Syn a jeho dluhy - fórum

Kategorie: Právní poradenství / Jiné

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Syn a jeho dluhy

Dana, 15.02.2010 12:52:14

Dobrý den,syn/30let/ je nenanpravitelný.V dobré víře jsme mu před necelými 2 roky chtěla pomoci a přistoupila jsem po dlouhém váhání na Americkou hypotéku se zástavou svého RD.Syn sice splácí,ale již si za tu dobu nadělal další dluhy ve výši asi 260 000 a se svým platem to nezvládá splácet.Já jsem v koncích.Nejraději bych se zbavila té zástavy a syna pouze minimálně podporovala,z toho co bych mohla,lae dluhy ať si platí sám.Ale asi jsme naivní,že?Zástavy se asi nelze jen tak zbavit.Děkuji za Váš čas.Dana

Re: Syn a jeho dluhy

Michaela, 26.05.2011 13:27:39

dobry den, naezla jsem vas text a vim ze jste uz urcite zkousela hodne zpusobu ale me vtomto pomohla hodne a take dobre firma sosexekuce.cz, predtim jsem uz navstivila mnoho stranek a ruznych firem ale vzdy se ke me chovali jak ke cloveku treti cenove kategorie a toto byla prvni firma ktera mi dokazala rychle a dobre pomoci z mich problemu, takze na sosexekuce.cz mohu vzpominat jen a jen v dobrem. Hlavne velke diky patri osobnimu poradci Helene.
Jen jsem se tu svami chtell podelit o dobre zkusenosti. Tak snad vam nejak pomohou.

J.Marek, 04.05.2012 13:00:23

Dobrý den, pomáhám lidem s oddlužením přes advokátní kancelář.
Pošlete mi na sebe tel. kontakt a já Vám zavolám. Společně probereme Vaší situaci a nalezneme řešení jak z toho ven.

Email: insolvence.marek@seznam.cz Tel: 601375299

J.Marek, 04.05.2012 13:00:37

Dobrý den, pomáhám lidem s oddlužením přes advokátní kancelář.
Pošlete mi na sebe tel. kontakt a já Vám zavolám. Společně probereme Vaší situaci a nalezneme řešení jak z toho ven.

Email: insolvence.marek@seznam.cz Tel: 601375299

Články o pojištění

18.05.2010  |  diskuze (1)
Od 1.12. nabízíme nové způsoby úhrady objednávek. Zákazníci mohou využít elektronické peněženky GoPay či platbu v hotovosti superCASH na terminálech SAZKA.
  • Aegon
  • Allianz
  • Amcico
  • AXA
  • ČPP
  • ČSOB
  • DAS
  • Chartis
  • Kooperativa
  • Maxima
  • Modrá pyramida
  • Mondial