Výpověď povinného ručení - fórum
Kategorie: Pojištění / Povinné ručení
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Výpověď povinného ručení
Zdravim Vás,
zkusil jsem Váš kalkulátor povinného ručení a zjistil jsem, že u jiné pojišťovny by mě vyšlo roční pov.ručení podstatně levněji. Chtěl jsem se zeptat jak dlouho trvá výpovědní doba, kdybych chtěl zrušit pojištění u současné pojišťovny. Případně jak postupovat
Děkuji za odpověď K.
Re: Výpověď povinného ručení
Pane Kučero,
pokud plánujete vypověď povinného ručení, musíte pamatovat na 6ti týdenní výpovědní lhůtu před výročním dnem.
Minimálně 6 týdnů před začátkem nového pojistného období (koncem pojistné smlouvy) musíte zaslat písemnou výpověď na adresu pojišťovny.
Ve výpovědi uveďte číslo pojistné smlouvy, kdy byla sjednána a nezapomeňte si požádat o zaslání dokladu o bezeškodním průběhu Vašeho pojištění.
Díky tomuto dokladu si budete moci uplatnit bonusy povinného ručení z předchozího pojištění a získat ještě lepší cenu povinného ručení.
Více o povinném ručení a sjednání povinného ručení on-line najdete v našem článku: http://www.wedos.org/a/58/uzavrete-nejlevnejsi-povinne-ruceni.html
Pěkný den, Pojištění.cz
Dobrý den, stačí nezaplatit další částku a pojišťovna vám smlouvu vypoví, nebo vůbec nejrychlejší varianta je odmontovat značky od vozidla, donést je na městský úřad, dát za 10 Kč značky do depozitu, dojít s papírem na pojišťovnu a smlouvu vám zruší hned. Po dobrém obědě si zajdete na novou pojišťovnu udělat smlouvu a s ní si pak vyzvednete značky za dalších 10 Kč zpátky. Pozor - neztraťte šroubky na značky, někam si je pěkně založte. :-)
Dobrý den přátelé,
Našel jsem skvělou adresu http://www.pojisteni.cz , kde si můžete zjistit, jestli není Vaše povinné ručení zbytečně příliš drahé. Vyplníte údaje o svém autě a ono Vám to najde tabulku, kde uvidíte jak jste na tom právě s Vaším povinným ručením. Samozřejmě si můžete formulář vyplňit jen z informačních důvodů a zcela zdarma. Děkuji
Pojištění ON-LINE
- Cestovní pojištění srovnání
- Pojištění odpovědnosti srovnání
- Pojištění majetku srovnání
- Povinné ručení porovnání
- Úrazové pojištění srovnání
- Pojištění domácích zvířat srovnání
- Pojištění storna zájezdu srovnání
- Havarijní pojištění kalkulace
- Stavební spoření srovnání
- Pojištění proti pokutám srovnání
- Pojištění cizinců srovnání
- Důchodové pojištění srovnání
- Pojištění a spoření pro děti srovnání
- Pojištění právní ochrany srovnání
Články o pojištění
- Spořte nejen dětem (18.05.2010)
- Pracujete? Pojistěte si odpovědnost (18.05.2010)
- Potřebujete pojištění nemovitosti? (18.05.2010)
- Co máme vědět o povinném ručení (18.05.2010)
- Cestovní pojištění CHARTIS EUROPE S.A. Online (18.05.2010)
- Jak postupovat při pojistné události v zahraničí? (18.05.2010)
- Změna, výpověď pojistné smlouvy (17.05.2010)
Novinky
-
27.04.2010Za veškeré námi nabízené zboží a služby je nově možno platit na...
-
08.03.2010Dovolte, abychom Vám představili naši březnovou akční nabídku....