Diskuze ke článku 'Povinné ručení AXA' - fórum

14.05.2010  |  diskuze (7)
Povinné ručení od AXA pojišťovny

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

uraz

aja, 12.04.2012 17:33:20

dobrý den jak je to s pojištěním a jeho plněním při urazu..děkuji

Re: uraz

Pavel, 17.04.2012 19:19:07

Dobrý den,
připojištění úrazu se vztahuje na každou dopravovanou osobu v autě jednotlivě a to až od výše:
1. za smrt následkem úrazu 100 000 Kč,
2. za trvalé následky úrazu 200 000 Kč
za 540 kč ročně.

Rozbité zadní sklo - MAZDA 2

Míková, 07.02.2012 08:48:50

Tak já osobně musím pojišťovnu AXA pochválit. Pojistku jsem uzavřela 13. 01. 2012 přes internet, platbu jsem provedla 18. 01. a z noci na 21. 01. mi kdosi vytloukl kamenem zadní sklo. Škoda na autě byla 10.000,- Kč. Současně s pojištěním jsem si připojistila čelní sklo (alespoň jsem si myslela, že za 460,- Kč je to pouze čelní sklo). Volala jsem na číslo uvedené na pojistce a asistentka z www.pojisteni.cz mi řekla, že u AXY jsou pojištěná všechna skla (má to prý jako pojišťovna jediná). Zkusila jsem zavolat na pojišťovnu a přeptat se, zda se povinné ručení vztahuje i na vandalismus. Operátorka mi sdělila, že pošlou technika - ten přijel, všechno nafotil a penízky mi na základě předložené faktury do 3 dnů vyplatili (spoluúčast u těch skel byla 20%), takže jsem dostala 8.000,- Kč, což je super. Pojistka na auto (1,3) stála 2.600,- Kč (i s těmi okny). Obávala jsem se, že bude problém s tím, že jsem měla při sjednání povinného ručení (s tím připojištěním skel) zaslat na pojišťovnu fotky auta s nerozbitým sklem, jenže jsem auto teprve evidovala a čekala jsem na novou SPZ, a než jsem auto stačila nafotit, mi ho nějaký kretén rozflákal. Tak jsem ráda, že pojišťovně stačil policejní protokol a nedělala s výplatou náhrady škody žádný problém. Takže z vlastní zkušenosti mohu tuhle pojišťovnu jen doporučit.

Vyber pojistovny

July, 08.12.2011 14:17:24

Ahoj, ja osobne s AXOU nemam nejlepsi zkusenosti, odesel jsem od nich, ale predevsim kvuli obchodakovi, je fakt, ze s produktama jsem zase takovy problem nemel. Nicmene jsem pak resil kterou, nakonec jsem to dal a zkusil to poptat hromadne. Dneska jsem u Kooperativy a jsem spokojen.
hromadne se da poptat na vice mistech, ale nejcasteji to delam tady: http://www.aaapoptavka.cz/nalezene-poptavky/auto+pojisteni/1/
tak hodne stesti pri vyberu.

platba

Šárka, 31.10.2011 13:51:10

Co se týče povinného ručení, asi tato společnost ví, co dělá. Ovšem proplácení události, to je něco jiného. 31.7.2011 jejich klient způsobil nehodu. Do dnešního dne 31.10.2011 nám byla uhrazena pouze směšná částka za automobil a totéž za zničené věci. Nikdo není schopen nám vysvětlit, proč tomu tak je. Na tel. čísle sedí samí nekompetentní lidé, kteří nejsou schopni se k něčemu vyjádřit. Ne, díky, s touto pojišťovnou bych raději neměla nic společného.

pojisteni

lucie, 28.03.2011 23:28:38

prosim vas chtela bych se optat kolik by u vasi pojistovny vyslo pojisteni osobniho auta.twingo 1.2obsah plus pripojistit celni sklo.dekuji

Re: pojisteni

Vít, 07.06.2011 18:17:47

Dobrý den, pokud chcete zjistit výši povinného ručení u naší společnosti, je potřeba jiných informací: Váš rok narození, počet Kw osobního automobilu, a aktuální bezeškodní průběh...Pokud nechcete informace sdělovat zde, kontaktujte mne na emailu:

Články o pojištění

18.05.2010  |  diskuze (1)
Od 1.12. nabízíme nové způsoby úhrady objednávek. Zákazníci mohou využít elektronické peněženky GoPay či platbu v hotovosti superCASH na terminálech SAZKA.
  • Aegon
  • Allianz
  • Amcico
  • AXA
  • ČPP
  • ČSOB
  • DAS
  • Chartis
  • Kooperativa
  • Maxima
  • Modrá pyramida
  • Mondial