Spočítejte si cenu povinného ručení v naší on-line kalkulačce. Ušetřete!

Allianz jako první nabízí sezonní povinné ručení

Allianz pojišťovna nyní přichází jako jediná na našem trhu s možností sjednat si on line sezónní auto pojištění prostřednictvím svých webových stránek. Stačí, když při vyplňování formuláře označí pouze měsíce, ve kterých budou vozidlo provozovat. Minimálně tři, maximálně devět. Výhodné je to nejenom pro majitele motocyklů, obytných automobilů, kabrioletů nebo sněžných skútrů, ale i všechny, kteří  neprovozují vozidlo celoročně a chtějí tak ušetřit na pojistném. I v rámci sezónního pojištění si vyberou pojistku ze čtyř základních balíčků a více než tisícovky variant.

Sezónní auto pojištění Allianz pojišťovny je účinné už deset minut po vyplnění dotazníku na internetu. Zelenou kartu s měsíční platností majitel vozidla získá obratem na svoji mailovou adresu a její originál dostane poštou hned po zaplacení. Výhodou on-line pojištění pro motoristy s názvem iAuto je maximální přehlednost a transparentnost, protože řidič neustále vidí, kolik korun bude za krytí jednotlivých rizik platit. Důraz je kladen především na individualitu každého šoféra. Sezónní autopojištění Allianz se navíc nevztahuje pouze na povinné ručení, neboť za stejných podmínek platí i pro havarijní pojištění.

Celý článek : Může být povinné ručení levnější než dálniční známka nebo plná nádrž? V Allianz ano!

Facebook
Twitter
Email

Diskuzní fórum

Přejít do diskuzního fóra 

  • Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 účastníci) se naposledy zapojil uživatel Jaroslava Kaššayová a poslední změna proběhla 7 let, 9 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
  • Autor
    Příspěvky
    • #4422 Odpovědět
      zdeněk Vávra , ksara s.r.o.
      Host

      mám zájem o sezónní pojištění praga V3S fekál , je to možné a za jakých podmínek ?

      Zd. Vávra

    • #4429 Odpovědět

      Dobrý den pane Vávro,
      online prodej je v přípravě, zatím není možné tento produkt na našem portále pojisteni.cz nabídnout.

    • #9070 Odpovědět
      Jaroslava Kaššayová
      Host

      Prosím sezonní pojištění na tři měsíce od 12.9.2016. Děkuji. nar. rok 1941, 198 – max. bonus

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 2 vlákna odpovědí
Odpověď na téma: Odpověď č. 4422 v Allianz jako první nabízí sezonní povinné ručení
Informace o uživateli:




Storno

Aktuality a informace

U nás je sjednání skutečně 100% on-line. Vyplníte údaje, zaplatíte, obdržíte dokumenty e-mailem a hotovo. Nebudeme vás obtěžovat po telefonu či vyplňovat s vámi smlouvu ručně, žádné podepisování papírových dokumentů, žádné chození na pobočku, žádná fyzická kontrola stavu vozidla.