Spočítejte si cenu povinného ručení v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Vylepšení pojištění ProAuto od Wüstenrot

Novinky se týkají i úrazového připojištění a možností připojistit vůz na vybraná rizika nezávislá na řidičských schopnostech. Zaujmout může i kombinace připojištění proti živelné pohromě, odcizení vozu a poškození zvířetem za částku nižší než 1 600 Kč, která je vhodná především pro starší vozidla, u kterých se již nevyplatí kompletní havarijní pojištění.

Za účelem nabídnout co nejzajímavější ceny povinného ručení ProAuto méně rizikovým klientům rozšířil Wüstenrot počet věkových kategorií na 10 a podle místa bydliště člení klienty dokonce do 48 kategorií. Novým parametrem segmentace je značka vozidla.

Inovovaná připojištění produktu ProAuto jsou výhodná zejména pro majitele starších nebo levnějších vozidel, kteří mají obavy pouze z určitého druhu ohrožení. Donedávna šlo například sjednat připojištění rizika živelních událostí pouze společně s připojištěním proti střetu se zvířetem, nově tato připojištění nabízí Wüstenrot každé zvlášť. Riziko střetu se zvířetem bylo navíc rozšířeno o poškození elektroinstalace či brzdové a chladící soustavy vozu okusem.

Nejčastěji využívané pojištění skel je možné sjednat na částky 5 000, 10 000, 15 000, 20 000 a 30 000 Kč. Další novinku zavedl Wüstenrot i u úrazového připojištění, které dosud nabízel pouze v jedné variantě. Nyní ho lze sjednat ve dvou možnostech: pojištění řidiče a pojištění “všech sedadel”. Pokud je povinné ručení sjednáno se zvýšeným limitem pojistného plnění na 100/100 milionů korun, Wüstenrot k němu zdarma přidává úrazové připojištění dětí s pojistnou částkou 100 000 Kč.

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma obsahuje celkem 1 odpověď. Do diskuze (2 účastníci) se naposledy zapojil uživatel Jan Cuprák a poslední změna proběhla 7 let, 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #9140 Odpovědět
      Jan Cuprák
      Host

      Dobrý den!Chtěl bych si připojistit sklo k mému pojištění.O kolik by bylo pojištění dražší?Děkuji a zdraví Cuprák

Aktuálně je na stránce zobrazeno 0 vláken odpovědí
Odpověď na téma: Odpověď č. 9140 v Vylepšení pojištění ProAuto od Wüstenrot
Informace o uživateli:




Storno

Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku, žádná fyzická kontrola stavu vozidla.