Hypotéky -hypotéky na bydlení - fórum
Kategorie: Hypotéky, stav. spoření / Zkušenosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Zkušensoti Wüstenrot - záměrné uvedení v omyl!
Dne 30.12.2009 jsem uzavřel smlouvu o stavebním spoření se společností Wüstenrot – stavební spořitelna a.s. na jejich pobočce v Praze, ul. Na Hřebenech II 1718/8. Smlouvu se mnou uzaviral jejich poradce pan Ludvík Perníkář. Před uzavřením smlouvy jsem čerpal veškeré informace ze stránek http://www.wuestenrot.cz/cz/cz/produkty/stavebni-sporeni/nase-nabidka/ a dale z informační linky 800 225 555. Na uvedených stránkách i lince, dnes, stejně jako 30.12.2009 jsou uvedeny informace o variantách staveního spoření, přičemž zde existují 2 varianty úročení: 1,0% a 2.2%. Na strákách je i kalkulačka simulace stavebního spoření, rovněž neexistuje jiná možnost volby úročení než 1.0% nebo 2.2%. V den uzavření smlouvy mi byl ale v místě pobočky předložen formulář smlouvy, kde byly uvedeny pouze varianty s úročením 1.0% a 2.0%. Na přímý dotaz „proč je to jinak než mi bylo předem sděleno a než jak je uvedeno na web stránkách?“ mi poradce odpověděl, že se jedná o „starý formulář, úroková sazba bude 2.2%“. Dne 13.1.2010 po obdržení dopisu ze dne 31.12.20009 s infrmacemi o uzavřené smlouvě jsem si ale přečetl, že smlouva byla uzavřena s úročením 2.0%, tedy nikoliv 2.2%. Ihned jsem reklamoval tuto skutečnost na informační lince 800 225 555. Tam mi bylo sděleno, že jediný způsob reklamace, který je možný je odeslání emailu na adresu blanka.hronova@wuestenrot.cz. Po téměř měsíci urgencí jsem obdržel odpověď, kde sdělují, že je vše v pořádku, úročení 2.0% je také v pořádku a pan poradce si na nic nepamatuje! Berte toto varování velmi vážně. Celá záležitost už byla předána ČOI.
Pojištění ON-LINE
- Cestovní pojištění srovnání
- Pojištění odpovědnosti srovnání
- Pojištění majetku srovnání
- Povinné ručení porovnání
- Úrazové pojištění srovnání
- Pojištění domácích zvířat srovnání
- Pojištění storna zájezdu srovnání
- Havarijní pojištění kalkulace
- Stavební spoření srovnání
- Pojištění proti pokutám srovnání
- Pojištění cizinců srovnání
- Důchodové pojištění srovnání
- Pojištění a spoření pro děti srovnání
- Pojištění právní ochrany srovnání
Články o pojištění
- Spořte nejen dětem (18.05.2010)
- Pracujete? Pojistěte si odpovědnost (18.05.2010)
- Potřebujete pojištění nemovitosti? (18.05.2010)
- Co máme vědět o povinném ručení (18.05.2010)
- Cestovní pojištění CHARTIS EUROPE S.A. Online (18.05.2010)
- Jak postupovat při pojistné události v zahraničí? (18.05.2010)
- Změna, výpověď pojistné smlouvy (17.05.2010)
Novinky
-
27.04.2010Za veškeré námi nabízené zboží a služby je nově možno platit na...
-
08.03.2010Dovolte, abychom Vám představili naši březnovou akční nabídku....