Spočítejte si cenu pojištění odpovědnosti v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Zabouchnuté dveře či ucpané odpady řešte s pojišťovnou

Je dost pravděpodobné, že máte sjednané pojištění domácnosti zahrnující i asistenční služby, které nám podobné situace mohou značně usnadnit. Vyplatí se proto znát přesný rozsah našeho pojištění a naučit se asistenční služby využívat na maximum. Můžete tak ušetřit rodinné finance i vlastní nervy.

Asistence je k dispozici 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. V případě nehody pak stačí zavolat na pohotovostní linku a operátor na místo obratem vyšle odborníka, který nepříjemnou situaci pomůže vyřešit.

Často se však stává, že si lidé v kritické situaci na sjednané služby nevzpomenou a zbytečně tak nevyužijí dostupnou možnost vyřešit havárii zdarma a bez větší námahy. Jaké jsou nejčastější nehody, se kterými mohou asistenční služby pomoci? Například u Slavia pojišťovny klienti v rámci domácích asistencí nejčastěji volají na bezplatnou pomoc zámečníky, instalatéry a elektrikáře.

Asistenční služby vám pomohou v místě, pro které je sjednána pojistná smlouva. Ve smlouvě s pojišťovnou je také uvedena frekvence zásahů asistenční služby (kolikrát za rok je možné služby využít) a finanční limit plnění pro jednotlivé případy.

Pokud přeci jenom nemáte sjednané pojištění domácnosti, můžete tak učinit online a mít během 5 minut sjednáno pohodlně z Internetu. Doporučujeme myslet i na škody mimo domácnost, a tak je dobré mít uzavřené i pojištění odpovědnosti.

[button position=“centered“ url=“https://online.pojisteni.cz/nemovitost/srovnani“]On-line kalkulace pojištění domácnosti[/button]

 

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra

  • Toto téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel Petr Šťastný a poslední změna proběhla 6 let, 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
  • Autor
    Příspěvky
    • #14297 Odpovědět
      milan
      Host

      Zabouchnuté pozdě večer dveře pojišťovna asi horkotěžko vyřeší, ale spíš profi zámečník 🙂

    • #14305 Odpovědět
      Petr Šťastný
      Správce

      Naopak. Pokud máte otevření dveří součástí asistenčních služeb, je potřeba se obrátit na pojišťovnu – na jejich non-stop asistenční službu, která vám zajistí svého nasmlouvaného zámečníka, jehož práci zaplatí. Pokud si bez koordinace s pojišťovnou seženete nějakého vlastního zámečníka, jeho práci vám obvykle nezaplatí.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
Odpověď na téma: Odpověď č. 14305 v Zabouchnuté dveře či ucpané odpady řešte s pojišťovnou
Informace o uživateli:




Storno

Aktuality a informace

Jste připraveni na velké mrazy?

Škoda způsobená mrazem Pojištění proti zamrznutí vodovodních trubek je specifický druh pojištění, který pokrývá škody způsobené zamrznutím a následným prasknutím vodovodních trubek ve vaší domácnosti

Celý článek »
Pojištění odpovědnosti vysokozdvižný vozík

Pojistka na blbost v zaměstnání

Věděli jste, že zaměstnavatel má právo na Vás požadovat až 4,5 násobek Vašeho platu, pokud způsobíte v zaměstnání škodu? A přesně pro tyto případy je zde pojistka na blbost (pojištění odpovědnosti) za škody způsobené zaměstnavateli. Zákoník práce hovoří jasně a občas máme všichni „den blbec“, kdy se pokazí všechno, co může a velká škoda se pak stane, ani nevíme jak…

Celý článek »

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné chození na pobočku, žádné podepisování papírových dokumentů.