Výpověď smlouvy - fórum

Kategorie: Pojištění / Životní pojištění

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Výpověď smlouvy

Václav, 05.05.2010 21:12:07

U Vaší pojišťovny jsem měl uzavřené životní pojištění,z důvodu lepší nabídky,jsem u Vás uzavřel následující smlouvu a tu starou po dvou měsících zrušil.A zastavil placení první smlouvy.Jaké bylo moje překvapení,když mi přišel výhružný dopis,že musím uhradit pokutu za dlužné pojistné,případně poplatek za správu a ukončení smlouvy,jinak částka bude vymáhána třetí osobou.I kdybych počítal,že jsem smlouvu zrušil po 2 měsících,kdy jsem neplatil,pochopím,ale vy jste mi započítali měsíce 4.První smlouva skončila po dvou letech,kdy Vám připadla celá částka,z té jste mi nedali ani korunu,to už vím,že celá doba spadá na Vaše náklady.Ale nehoráznost je,že chcete mi dát pokutu,že v podstatě jsem Vám dal vydělat a uzavřel smlouvu,kde Vaší pojišťovně platím měsíčně vyšší částku.Tak jak to je?Asi mi neodpovíte.S pozdravem Václav

Re: Výpověď smlouvy

www.Pojisteni.cz, 06.05.2010 12:45:47

Dobrý den,

zřejmě se jedná o omyl, protože my v oblasti životního pojištění žádné podobné situace neřešíme a podobné problémy nemáme. Není náhodou Váš dotaz určený spíše pro nějakou konkrétní pojišťovnu a ne pro náš server www.pojisteni.cz, který je jen zprostředkovatelem a domnívám se, že jsme Vaši smlouvu neřešili my.

Musíte přímo jednat s pojišťovnou se kterou jste smlouvu uzavřel.

• Aegon
  • Allianz
  • Amcico
  • AXA
  • ČPP
  • ČSOB
  • DAS
  • Chartis
  • Kooperativa
  • Maxima
  • Modrá pyramida
  • Mondial