promlčení doba - fórum
Kategorie: Volná diskuze
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Toplea a.s.
Dobrý den,moc ráda bych věděla zda firma Topleas a.s. ješte funguje.Mám totiž od nich ůvěr na lednici,která byla koupená v roce 1998.Můj bývalý přítel mi slíbil,že ji doplátí,i když byla smlouva ůvěru psaná na mě,výše dluhu byla 6,000kč.Nyní už nejsme v kontaktu a já nevím zda-li je ůvěr splacen.Nemůžu se na firmu dovolat,žádný kontakt na ni neexistuje.Po Topleas .a.s. jakoby se slehla zem.Mám tak dotaz jaká je promlčená doba.Moc děkuji za odpověd.S pozdravem Eva N.
Re: ZFP
Vystupují jako bohové,kteří jsou předurčeni provést důchodovou reformu. Tyto nadlidi moc nesnáším !!!
Re: ZFP
To ZFP spíše než systém pro dealery či skutečné MLM, je sekta, na vynuceném vstupním semináři za 2100,- Kč se dozvíte pouze nějaké šílené kombinace pojištění, pak že máte pojistit příbuzné, plácají páté přes deváté,odskakují od témat k tématu a zpět, že to leze na nervy, nevíte, zda vás chtějí pojistit, nebo zda máte být dealer, nejlépe vše dohromady, a vysvětlují triviální věci jakobyste neměli základní školu a dostanete knihu o nejbohatším muži v babyloné, pak že máte shánět další lidi a ti když vydělají více, nic z nich pak již nemáte, všude sedí sám "ředitel" a "manažer" ve vypůjčeném Mercedesu, pak fanatické vysvětlování penzijní reformy, o které není jisté, zda vůbec bude, výši provize se na semináři nedozvíte, jen pár vzorů, ze kterých vypadá, že provize je asi méně než poloviční než u Wedosu a dále jsem již nepokračoval, ale pokud chcete sami uzavírat pojištění, musíte absolvovat další semináře, které si opět platíte, většina zcela nesmyslných a pro nějaké certifikáty musíte opět na nějaký večírek, kde vám asi zase budou vymývat mozek. Něco na způsob pyramidy jako Amway či Herbalife, pouze produkt je pojištění. Po semináři doporučuji cokoli, co budou chtít podepsat, ať to je Váš nejbližší známý, vzít si domů či projednat s právníkem a hlavně nic nepodepisovat. Mi říkal ten známý, který mne tam přivedl, že sazebník provizí dostanu druhý den a že taky podepíšu smlouvu. Druhý den jsem již měl co dělat, abych se jej střepal. Otravní jsou jak mouchy.
Vyučení bouchači ve vypůjčených mercedesech pak lámou lidi k rušení všech starých smluv a založení nových, jen aby měli provizi.
Zfp a bohové v kostele?
Už jsi videl někdy Boha? Ne? To přece, ale neznamená, že není. Už jsi viděl kvalitního dealera ze zfp akademie? To,ale neznamená přece, že není.
Re: ZFP sekta
Důvody lze nalézt při jednání s "poradci" zfp akademie. Nejsou schopni kloudně odpovědět na jednoduché otázky týkající se porovnávání jednotlivých produktů fin. ústavů, nereagují pružně na nové produkty, omílají neustále o službe Dynamik, neposkytují dostatečné reference výsledků svých prací, jediné co zdůrazňují je plat pana Poliaka nebo porsche Adama Jurečky, lanaří na školení a vůbec nepříjemně vystupují. Navíc slibují virtuální hodnoty podmíněné pravidelnými měsíčními platbami na několik (optimálně 4 = čtyřkombinace kopirajt ZPF) různých programů. Jejich seance v neděli připomínají sektu v kostele. Ne díky.
promlčení doba
Zajímalo by mne, jestli je někde ke zjištění, zda existuje promlčení doba při zrušení ŽP výpovědí. Stalo se mi, že si společnost nárokuje údajný nedoplatek při zrušení pojistky v r.2004 až dnes, tj. v r.2009, aniž by poslala jednu jedinou upomínku. Máte někdo zkušenosti? Děkuji za odpověď
Re: promlčení doba
Poslední dobou je to pro pojišťovny+exekutory dobrý JOB. Exekutorské firmy pak využívají psychického nátlaku na lidi, ale kolikrát jde o bordel našich finančních ústavů, popř. podvody různých jejich makléřů a dealerů jejich produktů. Po 3 letech jim stačí zaslat dopis o promlčení skutečnosti a maj po ptákách, ale to jen v případě, že jste opravdu nic nesjedna-li či došlo u ukončení smlouvy nezaplacením první částky. Jinak je samozřejmě slušnost oprávněný dluh zaplatit.
Pojištění ON-LINE
- Cestovní pojištění srovnání
- Pojištění odpovědnosti srovnání
- Pojištění majetku srovnání
- Povinné ručení porovnání
- Úrazové pojištění srovnání
- Pojištění domácích zvířat srovnání
- Pojištění storna zájezdu srovnání
- Havarijní pojištění kalkulace
- Stavební spoření srovnání
- Pojištění proti pokutám srovnání
- Pojištění cizinců srovnání
- Důchodové pojištění srovnání
- Pojištění a spoření pro děti srovnání
- Pojištění právní ochrany srovnání
Články o pojištění
- Spořte nejen dětem (18.05.2010)
- Pracujete? Pojistěte si odpovědnost (18.05.2010)
- Potřebujete pojištění nemovitosti? (18.05.2010)
- Co máme vědět o povinném ručení (18.05.2010)
- Cestovní pojištění CHARTIS EUROPE S.A. Online (18.05.2010)
- Jak postupovat při pojistné události v zahraničí? (18.05.2010)
- Změna, výpověď pojistné smlouvy (17.05.2010)
Novinky
-
27.04.2010Za veškeré námi nabízené zboží a služby je nově možno platit na...
-
08.03.2010Dovolte, abychom Vám představili naši březnovou akční nabídku....