Diskuze ke článku 'Pojištění domácích zvířat Slavia (PEJSEK A KOČIČKA)' - fórum

14.05.2010  |  diskuze (4)
Pojištění psů a koček od pojišťovny Slavia.

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

zkušennost

Monča, 17.01.2011 22:04:18

Dobrý den, kamarádka má kočičku, já pejska a měla s tou kočičkou velké problémy po zdravotní stránce a tak jsem ji jednoho dne poradila jednu věc a to poj. pejsků a kočiček, sama mám toho svého chlupáče pojištěného, po x tém vyšetření s uspáním mi skoro líbala ruce, poj. ji totiž částky vracela zpět, co zaplatila u veterináře a tak byla moc ráda.

mrkněte na stránky a posuď te sami, není to drahé, tak 2 pamlsky měsíčně:-))http://www.pojisteni.cz/pojisteni-psu-kocek

Pojistné podmínky

Petra Burdová, 13.11.2010 20:30:25

Dobrý den,
kde si mohu přečíst pojistné podmínky?

pojištění kočky

Bára, 24.10.2010 17:26:06

Dobrý den,četla jsem si vaše podmínky pro sjednání poj.a plnění poj a rozumím tomu doře př:Pojistím kočku,třeba 3-letou,bude každý rok očkovaná,odčervená a očipovaná.Budu pravidelně platit poj.a pak kočka zestárne,bude mít chronický zánět ledvin,jak už to u starých koček bývá a nedáte mi ani korunu,protože se pojištění nevztahuje na chronická onemocnění?Děkuji za odpověď

Re: pojištění kočky

zástupce pojiťovny Slavia, 08.11.2010 16:13:51

Ano, rozumíte tomu dobře, vždyť pojišťovna musí nějak tahat peníze z kapes lidí, ne ?

Články o pojištění

18.05.2010  |  diskuze (1)
Od 1.12. nabízíme nové způsoby úhrady objednávek. Zákazníci mohou využít elektronické peněženky GoPay či platbu v hotovosti superCASH na terminálech SAZKA.
  • Aegon
  • Allianz
  • Amcico
  • AXA
  • ČPP
  • ČSOB
  • DAS
  • Chartis
  • Kooperativa
  • Maxima
  • Modrá pyramida
  • Mondial