Pokud se vám informace nezobrazují správně, klikněte zde
Balík drinků k on-line pojištění
Rozdáme společně celý kamion?
Už jste někdy dostali celé balení energy drinků? Máme jich pro Vás a Vaše přátele celý kamion!

Ke každému sjednanému pojištění na www.pojisteni.cz s pojistným alespoň 500 Kč získáte balení 24 ks energetických nápojů. Platí pro pojištění objednané a zaplacené do 30.4.2019. (podrobné podmínky akce)

Vybírat můžete z následujících pojistných produktů:
V objednávce zvolte, že máte o zaslání balíku energy drinků zájem. Na počátku pojištění nezáleží, můžete se pojistit např. na dovolenou předem.
Vyzkoušejte si nejmodernější způsob sjednávání pojištění. U nás vše 100% on-line a v klidu z pohodlí domova, bez chození do pojišťovny a bez otravných telefonátů, kde vám budou nutit produkty, o které nemáte zájem.

Na www.POJISTENI.cz si nezávazně porovnejte nabídky několika pojišťoven a sami si vyberte, co je pro vás nejvhodnější. V případě potřeby samozřejmě s výběrem poradíme.
Vše, co na webu nabízíme, probíhá v opravdovém on-line režimu a výsledkem je opravdová smlouva (žádná teoretická kalkulace, kterou bychom následně ladili po telefonu).
Zaujala Vás naše nabídka? Těšíme se na Vaše objednávky, které vyřídíme bleskovou rychlostí s maximální péčí a za minimální cenu.
S přáním hezkého dne,

Tým POJISTENI.cz

Provozovatel:
www.POJISTENI.cz, a.s.
Masarykova 1230
373 41 Hluboká nad Vltavou
IČ: 28070283
Zapsáno v OR u KS v ČB od 4.9.2007 pod s.z. B/1622
Registrace u ČNB:
- pojišťovací agent (reg. č. 067510PA)
- pojišťovací makléř (reg. č. 067511PM)

E-mail: info@pojisteni.cz
URL: www.pojisteni.cz
tel: (+420) 380 999 777
Toto je obchodní sdělení v souladu se zákonem 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti. Toto sdělení vám bylo zasláno na základě sjednání pojištění (oprávněný zájem) či přihlášení k odběru novinek (souhlas) na www.pojisteni.cz.

Nepřejete si přijímat naše obchodní sdělení? Odhlásit odběr obchodních sdělení od www.POJISTENI.cz, a.s.