SPLÁCÍME PENÍZE ZA NIC - fórum

Kategorie: Právní poradenství / Jiné

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

SPLÁCÍME PENÍZE ZA NIC

RENATA V, 03.11.2009 14:11:34

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,už 1,5 roku platíme z manželem půjčku společnosti OHŘE MEDIA spol.s.r.o.zato,že za nás odkoupili dluh(exekuci na dům)od ACM Money. Problém je vtom,že jsme si od ACM Money chtěli pujčit peníze na opravu domu,vše probýhalo dobře,až jeden den došel odhadce z banky(bez jeho vyjádření by nám peníze nepůjčili)podíval se na dúm a při odchodu poprosil manžela ať mu podepíše papír,že byl u nás.Tak manžel bez přečtení mu to podepsal a notář odjel.Za měsíc došlo vyrozumění,že nám půjčku schvalují ať vše co nám poslali podepíšem a pošlem spět.Při přečtení smlouvy jsme odmítli cokoli podepsat a tak jsme jim napsali,že nemáme zájem(měli jsme dohodlé měsíční splátky na 4500kč a oni napsali 7000kč,smlouvy jsem jim,ale neposlala mám je doma)Po půl roce se ozvali,že za nedodržení smlouvy se budou snámi soudit .Tak nakonec nás od nich oddlužila OHŘE MEDIA a jim platíme 4500kč měsíčně jako nájem.Vym,že jsme udělali chybu,že neměl manžel nic podepisovat,ale už je pozdě.Mislíte,že ani né po 3letech se dá stím něco dělat?Děkuji aspoň za to,že jsem se mohla vyspovídat odpověď mi můžete zaslat na o.v.renca@seznam.cz a ještě jednou moc děkuji

Články o pojištění

18.05.2010  |  diskuze (1)
Od 1.12. nabízíme nové způsoby úhrady objednávek. Zákazníci mohou využít elektronické peněženky GoPay či platbu v hotovosti superCASH na terminálech SAZKA.
  • Aegon
  • Allianz
  • Amcico
  • AXA
  • ČPP
  • ČSOB
  • DAS
  • Chartis
  • Kooperativa
  • Maxima
  • Modrá pyramida
  • Mondial