Diskuze ke článku 'Povinné ručení AXA' - fórum
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Re: uraz
Dobrý den,
připojištění úrazu se vztahuje na každou dopravovanou osobu v autě jednotlivě a to až od výše:
1. za smrt následkem úrazu 100 000 Kč,
2. za trvalé následky úrazu 200 000 Kč
za 540 kč ročně.
Rozbité zadní sklo - MAZDA 2
Tak já osobně musím pojišťovnu AXA pochválit. Pojistku jsem uzavřela 13. 01. 2012 přes internet, platbu jsem provedla 18. 01. a z noci na 21. 01. mi kdosi vytloukl kamenem zadní sklo. Škoda na autě byla 10.000,- Kč. Současně s pojištěním jsem si připojistila čelní sklo (alespoň jsem si myslela, že za 460,- Kč je to pouze čelní sklo). Volala jsem na číslo uvedené na pojistce a asistentka z www.pojisteni.cz mi řekla, že u AXY jsou pojištěná všechna skla (má to prý jako pojišťovna jediná). Zkusila jsem zavolat na pojišťovnu a přeptat se, zda se povinné ručení vztahuje i na vandalismus. Operátorka mi sdělila, že pošlou technika - ten přijel, všechno nafotil a penízky mi na základě předložené faktury do 3 dnů vyplatili (spoluúčast u těch skel byla 20%), takže jsem dostala 8.000,- Kč, což je super. Pojistka na auto (1,3) stála 2.600,- Kč (i s těmi okny). Obávala jsem se, že bude problém s tím, že jsem měla při sjednání povinného ručení (s tím připojištěním skel) zaslat na pojišťovnu fotky auta s nerozbitým sklem, jenže jsem auto teprve evidovala a čekala jsem na novou SPZ, a než jsem auto stačila nafotit, mi ho nějaký kretén rozflákal. Tak jsem ráda, že pojišťovně stačil policejní protokol a nedělala s výplatou náhrady škody žádný problém. Takže z vlastní zkušenosti mohu tuhle pojišťovnu jen doporučit.
Vyber pojistovny
Ahoj, ja osobne s AXOU nemam nejlepsi zkusenosti, odesel jsem od nich, ale predevsim kvuli obchodakovi, je fakt, ze s produktama jsem zase takovy problem nemel. Nicmene jsem pak resil kterou, nakonec jsem to dal a zkusil to poptat hromadne. Dneska jsem u Kooperativy a jsem spokojen.
hromadne se da poptat na vice mistech, ale nejcasteji to delam tady: http://www.aaapoptavka.cz/nalezene-poptavky/auto+pojisteni/1/
tak hodne stesti pri vyberu.
platba
Co se týče povinného ručení, asi tato společnost ví, co dělá. Ovšem proplácení události, to je něco jiného. 31.7.2011 jejich klient způsobil nehodu. Do dnešního dne 31.10.2011 nám byla uhrazena pouze směšná částka za automobil a totéž za zničené věci. Nikdo není schopen nám vysvětlit, proč tomu tak je. Na tel. čísle sedí samí nekompetentní lidé, kteří nejsou schopni se k něčemu vyjádřit. Ne, díky, s touto pojišťovnou bych raději neměla nic společného.
pojisteni
prosim vas chtela bych se optat kolik by u vasi pojistovny vyslo pojisteni osobniho auta.twingo 1.2obsah plus pripojistit celni sklo.dekuji
Pojištění ON-LINE
- Cestovní pojištění srovnání
- Pojištění odpovědnosti srovnání
- Pojištění majetku srovnání
- Povinné ručení porovnání
- Úrazové pojištění srovnání
- Pojištění domácích zvířat srovnání
- Pojištění storna zájezdu srovnání
- Stavební spoření srovnání
- Pojištění proti pokutám srovnání
- Pojištění cizinců srovnání
- Důchodové pojištění srovnání
- Pojištění a spoření pro děti srovnání
- Pojištění právní ochrany srovnání
Články o pojištění
- Spořte nejen dětem (18.05.2010)
- Pracujete? Pojistěte si odpovědnost (18.05.2010)
- Potřebujete pojištění nemovitosti? (18.05.2010)
- Co máme vědět o povinném ručení (18.05.2010)
- Cestovní pojištění CHARTIS EUROPE S.A. Online (18.05.2010)
- Jak postupovat při pojistné události v zahraničí? (18.05.2010)
- Změna, výpověď pojistné smlouvy (17.05.2010)
Diskuze o pojištění
- Re: Úrazové pojištění
- invalidní důchod - odbytné
- Re: Nejlevnější povinné ručení
- Pojisteni domacnosti....
- Pojištění Chartis sjedná, ale plnit se jim nechce
- Re: Česká pojišťovna - NEBRAT – odpírají pojistné plnění!
- Re: nejhorsi pojistovna na pojisteni majetku
- Re: Úrazové pojištění dětí
Novinky
-
27.04.2010Za veškeré námi nabízené zboží a služby je nově možno platit na...
-
08.03.2010Dovolte, abychom Vám představili naši březnovou akční nabídku....