pojištění odpovědnosti zaměstnance za škodu způsobenou zaměstnavateli - fórum

Kategorie: Pojištění / Pojištění odpovědnosti

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

pojištění

Potužák, 18.05.2011 20:31:43

dobrý den chci se zeptat je někde v zákoně dané když jsem nepodepsal nikde žádnou hmotku a pojedu jako klempíř někde a způsobín nechtěně škodu na nářadí či autu atd. jsem povinen zaměstnavateli nahradit škodu? děkuji s pozdravem Potužák

pojištění odpovědnosti zaměstnance za škodu způsobenou zaměstnavateli

Vlaďka, 23.09.2009 11:32:25

Dobrý den, chci se zeptat, je toto pojištění k něčemu? Děkuji.

Re: pojištění odpovědnosti zaměstnance za škodu způsobenou zaměstnavateli

Pojištění.cz, 23.09.2009 12:52:47

Dobrý den,

určitě je. Pojištění Vám pomůže, způsobíte-li zaměstnavateli škodu při plnění pracovních úkolů, za které odpovídáte. Pojištění hradí až 4,5 násobek Vašeho průměrného měsíčního platu, což je i maximální část, kterou Vám může zaměstnavatel dát k úhradě. Nevím, jaké zaměstnání vykonáváte, ale vždy se může toto pojištění hodit.

Srovnání cen od námi nabízených pojišťoven můžete na https://www.pojisteni.cz/srovnani/pojisteni-odpovednosti-za-skodu.html

Více informací o tomto produktu a pojistné podmínky si můžete prohlédnout na https://www.pojisteni.cz/cs/pojisteni-odpovednosti-za-skodu.html

Přeji pěkný den.

Pojištění.cz

Vlaďka, 23.09.2009 14:59:13

Pracuji jako telefonistka a objednávám zboží. Kdybych teda objednala například místo levých dveří pravé, a zaměstnavatel mi to dal zaplatit, tak mi to pojišťovna proplatí?

Pojištění.cz, 23.09.2009 16:18:35

Ještě jednou dobrý den,

ano, pokud Vám dá zaměstnavatel předpis k úhradě a pojistná událost nebude ve výlukách, tak samozřejmě ano. Vámi uvedný případ jsem ve výlukách nenašel.

Přeji pěkný den.

Pojištění.cz

Články o pojištění

18.05.2010  |  diskuze (1)
Od 1.12. nabízíme nové způsoby úhrady objednávek. Zákazníci mohou využít elektronické peněženky GoPay či platbu v hotovosti superCASH na terminálech SAZKA.
  • Aegon
  • Allianz
  • Amcico
  • AXA
  • ČPP
  • ČSOB
  • DAS
  • Chartis
  • Kooperativa
  • Maxima
  • Modrá pyramida
  • Mondial