Výpověď povinného ručení - fórum

Kategorie: Pojištění / Povinné ručení

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Výpověď povinného ručení

Petr Kučera, 16.07.2009 16:43:16

Zdravim Vás,

zkusil jsem Váš kalkulátor povinného ručení a zjistil jsem, že u jiné pojišťovny by mě vyšlo roční pov.ručení podstatně levněji. Chtěl jsem se zeptat jak dlouho trvá výpovědní doba, kdybych chtěl zrušit pojištění u současné pojišťovny. Případně jak postupovat

Děkuji za odpověď K.

Re: Výpověď povinného ručení

Jana Roselli - Pojištění.cz, 17.07.2009 12:05:28

Pane Kučero,

pokud plánujete vypověď povinného ručení, musíte pamatovat na 6ti týdenní výpovědní lhůtu před výročním dnem.

Minimálně 6 týdnů před začátkem nového pojistného období (koncem pojistné smlouvy) musíte zaslat písemnou výpověď na adresu pojišťovny.

Ve výpovědi uveďte číslo pojistné smlouvy, kdy byla sjednána a nezapomeňte si požádat o zaslání dokladu o bezeškodním průběhu Vašeho pojištění.
Díky tomuto dokladu si budete moci uplatnit bonusy povinného ručení z předchozího pojištění a získat ještě lepší cenu povinného ručení.

Více o povinném ručení a sjednání povinného ručení on-line najdete v našem článku: http://www.wedos.org/a/58/uzavrete-nejlevnejsi-povinne-ruceni.html

Pěkný den, Pojištění.cz

Honza z Lesa, 21.07.2009 09:11:35

Dobrý den, stačí nezaplatit další částku a pojišťovna vám smlouvu vypoví, nebo vůbec nejrychlejší varianta je odmontovat značky od vozidla, donést je na městský úřad, dát za 10 Kč značky do depozitu, dojít s papírem na pojišťovnu a smlouvu vám zruší hned. Po dobrém obědě si zajdete na novou pojišťovnu udělat smlouvu a s ní si pak vyzvednete značky za dalších 10 Kč zpátky. Pozor - neztraťte šroubky na značky, někam si je pěkně založte. :-)

Martin Přikryl, 16.06.2010 18:54:13

Dobrý den přátelé,
Našel jsem skvělou adresu http://www.pojisteni.cz , kde si můžete zjistit, jestli není Vaše povinné ručení zbytečně příliš drahé. Vyplníte údaje o svém autě a ono Vám to najde tabulku, kde uvidíte jak jste na tom právě s Vaším povinným ručením. Samozřejmě si můžete formulář vyplňit jen z informačních důvodů a zcela zdarma. Děkuji

Články o pojištění

18.05.2010  |  diskuze (0)
Od 1.12. nabízíme nové způsoby úhrady objednávek. Zákazníci mohou využít elektronické peněženky GoPay či platbu v hotovosti superCASH na terminálech SAZKA.
  • Aegon
  • Allianz
  • Amcico
  • AXA
  • ČPP
  • ČSOB
  • DAS
  • Chartis
  • Kooperativa
  • Maxima
  • Modrá pyramida
  • Mondial