Spočítejte si cenu povinného ručení v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Allianz nabízí nové pojištění pro autoškoly

Od podzimu smějí vyrážet na silnice sami žáci autoškol, kteří mají praxi na motocyklu a to i jen se vzdáleným dohledem učitele. Nový balíček produktů od Allianz pojišťovny umí snížit dopad škod z těchto i jakýchkoli dalších nehod v rámci výcvikových kurzů. Ochrání majetek i podnikání autoškol, ale také samotné žáky, a to jak v případě lekcí pro motorkáře, tak během hodin věnovaných řízení aut.

Základem je samozřejmě spolehlivé autopojištění. V rámci pojištění motorových vozidel si mohou autoškoly u Allianz sjednat jak povinné ručení, havarijní pojištění a doplňkové pojištění, tak také nadstandardní asistenční služby. Stejně jako ostatní řidiči si i majitelé autoškol mohou vybrat z celé řady produktových variant a poskládat si autopojištění na míru pro svou firmu.

Speciální podnikatelské pojištění pro autoškoly zahrnuje kromě standardního rozsahu odpovědnostních pojistek také krytí škod, ke kterým dojde při teoretické a praktické přípravě řidičů, a to i během výcviku prováděného na cvičišti mimo pozemní komunikaci. Z této pojistky lze rovněž odškodnit žáka autoškoly v případě, že k dané škodě dojde provozem vozidla a žák za ni nijak neodpovídá, tedy pokud nastala třeba z důvodu poruchy vozidla.

Samostatné pojištění osob pro tuto branži vzniklo proto, že autoškoly operují s vyšší mírou rizika, a bylo potřeba vytvořit produkt, který reflektuje i možnost zranění či usmrcení žáka při cvičné jízdě i závěrečné zkoušce. Zahrnuje pojištění denního odškodného žáka, trvalých následků jeho úrazu, pobytu v nemocnici a smrti. S pojišťovnou ho uzavírá autoškola.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
  • Autor
    Příspěvky
    • #9435 Odpovědět
      Peter Majtán
      Host

      Dobrý den,
      chci provozovat vozidlo pro výcvik v autoškole (jako učitel, nikoliv jako provozovatel autoškoly). Zakoupil jsem vozidlo, chtěl bych si rychle sjednat pojištění, ve kterém bude výslovně uvedeno, že je pro tento účel, je to možné? a jaké jsou podmínky, cena a způsob uzavření?
      Děkuji za rychlou reakci, jsem s pozdravem, Majtán.

    • #9436 Odpovědět

      Dobrý den pane Majtáne,
      dokážete lépe specifikovat jak to myslíte, pokud vozidlo bude použito za účelem autoškoly a vy jste ho zakoupil na ič, pak je to standardní použití pro autoškolu. Nerozumím jak by bylo používáno vozidlo pokud jste učitel a neprovozujete autoškolu ?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
Odpověď na téma: Odpověď č. 9435 v Allianz nabízí nové pojištění pro autoškoly
Informace o uživateli:




Storno

Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku, žádná fyzická kontrola stavu vozidla.