povinné ručení - fórum
Kategorie: Pojištění / Povinné ručení
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Povinné ručení objektivně
Dobrý den, nebudu zde inzerovat různé stránky, ani společnosti. Vzhledem k tomu co dělám (ne u pojišťovny) mám v oboru pojištění praxi od roku 2008, koho to bude zajímat, nechť mi napíše email na drumy(zavinac)seznam.cz, pošlete akorát: Váš věk, PSČ, počet let bez nehod, výkon vozu a jeho obsah, stáří vozu, bydliště(město, nebo ves). obratem, do dvou dní Vám ode mě přijde odpověď a pak je jen na Vás, zda si ho zajistíte sami, nebo to necháte zprostředkovat mne.
S pozdravem Igor
škoda způsobená připojným vozidlem
Dobrý den, mám dotaz. Při cestě s vozíkem mi z něho uletěla deska (náklad) a způsobila škodu na jiném protijedoucím vozidlu. Bude to uhrazeno z povinného ručení, popřípadě z povinného ručeně vozíku, nebo auta? Děkuji.
Re: škoda způsobená připojným vozidlem
Nejsem si úplně jist, jelikož škodu způsobil náklad, který měl být upevněn, to bych spíš tvrdil, že tam by plnilo pojištění nákladu.
ale jestli chcete, pošlete mi jakou máte pojišťovnu, podívám se Vám na to do podmínek.
Levné povinné ručení
Nabízím výhodné povinné ručení a havarijní pojištění na všechny druhy automobilů,motocyklů atd. Např.:Škoda Fabia 1,2 již za 998 Kč na rok Škoda Octavia 1,9 již za 1 803 Kč na rok .MOŽNO PŘENÉST BONUS Z POVINNÉHO RUČENÍ NA HAVARIJNÍ POJIŠTĚNÍ.Je možno sjednat také pojištění majetku,odpovědnosti,zvířat,cestovní a jiné druhy pojištění +prodej a montáž satelitního zabezpečení vozidel(SVS).Při koupi zařízení SVS sleva na havarijní pojištění.
Re: Levné povinné ručení
zdravím, napište pro zajímavost nejlevnější, ale s největším plněním, 60mil/60mil, nebo 100mil./100mil. asi ty ceny budou jinde, že? Já to oproti ostatním umím přechodem z 35/35 na 100/100 cca o 150kč ročně dráž... A BEZ SPOLUÚČASTI 50% - to děláte Vy, ne? Ale nebudeme tu přece prodávat "vysavače", že pane Vošický?
Pojišťováka poznám na 100mil
Já to u obsahu do 1000cm umím 100/100mil. za 888Kč/rok a je to naprosto bez spoluúčasti, také nevím kde jste přišel na to, že tam je spoluúčast(když ani nevíte pro jaké pojišťovny dělám), pokud všechny informace máte z podobných zdrojů raději bych je přehodnotil...:) Jinak já už auta pojišťuji od roku 2006 pro několik pojišťoven, ale převážně dělám ČPP je nejlevnější a má dobré služby.A k tomu abyste poznal pojišťováka z inzerátu na pojištění to chce opravdu silnou intuici:) Možná prodej vysavačů by pro Vás stál za úvahu...
Všeobecně vzato 100/100 je bez spoluúčasti snad vždy. Neříkám, necelých 900 je málo, až bych se divil, kde je háček. U ČPP připomínám, kdysi bylo Sporo se spol. 50%, teď je tam "jen" 12.000,-Kč. Taky jde o to, zda v té ceně je také zahrnuto něco navíc. Asistence v ceně, Mikrokasko v ceně, úrazovka v ceně, pojištění věcí v ceně atp... Tohle za 900 neudělám, ale za 1300 ano a vím, že klient může být bez obav. PS: Ty vysavače byly pouze metafora ;)
povinné ručení
Ráda bych se s vámi také podělila o svoje zkušenosti, dlouho jsem váhala které povinné ručení si mám z těc věech reklam vybrat, nakonec jsem našla super stránku, kde jsou všechny druhy pojištění přehledně vypsané a vidíte všechny výhody i nevýho podívejte se na http://www.pojisteni.cz/povinne-ruceni-porovnani
Re: povinné ručení
http://www.pojisteni.cz/povinne-ruceni-porovnani
Proč to tu nabízíte, když to DLOUHODOBĚ NEFUNGUJE?!?!?!
povinné ručení
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, mám traktor, s kterým jezdím orat na pole. Od nedávna musím jezdit přez silnici a chtěl bych si sjednat povinné ručení, děláte to také? A vzhledem k provozu, lze udělat také havarijní?
Děkuji, Zdenda.
Dobrý den,
samozřejmě i pro traktor se sjednává povinné ručení. Navíc u povinného ručení Slavia pojišťovny a.s. získáte výraznou slevu na povinné ručení, pokud doložíte, že v zemědělství podnikáte. Porovnejte si ceny povinného ručení on-line: https://www.pojisteni.cz/srovnani/povinne-ruceni.html
Havarijní pojištění je možné sjednat i na traktor. Porovnejte si ceny havarijního pojištění on-line: https://www.pojisteni.cz/srovnani/havarijni-pojisteni.html
Pěkné odpoledne, Pojištění.cz
Slavia pojišťovna.... už jsem o ní slyšel a říkám: raději ne!
Cena POV je sice konkurenceschopná, ale co znám z doslechu od klientů, co se týče pojistné události, cca 99% jich je nespokojených s postupem společnosti a trváním výplaty plnění
Dobrý den,
Jak jistě víte, blíží se období, kdy lidé řeší otázky ohledně povinného ručení na svůj vůz.Nenechte se nachytat různými "nejvýhodnějšími" nabídkami od různých pojišťoven a raději si zkontrolujte, jaké povinné ručení je pro Vás nejvýhodnější a nejlepší. na tomto odkazu http://pojisteni.cz si vše můžete skvěle zjistit a najít nejvýhodnější povinné ručení právě pro Vás. Vše je samozřejmě zcela zdarma a vyplnění je jen pro Vaše informační důvody. Vřele doporučuji a přeji příjemný zbytek dne.
S pozdravem
Martin Přikryl
Poviné ručení na traktor - ano. Za cca 150 Kč/rok. Havarijní pojištění na 20 let starý traktor je nesmysl. Zbytečně vyhozené peníze.
Pojištění ON-LINE
- Cestovní pojištění srovnání
- Pojištění odpovědnosti srovnání
- Pojištění majetku srovnání
- Povinné ručení porovnání
- Úrazové pojištění srovnání
- Pojištění domácích zvířat srovnání
- Pojištění storna zájezdu srovnání
- Stavební spoření srovnání
- Pojištění proti pokutám srovnání
- Pojištění cizinců srovnání
- Důchodové pojištění srovnání
- Pojištění a spoření pro děti srovnání
- Pojištění právní ochrany srovnání
Články o pojištění
- Spořte nejen dětem (18.05.2010)
- Pracujete? Pojistěte si odpovědnost (18.05.2010)
- Potřebujete pojištění nemovitosti? (18.05.2010)
- Co máme vědět o povinném ručení (18.05.2010)
- Cestovní pojištění CHARTIS EUROPE S.A. Online (18.05.2010)
- Jak postupovat při pojistné události v zahraničí? (18.05.2010)
- Změna, výpověď pojistné smlouvy (17.05.2010)
Novinky
-
27.04.2010Za veškeré námi nabízené zboží a služby je nově možno platit na...
-
08.03.2010Dovolte, abychom Vám představili naši březnovou akční nabídku....