Diskuze ke článku 'Pojištění odpovědnosti za škodu občanů - ČPP' - fórum
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
pozor na ČPP
dobrý den
Můj názor na pojištění odpovědnosti za škodu zaměstnance (po osobní zkušenosti s vyřizováním škodní události ). ČPP jsou obyčejní podvodníci, kterým člověk platí jen jakýsi desátek ( pojištění ) za nic. Vlastní vinou jsem nevědomky způsobil škodu na firemním vozidle, příčinu škody v době vzniku jsem nezjistil a tak došlo po ujetí několika km k vážné poruše vozidla. Protože jsem pojištěný na odpovědnost za škodu zaměstnance (takzvanou blbost)jsem škodu nahlásil pojišťovně, po měsíčním šetření jsem dostal vyrozumění, že se plnění zamítá z důvodu moji nedbalosti. To jsem samozřejmě věděl, že ke škodě došlo vlastní nepozorností a příčinu závady jsem včas nezjistil i když ta byla zjistitelná obtížně. Tak jsem vlastně zjistil, že těm ničemům člověk platí tak akorát svačinu za nic, není to sice nijak velká částka cca. 1500 Kč/rok, ale jde o princip, že peníze jsou vyhozené oknem a ti podvodníci se můžou jen vysmívat lidem, jak jim platí za nulové služby. Tato moje zkušenost ( a není jen moje ) snad bude varovat ostatní k větší obezřetnosti ve výběru pojišťovny.
Mirek
Re: Triglav-tři pilíře nejistoty
Jaké máte zkušenosti s vypořádáním škodné události u pojišťovny Triglav?
Já mám katastrofální zkušenosti a bohužel se mi vyplnilo to, co je popsáno v několika článcích na internetu, že se jedná o velmi nekorektní pojišťovnu. V dubnu 2010 jsem měl dopravní nehodu, kterou zavinil klient této pojišťovny a dodnes mi pojišťovna škodu neuhradila. Policie vyšetřování uzavřela před třemi měsíci, všechny doklady, které pojišťovna vyžadovala byly dodány okamžitě.
Od této doby pojišťovnu urguji, ale bohužel bez viditelného úspěchu. Likvidátoři mají buď dovolenou, nebo několik dnů nikdo nebere telefony, první zastupuje třetího a druhý čtvrtého , stále něco interně „vyšetřují“ a „přešetřují“ , poté se sami diví, že nebyla škoda vyplacena aby ihned tvrdili, že bylo zahájeno další šetření. Likvidátoři pojišťovny záměrně a snad i organizovaně lžou a vymýšlejí argumenty proč neproplatit škodu a oddálit proplacení (které v mém případě je značná), přestože policie vyšetřování jednoznačně uzavřela v můj prospěch a viník od prvého dne souhlasil, že je viníkem této nehody.
Zákonem dané povinnosti pro tuto pojišťovnu neplatí, očekávám jak tuto situaci bude řešit asociace pojišťoven. Bohužel musím vzniklou situaci řešit právně.
Pojištění ON-LINE
- Cestovní pojištění srovnání
- Pojištění odpovědnosti srovnání
- Pojištění majetku srovnání
- Povinné ručení porovnání
- Úrazové pojištění srovnání
- Pojištění domácích zvířat srovnání
- Pojištění storna zájezdu srovnání
- Stavební spoření srovnání
- Pojištění proti pokutám srovnání
- Pojištění cizinců srovnání
- Důchodové pojištění srovnání
- Pojištění a spoření pro děti srovnání
- Pojištění právní ochrany srovnání
Články o pojištění
- Spořte nejen dětem (18.05.2010)
- Pracujete? Pojistěte si odpovědnost (18.05.2010)
- Potřebujete pojištění nemovitosti? (18.05.2010)
- Co máme vědět o povinném ručení (18.05.2010)
- Cestovní pojištění CHARTIS EUROPE S.A. Online (18.05.2010)
- Jak postupovat při pojistné události v zahraničí? (18.05.2010)
- Změna, výpověď pojistné smlouvy (17.05.2010)
Diskuze o pojištění
- Re: Úrazové pojištění
- invalidní důchod - odbytné
- Re: Nejlevnější povinné ručení
- Pojisteni domacnosti....
- Pojištění Chartis sjedná, ale plnit se jim nechce
- Re: Česká pojišťovna - NEBRAT – odpírají pojistné plnění!
- Re: nejhorsi pojistovna na pojisteni majetku
- Re: Úrazové pojištění dětí
Novinky
-
27.04.2010Za veškeré námi nabízené zboží a služby je nově možno platit na...
-
08.03.2010Dovolte, abychom Vám představili naši březnovou akční nabídku....