Spouštíme provizní systém, provize až 50 procent

Dnešním dnem spouští tento web Pojištění.cz provizní systém. Začněte vydělávat na tom, že budete propagovat naše on-line sjednávání pojištění. Stačí když budete mít nějaké tématické WWW stránky a na ně vložíte provizní odkaz. Od nás obdržíte provizi ze zaplaceného pojistného od klienta, který takto přišel z vašich stránek.

  • propagujte on-line pojištění provizním odkazem na vašich stránkách
  • bonus 100 Kč při registraci
  • provize 15 – 50%, platnost cookies 90 dní
  • min. částka pro výplatu 500 Kč, vyplácíme převodem do banky
  • zapojit se může kdokoliv, žádné písemné smlouvy, žádné závazky, stačí on-line registrace

Více informací:

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
  • Autor
    Příspěvky
    • #7847 Odpovědět
      AleTic
      Host

      Propagovat můžete na cz webech cz zákazníkům – propagace na svém FB profilu nebo mé FB stránce je možná? I kdyby na odkaz zde klikl občan nečech, tak mu pojišťovna stejně pojistku neuzavře, potažmo stejně tak se stane když na odkaz klikne nečech na mém cz webu. Po rozšíření prov. sytému propagace na neCZ webech mi pak brání sytém propagovat Wedos produkty např. na mém webu oslovujícím převážně SK potencionální zákazníky. Chápu že jde patrně o daně ve vztahu k tomu kdo je příjemcem služby, ale díky fungování Wedosu vůči SK se stejně W už odvodem DPH na SK (potažmo jiných států EU) stejně zabývat musí, takže dosledovat v prov. systému odchycené nové zákazníky mimo ČR by šlo a provize i z těchto referalů uznávat a vyplácet minimálně těm partnerům s vyplněným IČ, protože nadále je jejich problém zda jsou na FÚ vedeni jako plátci DPH nebo identifikované osoby; viz provozování G AdSense. Mýlím se ?

    • #7849 Odpovědět
      Petr Šťastný
      Správce

      Ano, propagace na Facebooku možná je. Obecně může kliknout neČech, který pak ale nebude mít možnost žádné pojištění uzavřít. Určitě ale není možné, aby reklama na pojištění končila nesmyslně třeba na nějakých čínských stránkách, s čímž jsme se už také setkali.

      Toto omezení propagace jen na cz webech a jen pro Čechy se týká pouze produktů pojištění. U produktů WEDOS (domény, hosting) to samozřejmě bude jinak.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 1 vlákno odpovědi
Odpověď na téma: Odpověď č. 7847 v Spouštíme provizní systém, provize až 50 procent
Informace o uživateli:




Storno

Aktuality a informace

Jste připraveni na velké mrazy?

Škoda způsobená mrazem Pojištění proti zamrznutí vodovodních trubek je specifický druh pojištění, který pokrývá škody způsobené zamrznutím a následným prasknutím vodovodních trubek ve vaší domácnosti

Celý článek »