Diskuze ke článku 'Cestovní pojištění CHARTIS EUROPE S.A. Online' - fórum

18.05.2010  |  diskuze (4)
Nyní nabízíme další produkt cestovního pojištění online, který lze sjednat bez nutnosti podpisů a běhání na pojišťovnu. Stačí pouze zaplatit. Cestovní pojištění CHARTIS EUROPE S.A. se spoustou výhod online.

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

nedostatecna informovanost

Zdenka , 27.09.2011 22:27:42

Dobry den, byla jsem nadsena z teto stranky a moznosti pojisteni online. Ale jednani stylem dva dny nic a pak info, ze objednavka byla vyrizena,pro me neni dostacujici. Marne hledam informace, kde si stahnu ci prectu nejakou smlouvu ci dokumenty nutne pro predlozeni. Po tom co jsem napsala na uvedeny email, jsem po par hodinach dostala jednu odpoved stylem : bohužel zde do Vás žádnou objednávku pojištění nemáme.Rekla bych super sluzba, ale chybi informovanost.

Re: nedostatecna informovanost

Pojištení.cz, 29.09.2011 08:26:51

Dobrý den paní Zdenko,

v prvním emailu po odeslání Vaší objednávky pojištění jste obdržela email s odkazem na Vaší pojistnou smlovu a pojistné podmínky. Jaké informace Vám dále chybí?

Co se týče Vaší objednávky pojištění, vysvětila jsem Vám, že byla pod jiným jménem, než pod kterým jste se podepsala. Číslo PS jste také neuvedla - nebylo tedy možné ji najít. Poté, co jste uvedla její číslo, bylo Vám ihned odpovězeno.

nespokojen

michal , 29.05.2011 09:04:57

tahle pojištovna je na prt ne doporučuju

Re: nespokojen

karel, 05.07.2011 22:40:12

proč je špatná co se vám stalo?

Články o pojištění

18.05.2010  |  diskuze (1)
Od 1.12. nabízíme nové způsoby úhrady objednávek. Zákazníci mohou využít elektronické peněženky GoPay či platbu v hotovosti superCASH na terminálech SAZKA.
  • Aegon
  • Allianz
  • Amcico
  • AXA
  • ČPP
  • ČSOB
  • DAS
  • Chartis
  • Kooperativa
  • Maxima
  • Modrá pyramida
  • Mondial