíčovou roli. S její pomocí se totiž rodince podaří vyzrát nad zlomyslným Vendelínem a jeho kamarády,“ popisuje hlavní prvky právě startující kampaně Václav Moravec, specialista marketingových kampaní Hypoteční banky.

Televizní spoty vysílané na komerčních televizních stanicích především skupiny NOVA v průběhu téměř celého října. Dále bude kampaň k vidění na obrandovaných portálech či prostřednictvím bannerové reklamy na internetu, a to až do konce listopadu. Objeví se také v reklamě na Facebooku a 25vteřinový spot si můžete prohlédnout na Youtube. S motivem kampaně je možné se setkat i na bigboardech u dálničních tahů.

Spuštěna bude také nová hra, která oživí firemní internetové stránky a ve které pštros Vendelín pomůže zájemcům o hypotéku vyběhat si lepší úrokovou sazbu.

více na Hypotenční banka – Australská hypotéka

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

Aktuality a informace