Diskuze ke článku 'Potřebujete pojištění nemovitosti?' - fórum

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Pojištění rodiného domu

Alena Bayerová, 17.11.2009 12:19:59

Dodrý den.Chceme si pojistit dům.Bydlíme na jednom čísle popisném s rodiči.Máme,ale svůj vchod,tedy každý svou domácnost.Ráda bych věděla jestli v tomhle případě si mohu pojistit pouze svoji polovinu.Pokud ano můžu poprosit o nezávazné,předběžné propočítání pojištění.Bydlíme v Sobětuchách.Patří to pod obec Tuřice okres Mladá Boleslav Poštovní směrovací číslo 29474.Předem moc děkuji za odpověd.Bayerová

Re: Pojištění rodiného domu

Pojištění.cz, 18.11.2009 12:55:35

Dobrý den,

bohužel nelze pojistit pouze část nemovitosti, musí se pojistit celá. Je-li více majitelů jedné nemovitosti, je nutno, aby se majitelé dohodli o osobě pojistníka i pojištěného (oprávněné osoby), neboť do pojistné smlouvy nelze uvést více pojištěných.

Nezávazné srovnání námi nabízených pojišťoven můžete provést na adrese https://www.pojisteni.cz/srovnani/pojisteni-majetku.html

Přeji pěkný den.

S pozdravem

Lukáš Krška

a1825, 21.11.2009 20:20:01

Možná by bylo vhodné paní sdělit i skutečnost, že pokud mají v jedné nemovitosti 2 domácnosti, tak by měli mít pojištění domácnosti pro každou rodinu zvlášť....

Monča, 17.05.2010 13:10:47

my máme pojištění u pojišťovny Slávia a jsme moc spokojení,už jsme se i setkali s nepříjemností po zimě,kdy nám do domácnosti zateklo střechou a museli jsme malovat a pojišťovna nám ihned vyplatila peníze a nedělala různé caviky,dřív jsem o této pojišťovně neslyšela,poradila mi to kamarádka,která se u nich před 2 lety pojistila a tak jsem to taky zkusila,nejsou totiž drazí,však mrkněte,tady posílám odkaz. A je pravda,že půl baráku pojistit nejde:-(

• Aegon
  • Allianz
  • Amcico
  • AXA
  • ČPP
  • ČSOB
  • DAS
  • Chartis
  • Kooperativa
  • Maxima
  • Modrá pyramida
  • Mondial