Spočítejte si cenu havarijního pojištění v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Pojištění registračních značek na přání

Od 1. ledna 2016 lze na obecních úřadech obcí s rozšířenou působností požádat o registrační značku na přání. Cena jedné takové značky činí 5000 korun, majitel automobilu tak musí investovat celkem 10 000 korun. Pokud vám ji někdo ukradne nebo ji ztratíte, můžete se s vysněným unikátním nápisem nebo číselným kódem rozloučit. Úřad už vám duplikát značky nevyrobí. Útěchou může být tedy pouze pojištění, které nově nabízí Česká pojišťovna.

Pojištění registračních značek na přání je možné uzavřít jako připojištění k havarijnímu pojištění od 1. března 2016. Pojistná částka je nastavena na deset tisíc korun, aby v případě ztráty pokryla celý obnos, který řidič do značek investoval. Pojištění kryje riziko ztráty, zničení a odcizení jedné nebo obou registračních značek, sjednává se s nulovou spoluúčastí a případná škoda nemá vliv na bonus. Roční pojistné činí 999 korun.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
  • Autor
    Příspěvky
    • #28912 Odpovědět
      Martin janecek
      Host

      Dobry den, cekam na znacku na prani a bylo mi doporuceno abych si pojistil, ale nemam a nechci havarijni
      Jde pojistka udelat?

      Dekuji Janecek

    • #28918 Odpovědět

      Pane Janečku,
      pojištění zvláštních registračních značek na přání řeší u některých pojišťoven sjednané havarijní pojištění. Poškození a odcizení SPZ na přání tedy lze řešit pouze tímto způsobem, které vy ovšem píšete, že nechcete. Jinou formu pojištění těchto SPZ na POJISTENI.cz nenabízíme.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
Odpověď na téma: Odpověď č. 28918 v Pojištění registračních značek na přání
Informace o uživateli:




Storno

Aktuality a informace

U nás je sjednání smlouvy on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte a obdržíte dokumenty e-mailem. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku. Jen je potřeba po sjednání absolvovat prohlídku vozidla – buď za vámi přijede pracovník pojišťovny nebo se dostavíte na domluvené místo k provedení kontroly (záleží na podmínkách konkrétního produktu a pojišťovny).