promlčení doba - fórum
Kategorie: Volná diskuze
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
ZFP
Co na to říkají lidé ze ZFP? Nic, buď o tom nevědí , nebo tomu nevěří. Co se vůbec dělo na Slovensku? Jak je možné, že chtěli provize po někom, kdo provize vůbec nedostal? Článek pouze oznamuje to, co se dělo, ale už se nezabývá hlavním problémem. Ředitel ze Slovenska dokonce tvrdil a podal pádné argumenty a důkazy o podvodech. Dokonce se po internetu šiří info. Zrcadlo kde jsou fotografie, různé foto dokumenty atd. Ale opět se to nějak ututlalo a lidé chodí na semináře vesele dal. Docela by mě zajímalo, jestli ZFP svým ovečkám vysvětluje důchodovou reformu tak, jak má. Věřte mi, že lidé nad 35let budou tlačeni do důchodové reformy bez ohledu na příjmu a to v prvním pololetí 2013. Pro koho je důchodová reforma doopravdy výhodná, pokud pominu budoucí ekonomické a politické nebezpečí? Do 35let nadprůměrnými příjmy. Jaké budou provize? V ČR naštěstí pouze kolem 800 Kč za jednu registraci, na Slovensku to bylo až 10 000 slovenských korun, ovšem zprostředkovatele dostali jenom zlomek částky.
Jak je možné, že ZFP inkasuje od svých lidí více než zprostředkovatele dostali? Podle právníku je to obohacování, což je v rozporu ze zákonem, ale ZFP to dělá vesele dál. Jak je možné, že není ZFP pokutovaná od ČNB? Potkal jsem spoustu lidí, kteří nejsou zapsaní pod ČNB a přitom vykonávají zprostředkovatelskou činnost a jsou podporování manažery. Úsměvné je i to, že ZFP je v AFIZ. Odborná veřejnost na základě špatných členů, AFIZ odepsala.
ZFP
ZAČÁTEK KAUZY PŘED DVĚMA ROKY
Celý spor začal na Slovensku v roce 2006. Na jaře toho roku AXA, tehdy ještě Winterthur, zjistila, že jí odcházejí tisíce klientů, které do pojišťovny přivedla firma ZFP, respektive její zprostředkovatelé. V roce 2005 pracovalo pro ZFP zhruba šestnáct tisíc zprostředkovatelů. Po některých nyní AXA chce nazpět provize za klienty, které o rok později ZFP přesvědčila, aby šli do Aegonu.
„Pokud jde o přestup klientů, chceme zdůraznit, že je to právo každého klienta a že je jen jeho věcí, zda je využije, nebo nevyužije. Současně však chceme poukázat i na to, že společnost AXA údajně na přestupech klientů získala více, než ztratila,“ píše se v prohlášení společnosti ZFP.
Dalším problémem je, že mnozí, dnes už bývalí agenti-zprostředkovatelé ZFP okamžitě poté, co od firmy AXA dostali výzvu k vrácení provizí, uvedli, že je od ZFP nikdy nedostali. Po některých přitom AXA žádá i statisícové částky, protože jejich jméno je na smlouvě u klientů, kteří odešli ke konkurenci tím způsobem, že porušili smlouvu.
Vyděšení makléři proto okamžitě kontaktovali vedení ZFP, aby si spor s Francouzi vyřešilo samo. Vedení ZFP se navíc snažilo spolupracovníky své obchodní sítě uklidnit výzvou, kterou má týdeník EURO k dispozici. V ní předseda představenstva ZFP Vladimír Poliak slibuje svým makléřům, že je firma připravena převzít závazky ve věci storna provizí, ke kterým vyzvala AXA.
CHCEME 80 MILIONŮ
V současné době je celý spor ve fázi, kdy se obě firmy vzájemně obviňují. AXA tvrdí, že ZFP vytunelovala speciální účet, kam jí tehdejší Winterthur posílal provize a ze kterého měla platit jednotlivé makléře. Jenže ti žádné peníze kvůli nejasnému systému odměňování v ZFP nikdy nedostali.
ZFP zase nařkla firmu AXA z neférového obchodního jednání. ZFP dokonce podala několik žalob. Například žalobu na ochranu dobré pověsti. Kromě toho se ZFP u soudu domáhá zrušení dohody o stornu provizí. Tedy té části smlouvy, která umožňuje firmě AXA požadovat nazpět provize za klienty, jež ZFP přivedla do Aegonu.
Náhrady, které v těchto žalobách požaduje po pojišťovně AXA, činí téměř 80 milionů slovenských korun. Celou kauzu rozhodne až soud. Jisté je zatím jen to, že se Aegon může radovat. Díky této kauze pojišťovna získala slušný počet nových klientů.
Článek vyšel v týdeníku Euro č. 17/2008.
Henry
Henry na soudní rozsudky si mnohdy musíte počkat léta. O černých praktikách z důchodové reformy se veřejně ví. AXA a ZFP se soudily, pokud později nastal nějaký smír, to netuším. Jak už jsem psal, když máte peníze vytěžené z černých praktik, tak se podniká v ČR jedna radost. Pojďme se pobavit o tom jak to ZFP vůbec dělá. Znáte pořad suma sumárum, vždy když tam byl nasazený člověk ze ZFP, dozvěděli se lidé jenom klamné informace, taky to vyvolalo mezi odborníky negativní pohled na samotný pořad. Mohu zde uvést par omylu, které pořad odvysílal pokud budete chtít. Co říkáte na zavazující smlouvu, kterou lidé podepisují? Lidé si to nečtou, protože obchodníčci jim tvrdí, že je smlouva k ničemu nezavazuje. Dokonce již dnes mému klientovi si to dovolili napsat do mailu. Podal výpověď, která se táhla měsíce a pak mu ještě poslali dopis, který ho upozorňoval na to, že i po skončení smluvního vztahu se zavazuje. Pokud poruší podmínky, bude pokutován. Pan byl pouze na základním semináři. Mého klienta to tak rozhořčilo, že dokonce uvažoval o žalobě, protože byl uveden v omyl v mnoha směrech. Nebyla mu smlouva ani dodána. Pokud chcete, mohu zde zveřejnit zarážející podmínky této smlouvy, které jsou v rozporu s dobrými mravy a mohou způsobit na základě závislé rozhodčí doložky nemalé problémy v budoucnu. Co říkáte na servis? Mohu Vám zde udělat hodně dlouhou zpětnou vazbu o tom jakým způsobem ZFP sjednávala produkty. Mohu Vám doložit mail, který dostávala má klientka od dnes možná už i ředitelky ZFP, nebudete chápat. Maily , které mám k dispozici jsou důkazem toho, že samotní vysoce postavení lidé z této společnosti nemají dostatečné finanční vzdělání. Akreditaci Ministerstva školství může dostat jakákoliv firma, dokonce akreditaci má již více zprostředkovatelských firem. Ministerstvo školství dává akreditaci na základě vzdělávání, je jim jedno jestli společnosti dělají tak, nebo onak. Nebo Vás zajímá důchodová reforma? Není problém, mám informace z první ruky. ZFP ji prezentuje samozřejmě tak, aby se nabouchalo co nejvíce smluv, ale jak se říká není všechno zlato, co se třpytí.
Re: Henry
Henry, pošli mi informace na jedlicka.j@gmail.com v prospěch podvedených a okradených spolupracovníků této "firmy".
Z.F.P.
Juraji
A jak jste daleko máte nějaké rozsudky od soudu. Jak je možné že mají akreditaci Ministerstva školství to jsou tam taky tak nevzdělaní že nepoznají že je to podvod. Podívejte se na statní zakazky tuneli velkých společností kdo to zaplatí. Je to normalní byznys a ještě k tomu legální. Žijeme tu všichni ve lži a v bordelu a vyhrává ten kdo se v tom trochu zorientuje
Re: Z.F.P.
Dobrý den,
když si tady pročítám diskuzi na téma ZFP, tak opravzu "žasnu".
Z vlastní zkušenosti vím, že ZFPA dělá nekalosti a zmatky u klientů když jim chtějí vnutit "prodat smlouvu".
Již několik let pracuji na manažerské pozici v jedné velké společnosti zabývající se pojištěním (doufám, že pochopíte když nezveřejním). A na to, že musím denně řešit stížnosti typu: "obchodní zástupce ZFP mi zrušil vaši smlouvu, protože je špatně koncipována" nebo "jak je možné, že si platím na produktu uzavřeného přes ZFP životní pojištění se spořením a po 4řech letech tam nemám nic naspořeného" nebo "proč když jsem si uzavřela Váš produkt přes ZFP se mi Vaši poradci nevěnují", a takových je spousty...
A řeknu Vám, že když musím nebo moji poradci klientů vysvětlovat proč to tak je, tak se mi z toho dělá zle, protože jim nemohu ze zákona říct pravdu. Kdybych jim řekl, že tam nemají naspořeno, protože min.4 roky platí ZFP provize za sjednání nebo, že ZFP ruší i dobře sestavené smlouvy jen kvůli tomu, že chtějí za každou cenu s klientem něco uzavří a vydělat na tom. I přes to, že klient na tom hodně ztratí nebo ho poškodí. A co se týče následného servisu "klientského", tak obchodního zástupce ZFP už neuvidí nebo výjímečně po dvou letech kdy mu příjde změnit pojištění a zruší mu to co mu sjednal sám "obchoďák ZFP" jen aby si na klientovi zase vydělal a "zase ho poškodil".
Kdybych mohl toto všechno klientovi říct a nebyl za topotrestán na základě etického kodexu o pojišťovnictví "hanění konkurence" (tak jak to dělá ZFP), tak jim to hned řeknu! Protože mě mrzí jak kazí jméno/vizitku pojišťovacím poradcům, kteří svou práci dělají poctivě a pro klienta.
Jenom jestli Vám mohu poradit. Vykašlete se na uzavírání smluv doma od nějakého obchodního zástupce, který je pochybný.... A radějí si zajděte na "kamennou" pobočku přímo pojišťovny, kterou znáte (alespoň z reklamy nebo z banky), pak máte jistotu, že budete spokojení a nenecháte se nachytat. Samozřejmě je důležité si zjistit i informace o konkrétní pojišťovně.
Děkuji Vám za čas strávený na tímto vstupem
* pokud by jste potřebovali pomoci nebo poradit nebo hledáte práci, tak mi napište na kapo003@email.cz
Re: Z.F.P.
:D ....tak ty máš fakt dost:-D...:D :D :D
* pokud byste potřebovali pomoct nebo poradit, nebo hledáte práci, tak mi napište....kapo003@email.cz.......:D :D ....
Zapomněl jsi dopsat: " Rád si na vás vydělám prachy a ještě radši budu, když budete pracovat pode mnou:D :D :D
Ty seš fakt trapnej:D
profiinvestor
Nezávislé finanční poradenství Profiinvestor...co na něj říkate, máte nějaké zkušenosti?
článek
Posilám článek, který poukazuje na nevýhodnost produktů, které jsou dnes odbornou veřejnosti označovány za retro produkty. A ve většinu případu nevhodné. Doporučuji přečíst do konce. Článek by Vás měl upozornit na to, že produkty podporované státem není to pravé ořechové. ZFP ale mnoho let, tvrdí něco jiného a to i přesto že negativní změny těchto produktu jsou stále častější.
Článek:
Asi každý zaznamenal negativní změny ve stavebním spoření. Za změny paradoxně nemůže ani tak stát, jako spíše zprostředkovatelé zastupující stavební spořitelny, kteří produkt nabízeli na volné využití a to i přesto, že změny byly i v minulosti, které napovídali o tom, že se ministerstvu financí nelíbí zbytečné plýtvání peněz daňových poplatníků. Přitom stavební spoření už v názvu srozumitelně napovídá o tom, k čemu je produkt určený. Pokud by se stavební spoření, respektive státní dotace využívaly k tomu, k čemu se předpokládalo, že jsou určené, nenašel by stát dostatečně silný argument ke změnám ,, proč by stát měl podporovat v už tak obtížné rozpočtové situaci dovolenou pro celou rodinu nebo nákup vozu“ Navíc se na rok 2013 plánuje státní dotace vyplácet pouze těm, kteří dotaci využijí na bydlení a to i zpětně na již existující smlouvy. Zásadní změna, která bude mít negativní dopad na stavební spořitelny, bude z velkou pravděpodobností už v roce 2015. Změna se bude týkat otevření trhu se stavebním spořením i pro univerzální banky. Asociace českých stavebních spořitelen se bouří, tato změna může stavební spořitelny negativně ovlivnit ještě více než součastné změny.
Už i tak stavební spořitelny pociťuji odliv klientů. Spořitelny uzavřely za první polovinu letošního roku necelých 400 tisíc nových smluv, minulý rok to přitom bylo o 38 tisíc víc. Pokles je zaznamenán i v objemech úvěrů. Stavební spořitelny jich během prvního pololetí sjednaly celkem za více než 22 miliard korun. To poukazuje na meziroční propad o 28 procent. Je velmi pravděpodobné, že banky budou klientům nabízet vyšší složený úrok, a tím budou pro veřejnost více zajímavé, než-li stavební spořitelny.
Do roku 2015 je daleko, ale již dnes lépe informovaní klienti přemýšlí jak jinak uložit peníze, bez dlouhé zavazující lhůty, či zvýšenému riziku ke změnám, kterých za poslední dobu bylo více než dost.
Za poslední období zaznamenáváme neustále negativní změny ve stavebním spoření. Tentokrát se článek bude týkat penzijního připojištění, které využívá více než 4,5 milionu občanů v ČR.
Stát od ledna 2013 podpoří penzijní připojištění vyššími státními příspěvky. Vyplývá to z návrhu zákona o doplňkovém penzijním spoření, který na webu vlády zveřejnilo ministerstvo financí. Podmínkou, ale bude, že lidé budou dobrovolně spořit vyšší částky, než dosud. Což není pro většinu občanů dobrá zpráva.
Od ledna 2013 návrh počítá například se zvýšením minimální úložky pro získání státního příspěvku a to ze 100 Kč na 300 Kč. To znamená, že pokud minimální úložka bude pod 300 Kč, nemá klient nárok na státní příspěvek a tím se vytrácí zásadní výhoda u nižších vkladů. Na druhou stranu, pokud klient bude moci měsíčně vkládat 1000 Kč a více, může získat až 230ti korunový státní příspěvek.
Vzhledem k tomu, že se průměrná měsíční úložka do penzijních fondů v ČR pohybuje pod 500 Kč měsíčně, bude nový návrh pro většinu občanů nevýhodný. Stát chce donutit občany k vyšším měsíčním úložkám, bohužel se už nikdo neptá na to, jestli je penzijní připojištění pro všechny vhodným investičním nástrojem. Dnes je mnoho jiných možností a je otázkou, jakým způsobem budou penzijní společnosti hospodařit. Z dlouhodobého hlediska je daleko důležitější složený úrok, nežli státní příspěvky, které navíc stát může kdykoliv snížit, či dokonce zrušit.
Pokud klient nemá více jak 50let, nebo mu na penzijní připojištění dostatečně nepřispívá zaměstnavatel, je penzijní připojištění nezajímavé. Inflace totiž prostředky v tomto konzervativním produktu znehodnocuje. Otázkou je, jestli klienti budou v budoucnu i přes časté negativní změny, důvěřovat produktům, které jsou státem podporované.
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Jsem soukromý věřitel půjčky jménem pan Jefferson NewWorld, dávám certifikovaný úvěry vážné smýšlejících jedinců a společnosti s úrokovou sazbou ve výši 3% s celkovým povoleno splácení úvěru týdenní měsíční nebo roční závislosti na tom, jak můžete splácet Máte-li zájem napište mi na globalinvestmentloanfunds@gmail.com
Nabízíme pouze v: dolary, libry, Euro.and více ..
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
ALL Odpověď je třeba zaslat na adresu společnosti, e-mail: globalinvestmentloanfunds@gmail.com
ZFP
Neuvěřitelné, ZFP je ze strany odborníku nejhorší zprostředkovatelská firma v ČR. Ale pořad má dost naivních klientů a spolupracujících oveček. Během 7let co tuto společnost znám, se strategie servisu několikrát změnila a nikdy žádný klient na tom nevydělal. Lidé jsou nespokojeni, ředitelé a manažeři o tom píšou už několik let, včetně poškozených lidí. Na internetu se píše o podvodech z důchodové reformy, ale pořád se najdou lidé, kteří věří. Ale to je jedno, čas ukáže své. Když jsou lidé hloupí, ať se klidně nechávají oblbovat. Když máte peníze, můžete v této zemi podnikat a obcházet zákony.
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Jsem soukromý věřitel půjčky jménem pan Jefferson NewWorld, dávám certifikovaný úvěry vážné smýšlejících jedinců a společnosti s úrokovou sazbou ve výši 3% s celkovým povoleno splácení úvěru týdenní měsíční nebo roční závislosti na tom, jak můžete splácet Máte-li zájem napište mi na globalinvestmentloanfunds@gmail.com
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
ALL Odpověď je třeba zaslat na adresu společnosti, e-mail: globalinvestmentloanfunds@gmail.com
ZFP --ano, doporučuji
Prosím Vás, společnost ZFP akademie, je naprosto seriózní společnost!....kdyby tomu tak nebylo, tak by tu nefungovali 17 let!
Ty bludy , co tady furt dokolečka valí jarda, jsou nesmysly, podle mého názoru mu hrabe. .....to je můj bezvýznamný názor. :)
Re: ZFP --ano, doporučuji
Evidentně svěrač funguje /3 příspěvky samana sebe - podliakovština/, a to je dobré, dochází Vám, že "pracujete" pro vesnickou mafii. Ještě je pouze neznáte, ještě Vás neokradla negramotná promiskuitní socoopatická dvojice "podliakovců", kterými pohrdají i jejich rodinní příslušníci. Dejte mail, a pošlu i to... bude sranda, ale neoběste se, please...
.
Sponzor u ZFP - moje zkušenosti.
.
Sám jsem si našel firmu, sám jsem volal do centrály s paní, se kterou jsem se domluvil na spolupráci. Dala mi kontakt, kam jsem měl přijít jejím jménem. Učinil jsem tak, jenže dotyčný jen kecal nesmysly, takže jsem ho odbyl. Po měsíci jsem to zkusil znovu, a řekl jsem si, že to zkusím. Zaregistroval mně ale jinam, a mimo tu paní, nikdy jsem nedělal MLM a netušil jsem, o co se jedná. Takže první podvod podvodného sponzora. Vesnického sexuálního úchyláka, ze kterého se postupně vyklubal obšťastňovatel žen - manželek spolupracovníků, zaměstnankyň a "majitelky"... jinak vesnický hospodský, bez vzdělání, prostě vošoust po vzoru "majitele", jeden z mnohých v řízení "firmy".
.
Byl jsem nejrychlejším na Slovensku, zavedl jsem svůj systém školení jako bývalý VŠ kantor, do roku pozice 5. Ale to jsem ještě netušil, že "majitelé" jsou promiskuitní negramotní chamtivci, a že pochopoli MLM v pojišťovnictví jako podvod, že lžou, podvádějí a kradou, a že jdou i přes mrtvoly /jejich slova/.
.
Takže to sponzorství ke mně - 5 roků tvrdé práci v teritoriu, kde neměli šanci, 1.5 mil. SK v nákladech, 2000 spolupracovníků, 8 lektorů, blízké osobní vztahy - a i tak mně ta negramotná prostituující "vesničanka" se svým vesnickým "pasákem" podvedla, zničila před mými strukturami hodně dalších před mojí a i po mojí, jsou za ní nejen podvedení a okradení a mrtví, ale i její rodina, vlastní děti pomlouvá. Přeci len negramotná agresivní promiskuitní "osoba" by měla být v patřičném zařízení na státní náklady, a ne se plést do řízení firmy, protože potom je z toho zákonitě jen bordel. A to se všim všudy.
.
Ty nakradené miliardy a snahy dostat se pro beztrestnost do politiky, včetně podvodného proniknutí do ČT1 /Suma sumárum/ - to je jen folklór, kterým zašlápnou všechny kolem sebe jako "přísedící" do svého světa - kriminálu, v rozsahu paragrafu 252 TZ /10 roků spodek/.. Kladným efektem je fakt, že s sebou stáhnou další chamtivce, parazity a úplatkáře.
.
Takže do toho... to je to sponzorství ZFP.
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
ZFPA
Když si čtu názory pisatelů na ZFPA-podívejte se na jiné podniky.Třeba pracovnice pošt jsou nuceny nabízet produkty u přepážek. Pokud si nesplní limit.....(psalo se o tom v novinách) A myslíte si, že se zabývají tím, co nabízejí. Snad některé, ale většina je ráda, že splní limit a má pokoj. Smlouvy jim podepisují babičky a dědouškové, kteří na to nevidí a ani neví co podepisují-taky je to o lidech!
My, kteří jsme svéprávní a trochu myslící si umíme poradit i se špatným poradcem a nemusíme si potom v takovémto fóru stěžovat na vlastní blbost- na rozdíl od těch staroušků,ti si s tím musí chudinky poradit sami:-(
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
ZFP
ZFP znám jen z doslechu a od kamarádky co se snaží hledat nové klienty.. proto jsem se rozhodla si přečíst nějaké názory a zkušenosti.. jedno, ale nechápu, Proč když jsou to podvodníci proč jsou tu již 17 let, proč když teda obírají naivní lidi o peníze, proč už je dávno všechny nezavřeli, a firmu nezlikvidovali?? Má někdo odpověď?? Děkuji
Re: ZFP
Je vícero hledisk.
1. Mrtví nemluví. I v ČR se jeden ředitel oběsil...
2. Podvedení se stydí, že naletěli, tak jsou ticho.
3. Podvedení raději oželí několik tisícovek až desetitisíců, než by se vláčili po soudech.
4. Vydírání a zastrašování – kdo se tomu postaví?
5. Šíření přes rodinné příslušníky a známé – hrozí rozbití rodin.
6. Neznalost zákonů a práva.
7. Drahé zastupování právníky a advokáty.
8. Časová náročnost.
9. Ovlivněnost braiwashingem. neuvědomění si podvodů /sektářství/.
10. Chamtivost a snaha vydělat na jiných.
11. Až x...
Katko,reagovala jsem už na některé připomínky a musím se opakovat-každý má právo na svůj nazor. Jsou to ale mnohokrát takové komentáře jako jsem slyšel...,prej..,někdo říkal... apod.
Já jsem u ZFPA od listopadu. V současné době se začínám víc zapojovat. Já chci tuhle práci dělat tak, abych se mohla klientovi podívat i po čase do očí a sama do zrcadla. A pokud to takhle vidí víc lidí ,proč do toho nejít.Ve všech sférách se najdou dacani a pokud jsou na takových místech jen pro peníze,pak to dopadá jako v těch komentářích.Nakonec když se podíváme na naše zákonodárce...A není kolem toho takový humbuk. Přitom nás okrádají daleko víc a nestydí se.
Já jsem do toho šla s tím, že konečně nebudu sedět a kývat našemu poradci(je to ta světlá vyjímka slušných poradců :-) ) na něco čemu nerozumím, ale chci tomu rozumět. A proč si u toho nevydělat. V zaměstnání co mám jsem spokojená i finančně, takže peníze opravdu nebyly hlavní motiv, ale když se dají vydělat kdo by toho nevyužil. Já do toho vlastně taky investuji čas a vzdělání, které si k tomu doplňuji(ne zadarmo)
Asi je třeba do toho nakouknout a pak komentovat. Darebáci jsou opravdu všude,taky mám zkušenost s rádobyporadci, ale proto se v tom chci vyznat!!!Přišla jsem na 2 pojistkách o pro mě významnou částku, ale byla to moje blbost a do téhle situace už se NEDOSTANU.Teď to vypadá jako dobrá agitace, ale fakt jsem tam krátce a s přesvědčením, že pokud jsem seriozní není čeho se bát.Než mě pošle první klient do řiti:-D
Paní Aleno, to jste vážně až tak naivní, že Vám nestačí všeobecně známé fakty o jedné z nejhorších firem v tomto oboru, evidentně zločinecky řízené? Proč si myslíte, že právě Vás neoblbnou a neokradou, když je to jejich nepsaným krédem? V prospěch pouze několika jednotlivců? A ani se nestydíte do těch balamucení dávat svoje jméno, o které takto přijdete, a bude se Vám i Vaše rodina vyhýbat?
Přikládám jeden z listů oběti, krerá byla nejlepším lektorem, v pozici 6, a zakázali mu vše, okradli ho a jeho strukturu, a psychicky to nezvládnul. Ani kytičku na hrob mu nedali tak, jako jejich dalším obětem...
Ing. xxx, 040 11 K O Š I C E
ZFP x7129 / 20x590
Košice, 11. 07. 2006
P. T.
Ing. Mgr. Dita Schneiderová
generálny riaditeľ
ZFP, a.s.
Námestie mieru čís. 4
908 51 H o l í č
Vec : Pokus o zmier vo veci nevyplatených provízií II. pilier Aegon
Dňa 21.04.2006 zaslal pán Bc. xxx elektronickou poštou cit. „ Zoznam zmlúv Aegon v prílohe, ktoré spadajú do mesiaca marec 2006 “, ktorý obsahoval mimo ďalších zmlúv II. piliera SDS spolu 33 zmlúv, ktoré boli vyprodukované obchodnými zástupcami : Ing. xxx, paní xxx, paní xxx , Ing. xxx, pan xxx , MUDr. xxx, pamí xxx, Ing. xxx. Uvedený zoznam z pôvodného mailu je v prílohe originálu tohoto pokusu o zmier.
Postupne bolo overené u jednotlivých sporiteľov, že všetky uvedené zmluvy boli spoločnosťou Aegon skutočne akceptované a bolo zistené, že akceptované boli aj ďalšie vyprodukované zmluvy týmito obchodnými zástupcami, v rovnakom termíne, ako uvedené zmluvy, ktoré však neboli na spomínanom zozname pána Rumana. Prevážna väčšina týchto zmlúv sa týka osôb v závislej činnosti, resp. odvody pravidelne platiacich SZČO. S výnimkou 11 zmlúv neboli za tieto zmluvy zaplatené žiadne provízie. Z uvedených 11 zmlúv bol doplatok 2 body realizovaný u 6 zmlúv. Štyria obchodní zástupcovia nedostali ani korunu. U troch zmlúv, kde boli vyplatené priame provízie obchodným zástupcom, nebola vyplatená medziprovízia nadriadenému obchodnému zástupcovi. Konkrétne údaje o predmetných zmluvách sú špecifikované na reklamačných listoch, ktoré boli odoslané prostredníctvom regionálnej kancelárie 1009 a ktorých kópie sú prílohou originálu tohoto pokusu o zmier. Ďalšie reklamačné listy budú nasledovať po preverení akceptácie spomínaných ďalších zmlúv.
Akýkoľvek finančný nárok je vymožiteľný súdnou cestou ( žalobou ), čo všetci dotknutí obchodní zástupcovia, v prípade neúspešného domáhania sa svojich práv, nepochybne využijú. Podľa príslušných ustanovení Zákona číslo 40/1964 Zb. ( Občiansky zákonník ) a Zákona číslo 513/1991 Zb. ( Obchodný zákonník ) je splatnosť akéhokoľvek záväzku vyplývajúceho zo zmluvy viazaná na uplynutie termínu, alebo na splnenie podmienky a zároveň okolnosti, že sa druhá zmluvná strana o splnení podmienky dozvedela. Tieto podmienky boli preukázateľne splnené. Podľa judikatúry a výkladu niektorých ustanovení zákona, pokiaľ niekto prijme akékoľvek plnenie, vrátane finančného a za toto plnenie neposkytne v rámci zmluvných vzťahov, z ktorých toto plnenie vyplynulo, primeranú náhradu tej zmluvnej strane, bez činnosti ktorej by k uvedenému plneniu nemohlo dôjsť, ide o neoprávnené deponovanie, resp. zadržovanie tohoto plnenia, čo môže naplňovať skutkovú podstatu niektorých trestných činov.
Z uvedených dôvodov Vás vyzývam, aby ste v lehote do 7 dní po obdržaní tohoto pokusu o zmier poukázali na účty dotknutých obchodných zástupcov provízie a medziprovízie týkajúce sa zatiaľ konkrétne, v reklamačných listoch, uvedených zmlúv II. piliera Aegon. V opačnom prípade podám na Generálnu prokuratúru SR podnet na preskúmanie zhody Vášho konania s niektorými ustanoveniami Zákona číslo 300/2005 Z.z.
Zároveň Vás vyzývam, aby ste všetky ďalšie provízne nároky realizovali bez neopodstatnených omeškaní v zmyslu príslušných právnych predpisov a zmluvy o obchodnom zastúpení.
S pozdravom
Ing. xxx
Prílohy podľa textu ( iba k originálu )
Co Predstavenstvo ZFP, a.s.
Regionálna kancelária 1009
Panebože, Jaroslave, :D vy jste vážně legrační, jakoukoliv diskuzi na téma ZFPakademie navštívím, tak tam narazím na Vás a na ten Váš urputný "boj za spravedlnost":D ....nechcete už toho nechat? stejně jte většině rozumným lidem jen pro smích. Navíc jestli jsem správně pochopila, "bojujete" zadarmo, nic z toho nemáte, ničeho nedocílíte, tak proč tu Vaši energii nevěnujete raději něčemu užitečnému......:D
Zuzanko, asi mně nečtete, protože nerozumíte tomu, co dělám. Nejde o legraci, ale o likvidaci organizované kriminality, třeba ale pochopit nejdříve právo, zákony, a především člověka.
Jsou trestní stíhání podle cca 6 paragrafů trestního zákona /je i na netě/ na protagonisty ZFP a jejich nohsledy, paragrafy jsou i na netě /zejména 250 - podvod/
.
Jsou i oběti - říká se tomu "mrtvoly" vlivem činnosti této firmy - půjdeme do klasifikace - vražda, zabití, a do metod vlivem chamtivosti, chtíčů a parazitismu.
.
Moje činnost je v souladu se zákony nejen SR a ČR. A Vaše je evidentně v prospěch podvodníků, ne? Takže dejte nacionále a uvidíte, že neznalost zákonů neomlouvá /IP je zaznamenané.../, a v base smích? Vyzkoušíte si to s nimi? /spodek paragrafu 252 je 10 roků, a k tomu dejte prostituci a kuplířstí - v USA 250 roků, islám - ukamenování štětky a oběšení jejího pasáka - žádná společnost netoleruje kriminálníky a negramotné parazity/.
.
Užitečné je pomáhat lidem proti organizované grupě kriminálních živlů. Znáte je? Já osobně...
:D ........že IP je zaznamenané...:D...:D......jste směšný pane Jardo...:D.........i když se budu zastávat společnosti ZFP akademie, i když je budu bránit a říkat, že jsem s touto společností spokojená, tak nikdo! mi nemůže absolutně nic!!!:-D :-D ....a Vám z toho evidentně , s prominutím hráblo :D .....že si dovolujete takto dětinsky vyhrožovat.....:D ........směju se Vám.
Kdyby byli tak neskutečně špatní, jak vy furt , jak blázen vykládáte, tak by dávno v té base seděli, i bez Vaší "pomoci"......:D......tak už nechte těch vašich hloupých keců. Nikdo na ně není zvědavý.
Od xxx
Krajská prokuratúra Košice
Mojmírova 5
041 62 Košice
Vec : Trestné oznámenie na pracovníkov firmy ZFP, a.s. Holíč
Na základe skutočností, ktoré vznikly nezodpovedným prístupom pracovníkov tejto firmy mi ako invalidnému dôchodcovi vznikly vážne problémy.
Bol som spolupracovníkom tejto MLM firmy, ktorá sa prezentuje tzv. „Rodinným finančným poradenstvom“ - vzdelávaciou akadémiou. Do tejto činnosti som zapojil aj svoju manželku pani Darinu Hrehorovou, bytom Boliarov 28. Na seminároch tejto firmy nám bolo prezentované, že je všetka ich činnosť v súlade so zákonmi a že všetci dostanú vyplatené provízie a aj statusné symboly za dosiahnutú pozíciu v MLM systéme.
Podal som na základe vážnych problémov pre moju rodinu vzhľadom k tomu, že firma ZFP,a.s. nereaguje na moje zákonné požiadavky, trestné oznámenie dňa 8.11.2007 na Okresné riaditeľstvo PZ č. 10 v Košiciach a bolo mi povedané, že treba podanie dať na Prokuratúru. /strana 3/
Na základe školenia som uzatvoril zmluvu II piliera pre moju dcéru Eriku Hrehorovú /strana 3/ a uhradil som poplatok podla školenia poštovou poukážkou dňa 30.1.2006 /podacie číslo 00258 pošta Kecerovce – kópie na strane 4/. Zmluva je potvrdená a platná, čo dokladuje jej prijatie, prístup internetom na účet a telefonát s AEGON DSS v Bratislave, Mostová 2.
V prvej polovici októbra 2007 som obdržal poštou list z kancelárie Malata, Pružinský, Hegeduš & partners z Bratislavy, kde je po mne požiadavané vrátenie provízie vo výške 1945,65 Sk z dôvodu storna tejto zmluvy. /strany 11 – 12 tohoto podania/
Informácie z AEGONU potvrdzujú, že je zmluva platná a zákon 43/2004 Z.z. ani neumožňuje zrušenie tejto zmluvy a návrat do prvého piliera. Splnil som presne všetky podmienky prednášané na seminároch firmy ZFP,a.s aj pokyny pana RSDr. Jána Zbojeka z kancelárie ZFP na Štúrovej 17 v Košiciach, čo dokladujú strana 5 – 7 tohoto podania.
Na strane 8 je moja sťažnosť firme ZFP,a.s vzhľadom k tomu, že po mne v kancelárii ZFP na Štúrovej 17 v Košiciach bolo vyžiadavané za každú odovzdávanú zmluvu po 50,- Sk – o čom sa nikdy nehovorilo, poisťovne nič takého nevyberajú a ani som nedostal žiaden daňový ani iný doklad.
Na strane 9 tohoto podania je moja sťažnosť firme ZFP,a.s vzhľadom k tomu, že som nedostal statusný symbol, na ktorý som mal nárok podľa pravidiel firmy a ktorého hodnota je cca 6 000,- Sk
Na strane 10 je reklamácia mojej manželky firme ZFP,a.s., pretože jej firma postupom od roku 2001 dlhuje cez 20 000,- Sk
Na strane 13 je moje stanovisko k týmto problémom.
Na strane 15 je opakovaný list z Kancelárie „Malata, Pružinský, Hegeduš & partners z Bratislavy, kde je po mne požiadavané vrátenie provízie v odlišnej výške – 1942,- Sk a je odosieľaný z Holíča s pečiatkou ZFP,a.s., čo je tiež zaujímavé. /strana 14/
Všetky tieto aktivity ma obťažujú a mám za to, že sa firma ZFP,a.s. snaží dostať aj k ďalším mojím peniazom aj cez fakt, že našej rodine už dlhodobo dlhuje a že ráta s tým, že sa ja - nemajetný invalidný dôchodca - nebudem súdiť a že sa nechám zastrašiť vyhrážaním sa cez advokátsku kanceláriu – cez súd aj s úhradou trovov a úrokov z omeškania.
Žiadam Vás týmto o pomoc a o zastavenie takéhoto konania ZFP,a.s.
Košice 21.11.2007
:D ...a co , nějakej trouba si stěžuje , ani jsem nepochopila na co, nedává to hlavu , ani patu. :D ...
Typická reakce zfanatizovaného "spolupracovníka", která těží z naivity lidí. Až Vás také okradou, tak mně budete žádat o pomoc, a i tak Vám, pomohu. Proč? Na to přijdete časem. Momentálně jste mimo, v sektě buranů, pasáků, úchyláků a štětek, viz i mailová komunikace představenstva, ze které jsem vyeditoval nacionále parazitů.
.
Toto koluje po strukturách jako ukázka "práce s lidmi"
Aby jste procitli z toho dlouhodobého spánku, posílám Vám něco, co s Vámi sice zatřepe, ale je to v podstatě veřejné a koluje to po strukturách jako důkaz věrolomnosti, intrik a zjevného zločineckého řízení, obvyklého třeba u mafiánských struktur. Lhát, podvádět a krást, a to za jakoukoliv cenu, život člověka nic neznamená...
Je zarážející, k čemu jsou vlastně zaměstnanci "firmy" vedeni, motivováni a dokonce za to ještě i placeni. Kolaps se zjevně blíží. Veřejný proces pod kamerami a s médii.
Od:
Komu: "Mxxx RK 5 soukroma"
Odesláno: 29. září 2009 12:59
Připojit: Vxxx - dopis AFIZ - verze Svaťa.doc
Předmět: FW: Vxxx - dopis AFIZ
Stránka 1 z 2
1.10.2009
Dobrý den pane Mxxx,
v příloze zasílám konečnou verzi dopisu pro pí Vxxx, který tato pošle na AFIZ (případně může i
na ČNB). Dále jsme se s Mgr. Hxxx domluvili, že by bylo vhodné, aby klientka uvedený dopis zaslala na
vědomí i naší společnosti (abychom to pak mohli p. xxx tzv. „omlátit o hlavu“, že svým jednáním
poškodil ZFPA).
Prosím tedy o vytištění a předání klientce, nepřeposílat mailem (viz níže). Za Vaši spolupráci předem
děkuji.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Zxxx
vedoucí oddělení xxx
a člen představenstva
ZFP akademie,a.s.
17.listopadu 12, 690 02 Břeclav
Tel: +420 519 361 xxx
Mob: +420 733 xxx xxx
z.xxx@zfpakademie.cz
From: Kxxx
Sent: Monday, September 28, 2009 10:06 AM
To: Mxxx RK 5 soukroma
Subject: Vxxx - dopis AFIZ
Dobrý den pane Mxxx,
omlouvám se, ale dovolil bych si Vás požádat, aby jste s tím dopisem pro paní Vxxx, který jsem
Vám včera zaslal, prozatím nic nedělal – z pokynu generální ředitelky jsem ještě upravil písmo (aby to
nevypadalo jako dopis ze ZFPA) a ještě se na to musí mrknout Sxxx. Nejpozději zítra Vám ten dopis
pošlu.
Děkuji za pochopení a přeji hezký den
Zxxx
vedoucí oddělení xxx
a člen představenstva
ZFP akademie,a.s.
z.xxx@zfpakademie.cz
From: Kxxxx
Sent: Sunday, September 27, 2009 5:54 PM
To: Mxxx RK 5 soukroma
Subject: Vxxx- dopis AFIZ
Dobrý den pane Mxxx,
v příloze Vám zasílám upravený dopis pro pí Vxxx. Dovolil bych si Vás však požádat, abyste dopis
vytisknul a dal jej klientce pouze fyzicky na papíře – prosím nepřeposílejte jej, z každého souboru lze poznat,
kdo a kdy jej vytvořil – byl bych nerad, aby se jméno naší společnosti pak někde ocitlo, že jsme někoho
k něčemu naváděli ………… apod. Opatrnosti není nikdy dost.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Zxxx
vedoucí oddělení xxx
a člen představenstva
ZFP akademie,a.s.
z.xxx@zfpakademie.cz
:D......nebojte se, Vaši pomoc potřebovat nebudu, ....a vůbec , mě by teda zajímalo, komu a jak jste již"pomohl"........:D :D ......
Lidová moudrost napoví, třeba i "nehodnoť den přes jeho koncem"...
Jména obětí - jsou jich desetitisíce.
Konkrétní jména jsou na policii, prokuratuře/státním zastupitelství a na soudech všech stupňů, a určitě Vám je nikdo nedá, proč také? Ale můžete přijít na konkrétní jednání na soud, pokud to bude veřejné. Precedens je, a negramotný vesnický promiskuitní podvodník po mém svědectví na soudě urychleně zaplatil to, co chtěl po podvedeném a okradeném spolupracovníkovi na základě jeho podvodu ve slovenské důchodové reformě po vdově jím podvedeným. V současné době platí i další nakradené peníze za nezákonně vymáhané jím nakradené peníze, ale jen ty menší sumy, ty nakradené miliardy zatím ne přišel by o vše, a to nechce. Takže hledá cesty pro získání imunity a cpe se do politiky, ale nemá šanci. Přeci jen negramotné chamtivé agresivní individua typu "nadržená chodící neřest" nejsou žádané, poutají pozornost orgánů činných v trestním konání.
:D ..že do politiky:D .....to slyším poprvé, další Váš výmysl:D, který mě pobavil:D
No sice mi do toho nic není, ale čím vy se živíte?..:D , když tenhle"dobrovolnický sci-fi boj za spravedlnost" děláte zadarmo.
Máte asi spoustu volného času, když vymýšlíte furt takové nesmysly:D
Prosím Vás už nebuďte trapný, kdyby spol. ZFPakademie byla tak šíííleně špatná, jak tu furt dokolečka , jak blázen omíláte, tak nefunguje 17. let.
A to, že Vašimi bludy a stěžováním si, v každé internetové diskuzi , jedině značí Vaši slaboduchost.
Vždyť Vaše problémy nikoho nezajímají, tak je všem pořád nenuťte a nezahlcujte internet Vaší negací. To, že veřejně urážíte manžele Poliakovi, z Vás borce neudělá!:D ....akorát si o Vás všichni rozumní lidé řeknou, že jste blázen.
No vidíte, že nic nevíte, a ví to v podstatě celá firma, a i já, který je od roku 2005 mimo - píší mi to i vysoce postavení ředitelé z ČR, kteří nechtějí jít s nimi do lochu...
Já jsem si svoje odpracoval, a život není jen o penězích, stačí skromnost a pomoc potřebným pro naplnění smyslu života.
Píši jen prověřené a zdokladované věci, jinak bych přeci byl trestně stíhatelný - a nejsem. Je to naopak, pomlouvají Vaši mecenáši, mají to jako zbraň proti čestným lidem, kteří se nechtějí zapojit do jejich podvodů.
Je více špatných věcí, které přetrvávají věky, jde pouze o chamtivost a nenažranost za každou cenu. Proto se "lidé" mezi sebou okrádají a vraždí. Jde jen o metody. A jde o celosvětový problém, ne můj. Proto je také represivní aparát, aby se ti kriminálníci nerozmnožili. Však to záhy poznáte na vlastní kůži, stačí jen vydržet ve veřejné obhajobě kriminálních živlů.
Konstatování faktů a pomoc podvedeným a okradeným není urážka. Máte to v hlavičce nějak popletené, ne? A na rozdíl od Vás já nejmenuji...
Ing. xxx 040 11 K O Š I C E
ZFP 47129 / 208590
Košice, 11. 07. 2006
P. T.
Ing. Mgr. Dita Schneiderová
generálny riaditeľ
ZFP, a.s.
Námestie mieru čís. 4
908 51 H o l í č
Vec : Pokus o zmier vo veci neplatnosti právneho úkonu
Dňa 02.06.2006 Vám bola preukázateľným spôsobom doručená moja predžalobná výzva k neplatnosti právneho úkonu zo dňa 30.05.2006, ktorou som namietal neplatnosť právneho úkonu od jeho počiatku - zmluvy o obchodnom zastúpení typu S, uzatvorenej medzi účastníkmi : Ing. xxx, ako zástupcom a ZFP, a.s., Námestie mieru 4, Holíč, ako zastúpeným, zo dňa 07.04.2006, z dôvodov v tejto výzve uvedených. Z týchto dôvodov som žiadal upravenie províznych výpisov za tie zúčtovacie obdobia, v ktorých mi boli z titulu tejto zmluvy počítané nulové medziprovízie z podriadených štruktúr a doplatenie týchto provízií v zmysle upravených províznych výpisov v zmysle platnej zmluvy o obchodnom zastúpení.
Na základe pokynu riaditeľa obchodnej siete pána xxx, som Vám 19.06.2006 zaslal originál namietanej zmluvy o obchodnom zastúpení typu S, ktorý Vám bol preukázateľne doručený 21.06.2006, v dobrej viere, že mimosúdne akceptujete moju výzvu a splníte Vaše záväzky voči mojej osobe vyplývajúce z neplatnosti uvedeného právneho úkonu od jeho počiatku a teda nepretržitej platnosti právneho úkonu - pôvodnej zmluvy o obchodnom zastúpení, teda doplatíte nevyplatené medziprovízie. Podľa príslušných ustanovení Zákona číslo 40/1964 Zb. ( Občiansky zákonník ) a Zákona číslo 513/1991 Zb. ( Obchodný zákonník ) je splatnosť akéhokoľvek záväzku vyplývajúceho zo zmluvy viazaná ma uplynutie termínu, alebo na splnenie podmienky a zároveň okolnosti, že sa druhá zmluvná strana o splnení podmienky dozvedela. Tieto podmienky boli preukázateľne splnené.
Z uvedených dôvodov Vás vyzývam, aby ste v lehote do 7 dní po obdržaní tohoto pokusu o zmier poukázali na môj účet nevyplatené medziprovízie z vyúčtovaní ZFP, a.s. číslo 0603 - 208590, 0604 - 208590, rekapitulácií ZFP, a.s. číslo 0603 - 208590, 0604 - 208590 a vyúčtovania ZFP, s.r.o., organizačná zložka číslo 0604 - 208590, ktorých fotokópie sú prílohou originálu tohoto pokusu o zmier.
V prípade neakceptovania mojej požiadavky v uvedenej lehote odovzdávam túto záležitosť na riešenie právnikom D.A.S. Poisťovňa právnej ochrany s požiadavkou žaloby o neplatnosť právneho úkonu a všetkých z tejto neplatnosti vyplývajúcich dôsledkov. Nevylučujem ani domáhania sa ochrany svojich práv po trestno - právnej línii z hľadiska môjho uvedenia do omylu.
S pozdravom
Ing. xxx
Prílohy podľa textu ( iba k originálu )
Co Predstavenstvo ZFP, a.s.
Regionálna kancelária 1009
Chápu, že není příjemné probrat se ze stavu poblouznění, ale raději dříve, než později. Mně to trvalo 5 let... viděl jsem pohledy podvedených a okradených, ale nic mi to neříkalo, byl jsem v jednom kole, a nenapadlo mně to. Byl jsem 5 let na každém semináři - a to na celém Slovensku a i v ČR, skladoval jsem v bytě meotary, vozil jsem je na semináře, instaloval, přednášel, řídil...
Co Vy o tom vlastně víte? Nic. Jste ve stavu poblouznění, a kdekoliv jinde je to řízeni podle zákonů - gratis i se stravou. Tady jde právě o tu stravu a o prodej složek k ničemu. Měla by jste zvážit, že je všechny osobně znám, a že nejen mně podvedli a okradli a poštvali na mně "advokáty" - stejné křupany, jací jsou sami. A nemají šanci.
Ani svědectví obětí Vám nic neříká, a to je na pováženou. Váš pád bude tvrdší, než bývá. A až potom to pochopíte, ale bude pozdě. Nepotřebují nikoho - 7 statečných hrabe jen pro sebe, a i mezi sebou se likvidují. Zkuste popátrat po autorovi firmy - toho původního, VŠ docenta, kterého tato sebranka podvedla o cca 9 mil. ČK a strukturu 720 lidí, a vydává to za svoje dílo,banda "vidláků" bez vzdělání...
Vy furt dokolečka melete ty stejné nesmysly, jako blázen.:D ...:D ..:D .......už nereagujte , stejně nemáte šanci ty Vaše bludy někomu vnutit. Rozumný člověk se Vám jen směje.
Rozumný čkověk není v ZFP, ale kdekoliv jinde. Ne u kurev a jejich pasáků.
Rozumny clovek je tam.kde se mu nejvic dari. ..Kdo umi. umi....aneb .kazdy.sveho stesti strujcem.....
Zneužívat nevědomost lidí pod chimérou takzvané "akademie" bez akademiků, spíše s vesnickými promitivy - to je doopravdy silné kafe.
Přeci jen pod vedením evidentní prostitutky, která si vydržuje kuplíře - znalí svěří svoje finance vzdělaným lidem,a ne podvodníkům.
.
Přeci jen - necháte se třeba léčit šarlatány? Bude Vám operovat nohu tupec bez vzdělání a praxe, nebo kvalifikovaný doktor? Toto je ve věci. Křupani mlží a vydávají se za odborníky ve financích, a veřejně obtěžují lidi tím názvem.
Neznáte tu grupu sociopatů a myslíte si, že budete také lidi oblbovat a okrádat, ale nemáte prostě šanci.
Třeba:
Váž.pani Ing.Gxxx. S Vášou firmou som sa v živote nestretla, nikdy som o jej existencií nepočula a žiadné služby preto som si neobjednala.Preto ma prekvapilo, že ste mi zaslala dve faktúry z roku 2005 - č.250100519 v sume 128 145.-Sk s dátumom vyhotovenie 17.12.2005 a dátumom splatnosti 31.12.2005 a faktúru č. 250100287 s dátumom vystavenia 6.12.2005 a spatnosťou 20.12.2005 v sume 27 090.- Sk. Nakoľko sa venujem aj účtovnícstvu , zaslanie faktúr z roku 2005 v marci / 28.3./ roku 2006 je ozaj zaujímavé .Neviem o čo Vám vlastne ide. Uvedené faktúry ignorujrm a neželám si, aby ste ma naďalej obťažovali . Vzhľadom k tomu , že vo Vašom liste z 28.3.2006 boli aj iné dokumenty, ku ktorým som sa už vyjadrila aj s citáciou z UFT s tým, že nesúhlasim aby ste zneužívali moju licenciu pre II.pilier dôchodkovej reformy /každy sme mali rovnaké možnosti si ju urobiť/ a Vaše infatilné snahy ignorujem , nakoľko daňové priznanie som už mala odovzdané a Vaše tzv. " Záväzky " vo výške 1 031 610.- Sk ma vôbec nezaujímajú , táto zmluva je podľa názoru právnika neplatná ,sfalšovaná a nezákonná. Je vrcholne neetické obťažovať ma takýmito nezákonnymi snahami ešte aj po smrti môjho manžela, ktorý mal nepríjemné skúsenosti s firmou pre ktorú pracujete. Dotyčnú korešpodenciu som postupila právnikovi k ostatnej korešpodencií. Ostavam s pozdravom. xxx
Takže ako to vlastne je ?
1. Zavádzajúce informácie a nátlakové metódy pri prezentáciách
2. Vyžiadanie zálohy na seminár, bez daňového dokladu, ktorá je nevratná
3. Zavádzajúce a povrchné informácie na „základnom seminári“, psychická manipulácia na tému tzv. „finančnej nezávislosti všetkých seminaristov“ v čase podľa ich snaženia
4. Obchádzanie zákona o elektronických registračných pokladniciach
5. Nátlak na okamžité uzatvorenie zmlúv tzv. „Kombinácie“
6. Vyžiadanie dodávania poistných zmlúv a seminaristov pre možnosť ďalších informácií
7. Nevyplácanie provízií pri nedosahovaniu určitého počtu produkcie – bodov
8. Motivácia seminaristov verejným vyplácaním odmien podľa počtu privedených seminaristov – typický znak pyramídových hier
9. Nedodržiavanie prednášaného – nedodávanie statusných symbolov a provízií
10. Nefunkčná kombinácia
11. Likvidácia spolupracovníkov, predovšetkým tých riadiacich, a aj skúsených lektorov
12. Vyhľadávanie korumpovaťelných, bezcitných a všetkého schopných pre riadenie
13. Verejná prezentácia amorálností
14. Vyhrážanie, zastrašovanie, vylučovanie z firmy s cieľom obohatenia sa o ich následné a udržiavacie provízie, o statusné symboly
15. Využívanie firemného časopisu INFO ku prezentácií aj tých amorálnych a porušujúcich zákony
16. Zneužívanie mien ministerstiev školstva a kultúry, zavádzanie názvom „akadémia“ a činnosť bez vzdelania v tejto náročnej oblasti, často aj bez maturity
17. Uplácanie rozličnými formami – cez sjetinu, zvýhodňovaním za rozbíjanie štruktúr, sexualharašment
18. Potláčanie úprimných, vzdelaných a rozhľadených ľudí odmietajúc ich porušovanie zákonov, morálky a etiky
19. Zneužívanie stavebného sporenia – štátnych príspevkov na bývanie /vystúpil s tým aj technický riaditeľ ČSOB na veľkej porade v sídle firmy v Holíči/
20. Motivácia k antidatovaniu poistných zmlúv a likvidácia tých, ktorí na to upozornia
21. Organizovanie porušenia zákona 43/2004 Z.z.
22. Organizovanie prepoisťovania klientov II piliera, podaktorí ani o tom nevedeli, boli „podpísaní“ niekým pre jeho provízie
23. Vysoko pravdepodobné ovplyvňovanie niektorých jednotlivcov v stavoch PZ, súdov a prokuratúry zručnými manipulátormi s potrebnými kontaktami
24. …
25. …
paní Zuzano, jste hloupá a časem na to přijdete. myslím, že jediná poblázněná jste tu vy. ZFP akademi je podvod největšího kalibru a na vás si ti papaláši nahoře hrabou peníze a jezdí si v luxusních autech.
Karle, vy jste hloupý.
Protože taky nejezdíte v luxusním autě..?
Kdyby to byl podvod, tak společnost dávno nefunguje, přemýšlejte trochu. Z vás jasně mluví jen závist.Vydělávat spoustu peněz a jezdit v luxusním autě mě baví a "papaláš" nejsem. ......
No jo no, každý mám právo výběru. Já jsem si vybrala a nelituju toho. Dokonce se mi to líbí. .....
A co chceš? Jak dlouho fungoval a kolik lidí zlikvidoval jakýkoliv ratadovaný likvidátor na úkor všech lidí ve vlastní prospěch... doplň si jména z historie. A podívej se i na davovou hysterii. Pokud máš mozek. A pokud to přežiješ.
Lidé nemají peníze ani na potraviny, a ty je tu lákáš na podvody sociopatů trestně stíhaných - to se budete všichni navzájem oblbovat a okrádat, vzájemně se přepojišťovat...
Tak teda vis co.ty jaryne? :-D ....nechapu.jak
muzes furt dokolecka mlet o tom.ze jsou trestne
stihani.kdyz to neni pravda. ...a to soudis podle se sebe.
kdyz tvrdis.ze lidi nemaji ani na potraviny??? nebo to jsi kde
zas vycetl? nebo .ze by to taky davali v tom scifi na pokracovani.
ktery ty sledujes? ....lidi penize maji.penez je dost.akora
se musi pracovat.aby neubyvaly a nejlepe jim clovek musi
trochu rozumet.aby vedel.jak s nima hospodarit tak.aby
je stale mel........tak se prober!!
Kriminálníci v akci
Des | 26. 01. 2012 13:55 | [195.22.50.xxx]
Diskuzí se obvykle neúčastním, ale neodpustím si nenapsat, že ZFP nemá žádnou úroveň! 2100 kč vyhozených za ''školení'' a pozor - přijít někoho ''doškolit'' bez upozornění v úterý ve 21:30 hod večer do domu a zároveň co nejrychleji v rámci ''školení'' sepsat smlouvu o ŽP - NO kde to jsme?!?! Ano, uznávám, že jsme udělali velkou chybu už jen pro to, že jsme je domu vůbec pustili a hned je nevyrazili !! Jedna věc se jim musí opravdu nechat - člověka zaskočit a vydělat na něm - v tom jsou teda jedničky. Navíc kolikrát že to slíbili, že se ještě ozvou na ''doladění'' některých věcí a???... KDE NIC TU NIC a néé děkuji ale s takovými podvodníky už nikdy víc Jen škoda, že jsem si tyto diskuze nenašla o něco dřív, abych zabránila dříve dalším možným problémům se stornem sjednané smlouvy!
:D .....to je něco tebe jardo co?:D .....uplně tě vidím, jak máš z této stupidity radost:D .....no jo, asi neuměli domluvit no:D ......
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Jsem soukromý věřitel půjčky jménem pan Jefferson NewWorld, dávám certifikovaný úvěry vážné smýšlejících jedinců a společnosti s úrokovou sazbou ve výši 3% s celkovým povoleno splácení úvěru týdenní měsíční nebo roční závislosti na tom, jak můžete splácet Máte-li zájem napište mi na leadwayfinancialaids@gmail.com
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
ALL Odpověď je třeba zaslat na adresu společnosti, e-mail: leadwayfinancialaids@gmail.com
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
Reakce na více názorů
1) Seminář ZFP je z 20% o představení produktů a ze zbylých 80% o propagaci ZFP a vymývání mozků
2) Proč jsou poradci ZFP učeni, že po semináři(nejlépe hned na místě)mají s klientem sednout a hned sepisovat? (odpověď je na vás)
3) Když mám něco bez rozmyšlení hned podepsat, jaká je asi kvalita této služby? (odpověď je na vás)
4) ZFP nabízí převážně Aegon IŽP, protože firma na tento produkt dává poradcům více bodů a tím si i více vydělají
5) Proč jít raději do přímých investic? Protože u spousty firem mám jistotu, že vyberu alespoň to, co jsem vložil a tato jistota u IŽP nikdy není. (tohle ale ZFP nikdy neudělá, protože IŽP je pro poradce a jejich výdělky klíčové)
6) Návrhy se 7% zhodnocení jsou lež,ale taky dost běžně užívány ZFP
7) Proč když nechci spořicí část u IŽP nemůžu u této společnosti dostat jen RŽP? (pokud nemají někoho nového nasmlouvaného, tak to nešlo)
8) Provize? Smlouva Aegon je tak drahá, že když to udělám přes jiné společnosti, které jsou na trhu, tak pojištění dostanu mnohem levněji. Dostanete sice u ZFP provize, ale ty rozpustíte během prvních dvou let...Proč, protože sice máte provize, ale za tyto smlouvy platíte mnohem více a když vezmu rozdíl 500Kč krát 12měsíců krát např.30let trvání smlouvy, tak zaplatíte 180tisíc navíc(beru v porovnání dvou stejných smluv, ale každá u jiné společnosti.Má zkušenost)...Nevím, jestli se někomu 10tisícová provize vyplatí :-)
9) Gratuluji všem, kteří nenaletěli jako já, protože když jsem si vzápětí nechal zpracovat od jiné společnosti návrh na věci, které jsem si přál, tak jsem všechno od ZFP zrušil, s radostí vrátil provize a byl koneckonců rád, že jsem neprojel ještě více peněz.
10) Pokud si někdo myslí, že kecám, tak ať do toho jde. Nakonec vlastní zkušenost je ta nejlepší :-)
PS: Všimli jste si, že v žádném srovnání kvality poradenských firem(internet,noviny, časopisy), nikdy nepřizvávají ZFP a to je jedna z největších na trhu? Proč, protože se nejedná o poradenství, ale prodej smluv. Poradenství vypadá jinak a i o tom jsem měl možnost se přesvědčit.
Mějte se pěkně
ZFP
Vážení, každá společnost nese svá rizika a je na každém jednotlivci, jak se nechá zlákat řečmi o pojištění, spoření a zbohatnutí. Kdo začíná je vždy na začátku a na nule neboli v mínusu , pokud se mu nepodaří ukecat další naivní co tomu věří....
Jak říkají někteří ze ZFP ti co nevydrží to je odpad, což je hnus a bezohlednost, jací se dostávají lidé do těchto firem. Majitelé se už dnes mají hodně dobře :-)))
Hodně úspěchu společnosti jako je ZFP a podobných dalších...
Kdo nemá zbytečné peníze ,ať se nezučastňuje takových seminářů a školení, které je jen o psychologii jak z lidí dostat peníze....Vydělávají na lidské hlouposti
Pozor na ně zdravím všechny co mají zdravý rozum
František
opatrnost
měla jsem tu čest se seznámit s dvěma asistentkami z firmy ZFP .Zvali mě na seminář a jako zálohu žádali 19OO Kč,zajímalo by mě, kolik by byl pak doplatek.Nejsem člověk, který jen tak vyhodí peníze aniž bych si o té firmě či jiné ,něco více nedozvěděla.Když ptáčka lapají krásně mu zpívají ale běda jak něco podepíšete.Jsem ráda že nejsem naivní a že hned tak nenaletím .A mám ušetřených 1900 Kč,. hned.
Re: opatrnost
Jsem potěšen, že moudrých lidí přibývá, a že je tím existence "vesnického bordelu" ohrožena, a kéžby do konce roku byli v lochu... promiskuitní paraziti. Nevzdělaní dementi. Pasáci, prostitutky, kuplíři, z autoservisu, neschopné sestřičky a jiné neschopné existence ve firemní pozici.../i právníci, advokáti, členové představenstva a majitelé.../ neschopní sedláci, truhláři, z úřadů práce a pohrdající vzděláním, organizující formou zločineckého spolčování ataky na občany a věnující se okrádání důvěřujících obyvatel ČR a SR, slující přídomkem "podliaci".
.
Po vzoru všeobecně známého vesnického vošousta, blábolícího nesmysly o podnikání třeba v Číně /tam takové zločince staví ke zdi dnes a denně/, o vlastní bance a jiné dementní bláboly, jak "investovat" nakradené peníze od obětí z řad vlastních spolupracovníků, i pod drnem..
.
http://www.blisty.cz/art/61327.html
Vyvázání ze smlouvy
Dobrý den, pracuji jako právník u společnosti Axa. Na stůl se mi dostává hodně stížností ohledně uzavřených smluv od spol. ZFP. Pokud se i vy cítíte podvedeni, tak mi napište na email navr.axa@seznam.cz Ze smlouvy se v současné době lze vyvázat.
Re: Vyvázání ze smlouvy
Zdravím,Jiří...
stejně jako nám se dostává velké množství stížností na Vaší společnost...
Re: Vyvázání ze smlouvy
Jasně, jeden "právník" z této firmy spolu se ZFP udělali podvod vůči důchodové reformě na Slovensku, a jde o miliardy, takže to nedopusťte v ČR. Jsou i soudně pronásledované podvedené oběti, a jsou i mrtví...
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Jsem soukromý věřitel půjčky jménem pan Jefferson NewWorld, dávám certifikovaný úvěry vážné smýšlejících jedinců a společnosti s úrokovou sazbou ve výši 3% s celkovým povoleno splácení úvěru týdenní měsíční nebo roční závislosti na tom, jak můžete splácet Máte-li zájem napište mi na leadwayfinancialaids@gmail.com
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
ALL Odpověď je třeba zaslat na adresu společnosti, e-mail: leadwayfinancialaids@gmail.com
Dotaz: musí sponzor zaplatit za naší neúčast v semináři částku 1.600Kč?
Zdravím Vás zde. Mám dotaz,přihlásila jsem se na seminář ZFP akademie, zaplatila jsem zálohu 1.000Kč a bylo mi řečeno, že je to nevratná záloha na seminář, který se konal dne 19.11.2011 a v případě neúčasti tato záloha propadá ve prospěch společnosti ZFP a to na krytí nákladů, které organizaci vznikly. Na tento seminář jsem měla jet se svým přítelem, ale ze zdravotních důvodů jsme se omluvili, že se nezúčastníme semináře z důvodů nemoci. „Sponzor“ (jak je uvedeno na stvrzence o zaplacení )mi sdělil, že nám udělí další termín. Jelikož jsem si přečetla některé klady i protiklady, tak jsme se rozhodli s přítelem na seminář nechceme absolvovat.
Přítel toto sdělil našemu sponzorovi, který je mimochodem jeho kolega v práci, že se semináře nezúčastníme, z našeho rozhodnutí. Nyní kolega na přítele zaútočil, že za nás musel uhradit částku 1.600 Kč a za další i pohonné hmoty, které projel, když k nám přijel tento produkt nabízet.
Dotaz zní, musel sponzor zaplatit za naší neúčast v semináři částku 1.600Kč? Děkuji.
Re: Dotaz: musí sponzor zaplatit za naší neúčast v semináři částku 1.600Kč?
Nemusí. Je to lež vašeho sponzora, který si tak chce na vás "přivydělat". Zřejmě za tu jeho námahu...
Čauky,všichni....
přiznám se,že nejsem příznivcem diskuse tohoto typu,nicméně musím reagovat...paní Eva Křížová se přihlásila na seminář ZFPA a.s. a zaplatila rezervační zálohu ve výši 1000,- Kč,která je po uplynutí rezervační doby 30ti dnů nevratná.Na tom mi nepřijde nic neobvyklého...vám ano?Ostatní tvrzení jsou nepodložná fakty....
Nemáte pravdu. nejde o žádnou rezervaci, ale o podvod, nátlakovou akci, a bez daňového dokladu. Nemá to žádné opodstatnění v zákonech a je to trestně stíhatelné a samozřejmě i trestně stíhané. Jedinné gramotné řešení je trestní oznámení policii a státnímu zastupitelství, a současně oznámení o podvodných praktikách ZFP a jejich nohsledů ČNB, inspekci pro ochranu spotřebitele, AFIZ a médiím, jakož i zaměstnavateli toho "ZFP parazita". Tyto evidentní zrůdy je potřebné nejen vyhodit i ze zaměstnání, ale následně s nimi do lochu. Včetně tzv. "majitelů".
Ok a kde vzal těch dalších 600Kč?
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
Dobrý den, rovněž jsem zaplatila zálohu za seminář a rozhodla jsem se na nej nejit. po precteni vaseho prispevku jsem nedoufala, ze by mi penize vratili. ale po te, co jsem poradkyni oznamila, ze se seminare neucastnime, vratila nam celou zalohu 1000,- Kč. myslim, ze takto by to tedy melo fungovat ve vsech pripadech.
Bohužel ne, téměř všichni se těch podvodníků bojí a raději před jejich agresivním vyděračským jednáním ustoupí a vzdají se peněz, a z toho "podliakovci" žijí, mají stále málo, "lakomí nenažraní hraboši". S klidem by na Vás poslali i vyděrače a výpalníky..., "negramotná vesnická promiskuitní lůza".
.
Blahopřeji Vám k tomu, že jste to nevzdala, nevím v podstatě o jiných úspěšných.
Vám se to slovo "promiskuitní" hodně líbí, že?:-D :-D jste se na něm uplně seknul:-D........a vy budete asi jeden z těch nepoužitelných městských nýmandů, kteří v životě nic nedokázali. Tipuji...:-D závist srší z každé věty, kterou jste tu vypotil.:-D ...kdo umí umí no, smiřte se s tím:-D
Pouze všeobecně známý fakt, netají se tím, ale spíše se veřejně předvádějí, i na celostátních poradách a akcích. Nejde o závist, byl jsem jejich prvním Slovenským řiditelem, pozice 5 do 1 roku po ZS, vyrůstal jsem na vesnici. A okradli spoustu nejen řídícich spolupracovníků přede mnou i po mně...
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
To je blbost a seminář se ani za takovou částku nenabízí. Pokud vím, stojí celý seminář 2100Kč. Částka 1600Kč je nějaký podvod onoho sponzora. A to že za Vámi přijel a projel benzín je prostě riziko podnikání a Vás k ničemu nezavazuje. Prostě jsou to darebáci a to vím i z vlastní zkušenosti.
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
cena semináře je 2100 pro jednoho. Ale pro 2 je cena 2600,-. Což by odpovídalo zaplacení zálohy 1000,- a doplacení 1600,-
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
a dost
Ahoj tak už tam nejedu děkuju teto diskuze a at mě nekdo zase zavola že ma něco noveho tak ho pošlu do p....e zustanu u toho koho sem do dnes
ZFP
Vážení,přijde mi že někteří si tady vylejvate svy mindraky....ja jsem se spolecnosti ZFP akademie spokojenej jak klient tak i jako spolupracovnik,za tu dobu co to delam tak si nikdo nestezoval ze by jsme ho nejak poskodili,prijde mi to ze sem pisou lidi kteri delaji pro spolecnosti jako je OVB,PARTNERS atd..... a ze jen zavidi ze muzeme lidi vzdelavat,ja jsem treba diky skoleni na ktere mam tu moznost dochazet uspesne slozil zkousky ve skole!
Nechci ani nikoho urazet ani obhajovat,ale v kazde spolecnosti je clovek ktery svym jednanim poskozuje jmeno spolecnosti,ale za sebe muzu s klidem rict ze jsem rad ze spolupracuju se ZFP..
PS:At si kazdy udela obrazek sam
Zdravím, já jsem z OVB, proti ZFP Akademii nic extra proti nemám, již jsem se setkal s Vaší prací u klientů, např. 3RG od kooperativy, nebo 7BN s plánovaným 8%ním zhodnocením, tomuhle říkám "mazání medu kolem huby", jo tak se dělají z 500,-/měs miliony na konci smlouvy... Ale, jak říkáte, tohle není problém společností, ale "poradců" s průměrem na smlouvu 50-90 bodů... Já mám např. průměr někde mezi 10-25 body, jelikož u klienta dělám všechno od základu, výhodně, kvalitně a nehledím jen na to kde udělat IŽP, nebo úrazovku, pro mě je IŽP na posledním místě. A jestli mi tu bude někdo vysvětlovat, že je IŽP zastaralé a že je lepší investovat napřímo, může to zkusit. Kdo z nás bude týden co týden sledovat fondy a trhat si hlavu sotva spadnou, navíc, o kolik vyjde lépe přímá investice, než IŽP je to o pár desetitisícovek na konci období, což dle mého soudu na 40ti letech moc roli nehraje. Ale to jsem již odbočil od tématu.
Já už si obrázek udělal. ZFP akademie je typické "letadlo". Nalákat co nejvíc lidí, nabídnout jim ty jakoby nejlukrativnější smlouvy, aby z toho papaláši o několik pater výš mohli mít pěkný peníze a jezdit si v luxusních autíčkách. Jo, takhle jsou dneska lidi blbí! Stejně jako jsem byl blbej já. Do baráku si pustí kdejakýho tupce, kterej neumí ani do pěti napočítat, aby jim sestrojil řetězec pojistek a bůh ví čeho ještě. A s nějakýma provizema jděte někam, já je bral taky, ale oni to mají moc dobře spočítaný, takže se jim to na vás několikrát vrátí.
Přesně tak.velká opatrnost v podepisování smluv a když, tak si vzít sebou právníka.A provize,nic není zadarmo.naopak dvakrát tolik zaplatíš.
Evko, vy budete taky pěkně blbá asi:-D ....než abyste se šla trochu finančně vzdělat a trochu do těchto věcí viděla sama(když jste ochotná fin. programy využívat), tak si radši zaplatíte právníka a budete naivně věřit, jak je ten Váš právník strašně dobrej. A vůbec si ani nepřipustíte, že ten Váš právník může být třeba debil, který ví pomalu to stejné, co vy sama. Tak nebuďte líná a vzdělávejte se , pak si budete moci o svých penězích sama v klidu rozhodovat, beze strachu, že naletíte....
Agnes, Agnes,
finanční vzdělávání je o VŠ ekonomického směru po odborné SŠ ekonomického směru, takže ne u negramotných vesnických promiskuitních retardů likvidujících téměř všechny kolem sebe... a jejich "právníci" a "advokáti" - evidentní banda blbů, však čtěte více, směr "Plzeň" - kdyby zůstali u vaření kvalitního piva, tak by nebyli "podliaci", protože burani by raději pili pivo a neokrádali na pokyn vesnických blbů spolupracovníky, ne? A neorganizovali jejich fyzickou likvidaci, aby měli stále více a více a více... další hotely /bordely/, další oblbnuté nevzdělané negramoty a jejich rodiny a kontakty, aby měl parazit výběr z chamtivých "pipek" do postele a "oná" dalších "obsluhovatelů".
.
Takže nejen já jsem naletěl, ale už jsem to pochopil a pomáhám, a Ty jsi na straně organizované kriminality. Počti si v TZ na toto téma /okolo paragrafu 250/, vyděláváš si propagací podvodníků a síhaných zločinců v hodně oblastech na dlouholetou divolenou v "zajímavém" teritoriu /Pankrác, Bory.../.
Jardo!
Na to jak nás tady tak pěkně moralizujete jaký jsou to zloději tak nám řekněte kolik let jste dostal za tu zlodějnu a pastvu kurev.
Henry, máš to pomýlené, já jsem na straně zákonů. Pomáhám obětem. Jsem na straně žalujících, straně svědků, straně zneužitých, zneuctěných, okradených a pronásledovaných lidí zjevnými parazity a podvodníky.
Konečně dobrá reakce!!!! Já jsem do ZFP vstoupila nedávno. A mám zatím jen dobré zkušenosti-poradce opravdu poradil kam s naspořenými penězi,kam investovat, co si zařídit. Vše je v lidech!!! Pokud si do domu pustíte někoho komu jste ochotni okamžitě něco podepsat není to jeho blbost, ale vaše. Nakonec si všichni můžete udělat čas a přečíst si před podpisem podmínky. Ale to se nikomu nechce a pak nadává na poradce! Sami se zamyslete kdo je ten blbec!!
Jako znalý a vysoce kvalifikovaný člověk ve více oborech a první řiditel ZFP na Slovensku s Karlem souhlasím.
.
Poštudujte si v psychologii a psychiatrii něco o tom, co jste napsala. Literatury je sice spousta, ale předchází jí min. 6 leté studium na příslušné lékařské fakultě, následná klinická praxe a atestace... chytáte se? Mám poslat více? Linky? VŠ skripta a kontakty? Nebo raději kontakt do Bohnic? /asi to druhé/
zdravim,nejsem ze zadne spolecnosti,a jiz vim, ze spoluprace s agentem zfp nebylo ode me to nejmoudrejsi co jsem mohl udelat
Dobrý den,
ráda bych zdůraznila, že práce " fin. poradců " je o lidech. Někdo Vám může pomoci, někdo ne a jde si jen pro provize.
Moje zkušenost: Má rodinná fin. poradkyně mi radila přes deset let, vždy jsem s ní byla spokojená. Jednoho dne mi poradila nějaké smlouvy zrušit a založit nové. Bohužel jsem po půl-roce zjistila, že byla ve fin. tísni a prostě potřebovala peníze. Nejjednodušší věc: jít za klientem a založit nové smlouvy-pro ni výhodnější z hlediska provizí.
Rozhodla jsem se tedy porozumět alespoň částečně tomuto systému sama- pouze v oblasti, kterou sama využívám. Šla jsem na ZS ZFPA. Získala jsem své lic. číslo, má sponzorka mi doma zrušila pouze jednu smlouvu, o které jsem i já mělo info, že není kvalitní.
To, že v ZFP pracují kadeřníci apod. podle mě není nic špatného, anebo máte pocit, že dámy za přepážkou mají zájem na Vašem blahu, když s Vámi mluví 30 minut a pak si na sepsanou smlouvu připíší své číslo??? Mimo jiné i v dalších poradenských společnostech pracují lidé typu: studenti, kterým bylo sotva 18 let, prodavačka, elektrikář atd... Není na tom nic špatného, pokud jsou tito lidé zodpovědní a chtějí mít spokojené klienty. Já mám vystudované 2 VŠ, MBA. Byla jsem ochotna si za službu fin. poradenství zaplatit, až do již zmiňované situace. Nikdo ze ZFP na mě netlačí, nikdo mě nevydírá a já jsem spokojená a klidně si 200 kč za další vzdělávací seminář zaplatím. Je to stále lepší, než jít do jiné fin. společnosti, kde z vás chtějí vychovat fin. poradce a platíte mnohem větší částku, anebo Vás rovnou odmítnou s tím, že pokud nechcete pracovat, máte smůlu.
S pozdravem
Yetti
To všechno je mazání medu kolem huby. Když něco děláte, tak to děláte kvůli penězům a když ti peníze budete chtít, tak i za cenu, že s ním uzvařete pro vás výhodnou smlouvu. S řečma, že někomu chcete pomoct jděte někam. Šáhněte si na srdce a zkuste si říct, jestli to tak je nebo ne. ZFP akademie je podvod největšího kalibru. Už proto, že do svých řad přijímá studenty a lidi, kteří nemají vystudovanou ani základní školu. Jim je jedno, od koho si vezmou 1500 Kč za základní seminář, stejně tak jim je jedno, jestli někomu uzavře dobré smlouvy nebo ne. Stačí, když je uzavře, protože oni pak z toho mají značné provize. Je to všechno dobře propočítaný. Nebuďte hloupí...
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
Nemám ve zvyku odpovídat prehistorickým smyěleným fikcím, ale co už. Yetti i tak nepochopí, ne? http://en.wikipedia.org/wiki/Yeti
Neznáim nikoho spokojeneho s podvodnými praktikami ZFP, ale znám stovky, ne - li tisíce podvedených a okradených, a i už "pod drnem" spolupracovníků.
ZFP nedává žádní licenční čísla, jde pouze o pořadové čísla obětí tzv. "seminářů". Žádný seminarista nemá oprávnění uzavírat pojistné smlouvy, je na to zákon, ale to jistě ani netušíte. Hledejte i na netě... a zákon samozřejmě i spoecifikuje kvalifikaci pro tuto činnost - minimálně maturita. A klient samozřejmě požaduje i VŠ ekonomiskou a bohatou praxi v zaběhnutých finančních institucích. Jiežě ne u těch, kteří jsou vzdělaní jako kadeřníci, pekaři, slektrikáři, lakýrníci a jiné odbornosti, které jsou potřebné jinde, a to tam, co umí dobře, ve svém oboru.
A samozřejmě nelze míti zodpovědnost za to, čemu nerozumím, do čeho jsem byl podvodně nalákán manipulativním brainwashingovým semenářem, ne?
Mimochodem nemáte ani ty dvě VŠ, neovládáte ani gramatiku. Tipuji to na tu kadeřnici... a nic si z toho nedělejte, ani majitelé namají VŠ, a podnikají spíše v prostituci, kuplířství a jiné kriminalitě, a jsou trestně stíhaní.
Díky Yetti, jsem téhož názoru a také (krátce) v ZFPA. Je to všechno v lidech. Já chci svoji práci odvádět tak, aby byl spokojený klient a pak budu samozřejmě spokojená i já! Ještě jednou díky.
Ano, já jsem taky se ZFPakademie naprosto spokojená, neznám moc lidí, kteří by si v mém věku vydělávali tolik, co já. A za to vděčím společnosti ZFP akademie. Jsem přesvědčená, že děláme dobrou práci, neděláme z lidí klienty, ale dáváme jim možnost nahlédnout pod pokličku finančním programům, které oni sami využívají, mohou se pak sami orientovat a rozhodovat o svých penězích. Díky našemu úžasnému vzdělávacímu systému mají možnost získávat užitečné informace a možnost naučit se dobře hospodařit se svými financemi, které mnohdy tak tvrdě vydělávají. Kdo nejlíp vidí do Vaší peněženky?...přece Vy sami. Tak proč spoléhat na to, že Vám nějaký poradce nebo pojišťovák dobře poradí, co máte se svými penězi dělat??
Jsou desetitisíce podvedených a okradených spolupracovníků.
.
Jsou podvedené a okradené partnerské firmy.
.
Jsou spousty okradených a podvedených zákazníků.
.
Jsou pozůstalí po podvedených, okradených a skonavších spolupracovníků vlivem agresivity majitelů a jejich nohsledů z řad liblingů, některých zaměstnanců a "právmíků, advokátů" a jiných parazitujících chamtivých individuí.
.
Počtite si na netových ZRCADLO 0 až 12, máte tam i ostré dokumenty včetně policejních, pouze konktétní nacionále jsem vyčernil. A přijeďte si na soudní konání, a pochopíte...
Já jsem taky ráda, že spolupracuju se ZFPakademií, jsem přesvědčená, že děláme dobrou práci. Nikoho neokrádáme, to bychom tu nemohli fungovat 17let. Ale závistiví idioti si stejně budou mlet svoje. Dobře jim tak:-D .......jsem hrdá na to, že patřím k ZFP akademii, díky práci tu jsem si splnila své největší sny a to je mi teprve 26 let. Pochybuju, že bych si někde jinde vydělala ve svým věku tolik peněz, abych si mohla jezdit v autě za milion a mohla si koupit, všechno co se mi líbí. Kdybych nezačala se ZFP, tak jsem jen řadový zaměstnanec, který se nechává dál oškubávat státem. .....a pravda je to, že tuto šanci, kterou jsem dostala u ZFP já, může dostat uplně každý....jen se jí musí chytit a tvrdě pracovat. ..Pan a paní Poliakovi jsou mým vzorem, jsou to poctiví a fajn lidi, znám je osobně.
Přeci jen veřejně vychvalovat protagonisty jednoho z největších podvodů, a zejména v důchodové reformě - to už je moc. Kdyby jste je znala, tak Vám ani nenapadne psát veřejně jejich jména. Vypadá tato snaha na kombinaci negramormosti, poblouznění, chamtivosti, nenažranosti - a to za jakoukoliv cenu. A kdo se nenechá okrást - tak tomu spílat do idiotů - typický produkt, semenění blbosti.
.
Takže svědectví brutálně podvedeného znalého z Košíc:
.
openiazoch.zoznam.sk/produkty/pm/nazory.asp? TID=PMZFP&page=3
16. 2. 2010 Lubo
#71882 Oznám správcovi
Dobry den. Chcel by som sa podelit zo skusenostami s firmou ZFP. Vo finnancnictve som uz nejaky ten rocik presnejsie 8a to co som vcera zazil na stretnuti u klienta kde boli " akoze poradcovia zfp " dokonca dvaja tak to musim napisat. Moji klienti rodina xxx mali vytvoreny plan mescne cca 165€ 5000 sk.
Otec 8 rocne kzp -kapitalku mesacne 16,92€ stavebko pss 30€ mesacne .
Manzelka mala uzatvorene 6 rocne kzp mesacne 16,92 € v ktorom bola dohodnuta doba na 10 rokov, izp axa comfort plus 25 €mesacne uz treti rok.
Dieta 1 urobene kžp koopky fj tjprodukt na veno a stipendium s tym ze rodic plati do 18 dietata a poistovna 7 rokov dodovrsenia 25 rokov dietata plus izp aegon na 17€ kzp12,28 € a izp axa 10 €
Dieta 2 kžp koopka fj 15,66 a izp aegon 17€ a izp axa 10 €.
A pre manzelku sa mal pripravit este navrh na stavebko od wuestenrotu na rodinne stavebne sporenie kde sa daju premiovo zvyhodnit tak ako manzelka tak aj deti a nepotrebuju platit samostatne poplatky ako v pss.
Co urobili " akoze poradcovia zo ZFP " urobili kombinaciu vraj vyhodnejsie ako mali predtym. Zrusili uplne vsetko klient mal uz zaplatene poistne 6970 € tj cca 210000 sk o ktore pri storne prisiel.
A co ma najviac zarazilo bolo ze urobili tie iste izp s tymi istymi parametrami ako mali urobene predtim mam namysli Aegony . Dokonca pozastavili aj stavebko a urobili nove csob a premiovo zvyhodnili manzela . A to je len zlomok toho co este tato skvela particka vyparati u klientov .
Lubo smile
Je to o lidech , ne o společnosti , jako o celku, jsou dobří i špatní poradci, já bych tento konkrétní případ řešila uplně jinak.
Vzhledem k tomu, že máme akreditaci od ministerstva školství tělovýchovy a mládeže, řešíme vše podle ideálního doporučení, které souvisí s řešením poklesu příjmu v penzi a z toho vyplývající rizikový plán. Vše v závislosti na příjmu jedince. Snažíme se vždy držet ideálního doporučení nebo se mu aspoň co nejvíce přiblížit.Samozřejmě toto vše zároveň s požadavky, potřebami a možnostmi klienta.
Jasně že o lidech, a o těch nahoře především, těm ten bordel vyhovuje.
Nevíte o "firmě" doopracdy nic. Vstoupil jsem do ní svým výběrem jako výjimka v době, kdy Vám bylo cca 15. A i teď píšete tak, jako kdyby jste toho moc "nepobrala" - píšete jako firma, což není dobré.
.
Akreditaci má kdekdo. Já jsem byl už nežádoucí, protože jsem jim dávno viděl do karet. A to jsem byl na všech společenských akcích - na založení a.s., na prvním plese jsem dokonce i tancoval s "majitelkou" a ptala se mých řídících a lektorů, co mi je..., takže tolik o znalosti podstaty firmy. Samozřejmě znám i ty, kteří byli "odejití", jezdil jsem po SR i ČR, řídil jsem semináře /první vlastní jsem měl v pozici 2 s 55 seminaristy z mých struktur..., vozil jsem meotary, staral se o vzdělávání lektorů, udržoval kontakty se všemi firemními strukturami, vedl vlastní databázi tvořenou na seminářích.
Byl jsem i na českých ZS a mám i české ZFP číslo a českou smlouvu o OZ také, nejen slovenské. Dokonce mi dali i český cetrifikát.
.
Vzhledem k detailním znalostem o spoustách podvodů na konkrétních podvedených, okradených a nezákonně napadaných spolupracovníků na soudech, z nichž někteří tuto nezákonnou agresivní situaci nezvládli a již nejsou mezi živými, těmto garatis a úspěšně pomáhám. Jeden se dokonce oběsil na štědrý den.
.
Moudrý člověk, který vidí způsoby práce "firmy" by měl procitnout z toho stavu poblouznění a začít něco pozitivního dělat pro svou rodinu a rodiny svých spolupracovníků, které ve stavu zjevné pomatenosti dovedl do zločinecky řízené firmy, ne? A čím dříve, tím méně bude obětí v ČR, už i u Vás se jeden ředitel oběsil.
.
Zkuste popřemýšlet, jak dále, toto je špatná cesta, a jste mladá. Přeci jen jíti cestou zločinu...
Kamo ty jsi trochu mimo ne?.....pozice 2 s 55 seminaristama ,trošku divné ne?....a pokud si to dobře pamatuju z mé spoluprace s firmou tak lektorovat se da tuším až od 5 pozice a dosažení mnoha zkoušek neniliš pravda?
Martine, co je na tom divné?
Byl jsem na přebírání certifikátu po cca 2 měsících po semináři /byl ještě na Hotelu Hraniční zámeček v Hlohovci, to ještě až tak neomaleně neokrádali a nelikvidovali vlastní struktury/, a běžel mi můj první seminář, hlásil jsem seminaristy v roce 2000 vlastním mobilem do ČR a školil jsem svojí metodou, se vzděláním, pedagogickým minimem, VŠ a PGS na Akademií a lektorskou praxí na VŠ - ve státní komisi na státní zkoušky a s vedením diplomových prací, v Akademickém senátě /opravdové, ne ZFP oblbovačky/. Ani netušíš, o čem to tu vlastně píšeš.
A oficiálně u této firmy se dalo ne přednášet, ale blafat, od pozice 3, a v květnu 2000, kdy začínali bez produktů pyramidovým podvodem. A dávali podle počtu přivedených i pozice 4 /já jsem šel na seminář až v říjnu 2000, takže už mimo tyto jejich podvody. Z pozice 0.
A zkoušky? Naučit se oblbovat jejich metodou, a hodnotil to kdo? Neměli vzdělání / a ani nemají/, a cpala se tom "majitelka" a ten její udělal pod "jejím vedením" zkoušku až po 10 letech činnosti firmy... čistý póvl a humus.
Vše mám zdokumentováno, vedl jsem si na seminářích na notebooku vlastní evidenci, a byl jsem zakladatelem struktury...
Martine, prosím Vás, vůbec ho neberte vážně, .....pan jarda je uplně mimo.....:D Vykládá tu ty svoje historky furt dokolečka , jak blázen. Vlastně ani neví, na co si stěžuje, furt mele dokola, jak ho někdo okradl a jak zadarmo pomáhá "okradeným"....ale z reálného hlediska mele nesmysly...
Informace jsou veřejně na netě i tu http://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CB8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.finmag.cz%2Fcs%2Ffinmag%2Ffinancni-poradenstvi%2Fsouboj-pojistovaku%2F&ei=Lg8XT-6sJsbN4QTivsCYBA&usg=AFQjCNG4evLdyH-g7Wng3BkTjILE-Nx-Ag&sig2=XR6wg80YZWWZJnedZyOo8w
a přidávám pár úryvků ze soudního svědectví, aby jste viděli, kdo lže, podvádí, krade a likviduje spolupracovníky...
...
Jediným cieľom bolo zo strany majiteľov ZFP a ním získaných niektorých organizátorov iba osobné obohatenie sa na úkor licencovaných spolupracovníkov proti zneniu zákona 43/2004 Z.z.
Cieľom niektorých z CSLP bolo získať rozhodujúci podieľ v zmluvách II piliera oproti ostatným d.s.s. A to tiež bez ohľadu na dikciu zákona. Takže nielen neeticky, ale podvodne, protizákonne.
Následne sa ale situácia vymkla z rukou ako aj ZFP, tak aj CSLP. Na tieto zjavne zločinecké aktivity reagovali ostatní licencovaní spolupracovníci, ktorí dodržali zákon a ktorí boli ukrátení o možnosť uplatnenia svojich licencií vzhľadom k faktu, že ZFP organizovala na svojich seminároch „školenia“ pre uzatváranie zmlúv pre nelicencované fyzické aj právnické osoby a následne začala organozovať prepojisťovanie ku inej d.s.s. s cieľom získať nezákonne ďalšie provízie.
...
Takže je zjavné, že majitelia firmy ZFP nielen že zorganizovali spolu s CSLP komplot proti zneniu zákona 43/2004 Z.z., nielen že za to brali od CSLP špeciálnu odmenu /dá sa klasifikovať ako úplatok/, ale stále sa im to málilo. Tak sa pustili aj do okrádania vlastných licencovaných spolupracovníkov nepreplácaním ich provízií, a dokonca sa to dostalo do takých rozmerov, že slečna obchodná riaditeľka ZFP Dita Schneiderová popri organizácii týchto podvodov zdokladovaných dokumentmi z porád vedenia spoločnosti ZFP v Holíči /doložím v texte/ ako aj mailami medzi kanceláriami ZFP a licencovanými spolupracovníkmi /tiež zdokladujem/ sa ešte aj vyhrážala kvalifikovaným spolupracovníkom a lektorom. Konkrétny prípad /doklady dodám/ je aj pan Ing. Jozef Nemec, ktorý nevydržal ten neľudský nátlak formou bossingu a mobbingu, a už nieje medzi živými. Bol to citlivý empatický zdravý človek, jeden z najlepších lektorov, priateľ, ktorému pani Poliaková cestou zamestnancov ZFP zakázala všetko... tak, ako aj mne a iným spolupracovníkom. A toto všetko iba preto, že na porade v Holíči mal prípomienku ku verejnému navádzaniu spolupracovníkov na antidatovanie poistných zmlúv /bol som u toho tiež/.
...
Sú tisícky podvedených a oklamaných spolupracovníkov ZFP, ktorí nemajú peniaze na súdne podania. V ČR sa vplyvom ďalšej zmeny podmienok spolupráce siuácia dostala vplyvom nezákonnej konkurenčnej doložky v zmluve o obchodnom zastúpeniu /zjavne s cieľom likvidácie ďalších tisícok spolupracovníkov a tým aj okradenie ich o udržovacie provízie v prospech jednotlivcov, tzv. „siedmych statočných“/ do stavu, kedy cez 2 000 spolupracovníkov nepodpísalo túto zmluvu, takže im firma odmieta vyplácať provízie. Títo organizujú hromadnú žalobu proti ZFP. Je precedens z najvyššího súdu ČR z júna t.r. U obdobnej sprostredkovateľskej firmy.
Proboha jaké "Informace na netě"...:D .......tohle nejsou žádné informace , tohle jsou další vaše scifi historky!!!...Kdyby ZFP udělala něco tak "strašně "proti zákonu, tak dávno neexistuje!!.....už se konečně proberte!!
Mrtví Tě už neslyší, jejich rodiny mají jiné starosti, podvedení licencovaní mají problémy s nezákonnými soudy a je po nich vyžadováno to, co nakradli majitelé a jejich nohsledi - někteří převedli domy a byty na rodiny /aby nepřišli o všechno/ a jiní se brání s pomocí znalých a nedají se vydírat sociopaty, pasáky a kuplíři, ale to je přeci všeobecně známé. Jen oblbnutí to nevidí, a nebo jsou také v této pozici. Je vidět, že si nečetla ani jeden doklad svědectví z vyhraného soudu. Precedensu, na základě kterého byly zastaveny nezákonné procesy těchto podvodníků proti jimi podvedeným a okradeným spolupracovníkům. Nezbývá, než padnout na vlastní hubu, tak to v životě prostě chodí. Bude překvápko... a zasloužíš si ho.
Takže za prvé mi netykejte!vy "jardo"
A za druhé, kdyby byly "zastaveny nezákonné procesy" .....nebo co to tady furt melete, tak by asi firma nefungovala.
Tak už těch Vašich historek trapných nechte, jste už vážně legrační, jde vidět, že nemáte nic jinýho na práci, než vymýšlet takové sračky.
A jestli je vůbec pravda to, že jste s firmou spolupracoval, tak bych se ani nedivila, že s Vámi rozvázali spolupráci....:D .......To udělali jedině dobře:-D
Tykání na fórech je základem.
Lenost a nepřemýšlení není dobrá kombinace. A to stačí jen sledovat zkušenosti konkrétních lidí, třeba i:
Re: ZFP akademie
22-04-09 07:08, ---.vychcechy.adsl-llu.static.bluetone.cz
13
ZFP je společnost, která rozhodně nesleduje klientův prospěch, ačkoliv se tak snaží tvářit.
Před 4 roky navštívil zástupce ZFP mého zaměstnavvatele. Nabídl možnost sjednat životní pojištění s příspěvkem zaměstnavatele. Firma všem zaměstnancům nabídla příspěvek 8000Kč/rok na životní pojištění.
Zástupce ZFP zároveň tvrdil, že pokud si zaměstnanci chtějí přispívat na své životní pojištění, musí uzavřít další smlouvu, že nejde mít jednu smlouvu s příspěvkem firmy + příspěvek vlastní.
Tak jsem uzavřel 2 smlouvy, jednu s příspěvkem zaměstnavatele a jednu s příspěvkem vlastním.Obě smlouvy byly prezentovány,tak že kryjí riziko "Smrt".
Zástupce ZFP doporučil uzavřít smlouvu s KOOPERATIVOU.
Po 3 letech jsem zašel do KOOPERATIVY, zeptat se na stav smlouvy. V té době mi firma přiuspěla 27000 a můj příspěvek byl 10000.
Tehdy jsem začal valit oči. Na pobočvce KOOPERATIVY mi řekli, že to není smlouva uzavřená podle pojistného plánu KOOPERITIVY, ale že v ní platí podmínky, které jsou odlišně upravené. Tam jsem se dozvěděl, že smlouva neobsahuje riziko "Smrt", tzn, že se jedná o smlouvu typu "Dožití věkem" a že se tedy jedná o čistě spořící produkt.
Na dotaz, kolik mám uspořeno, mi bylo řečeno, že obě smlouvy jsou aktuálně v mínusu a odbytné je nulové.
Tak jsem to zrušil.
Obrázek o solidnosti ZFP ať si udělá každý sám.
Prostě jsem naletěl a příště si smlouvu pořádně přečtu.
Petr
Že by si teda cíleně vybírali, koho okradou??...mě, ani nikoho z mého okolí neokradli, tak že byste se jim Vy třeba nelíbil?....je to dost možné:-D
Kápla jste na podstatu.
.
Nepotřebují nikoho ve vyšších pozicích, a od 5 jdou už cílevědomě po krku, nechají si pouze pomatené sfanatizované, kteří poslouchají na slovo a mají na ty podvody žaludek. Lektory potřebují mladé, naivní a nezkušené. A i nejlepší spolupracovník, který se dostal do situace vyšších příjmů na shodné pozici s majitelem, na to neměl žaludek a šel mimo firmu tak, jako spousty dalších, kteří byli i u založení firmy. A čistky budou pokračovat dále, i mezi tzv. "sedmi statečnými" - stav vzájemné nevraživosti vyhovuje hádejte komu? Kdo z toho má prospěch a vyšší provize a peníze do fondu firmy z odstavených a vyhozených spolupracovníků? Nemá nikdo nic zaručeno a je odstavitelný kdykoliv.
.
Dokumentů od těch, kteří mně požádali a žádají o pomoc i z ČR mám hodně a samozřejmě je dávám v prospěch pomoci všech tam, kam je to potřebné, a s úspěchem. A s klidem pomohu i Vám, až budete na řadě. Raději si vyhlédněte seriózní firmu a přejdite i se strukturou, a konkurenční doložky se nebojte. Je to slátanina, a nemají žádnou šanci. Jejich "právníci a advokáti" - na obdobné úrovni. Ve stylu lidových rčení, lidová moudrost je spolehlivým ukazatelem. Cituji třeba "Jaký pán, taký krám". A nebo "Ryba smrdí od hlavy" a jiné.
.
Něco z ČR:
.
Další vysoce postavený ředitel okradený majiteli a jejich nohsledy, v jehož struktuře se zakladatel a lektor na Štědrý den oběsil, psychicky nezvládnul tu chamtivost, agresivitu a podvody majitelů a jejich "pučmidrátů". Tento chce žít.
.
Individuum mimo systém to vše likviduje, protěžuje chamtivé, negramotnost, sešxualharašment, liblinga... bere útokem české struktury a pořad Suma Sumárum na ČT 1 sponzoruje z nakradených peněz ze Slovenska pro to, aby se dostali k dalším penězům, k dalším naivním méně přemýšlejícím a nevzdělaným naivním jedincům z řad mladých, sázejí na chamtivost a to s jediným cílem - dostat se do politiky pro beztrestnost. Mít další a další nevolníky.
.
Mail ředitele s přílohou o ukončení činnosti /tu dávám pouze kriminální policii, soudům a jiným orgánům činným v trestním řízení/.
.
Vážený pane Plxxx,
že Vaše povaha a jednání je takové jaké je, to je Váš problém. Ale považuji za naprostou drzost a Vaši neomalenost, aby jste si dělil a rozděloval moje struktury, aniž by jste znal moje rozhodnutí a stanovisko po skončení mé PN. Vůbec jste nevěděl , zda hodlám pokračovat v ZFP nebo ne a už rozdělujete moje lidi a ještě jim lžete, že jste mně i s p. Maxxx volali a zvali na jednání a já jsem odmítla přijít. Naprostá lež od Vás. Ale v této disciplíně Vy jste opravdový odborník. A zrovna do Popradu, kde se snažíte mé lidi přidělit do Košic, jezdím pravidelně a spolupracujeme. Naštěstí moji spolupracovníci jsou daleko serioznější než Vy a odmítli Vám podepsat nějaký panflet dříve než budou hovořit se mnou.A zrovna v následujícím týdnu jsme jeli do Svitu k paní M na poradu a celou záležitost jsme si objasnili. Moji lidé stojí za mnou a NE za Vámi.
Vy by jste se předně měl zamyslet sám nad sebou co jste pro mé struktury udělal Vy sám a jestli vůbec víte co je to podpora struktury, která Vám, Maxxx i Poxxx přinesla tučné zisky z 650 000 bodů. Kolik Vás stály tyto struktury na odměnách ?? Kolik jste jim přispěl na kanceláře, na činnost, na jejich podporu. !! Peněženky Vás všech zůstali zavřené, jen jste každý měsíc brali a brali a ani trochu jste se nestyděli. A teď si rychle chcete rozdělit práci jiných. Jak se Vám s těmito lidmi bude pracovat. ?? Asi jste si už tuto otázku položil zda by vůbec s Vámi pracovat chtěli. Možná jen pan Oxxx, ale ten je v Popradě sám. Jeho struktura už dlouho pracuje se mnou a bez něho. A proto je raději chcete přidělit do Košic.
Pamatujte - Boží mlýny melou. Melou, někomu rychleji a někomu pomaleji. Někomu hodně, někomu málo. Vy si sám vyberte co by měli udělat s Vámi. Jak Vás v životě odmění.
Začíná mně vadit čím dál více skutečnost, že jsem s Vámi vydržela tak dlouho spolupracovat a hlavně, že jsem Vám tak dlouho tolerovala Vaše podrazy.
Jsem na pozici 5 a nikdo mi po krku nejde. Můj sponzor mi od začátku pomáhal a podporoval mě, bez něj bych úspěch nepoznala. Protože to není o tom, aby mi někdo dával peníze jen tak , podnikáme přece každý sám na sebe, takže vím, co je potřeba udělat proto, abych se uživila. Ti "nahoře" jak je nazýváte, mi pomohli moje podnikání rozjet.
Abxch pravdu řekla, ani jsem nedočetla Váš komentář do konce, protože mě to v půlce už nebavilo, nic , co by dávalo souvislosti.
Zatím... a to, že jste to nedočetla - moudré je učit se na chybách jiných a ne na vlastních. Dal jsem list ředitele z ČR v pozici 8,x, takže objasní, o co vlastně jde. Fanatismus je problém, a potom s tím už nic neuděláte.
.
Přidávám jednu z mnohých obětí, řešenou soudně - a precedens - zlekli se a "zbaběle zdrhli" a zaplatili podvedené AXE to, co chtěli po jimi podvedené licencované, a chtěli po ní ještě zaplatit to, co nikdy nedostala!
.
Váž.pani Ing.Gxxx.
S Vášou firmou som sa v živote nestretla, nikdy som o jej existencií nepočula a žiadné služby preto som si neobjednala.Preto ma prekvapilo, že ste mi zaslala dve faktúry z roku 2005 - č.250100519 v sume 128 145.-Sk s dátumom vyhotovenie 17.12.2005 a dátumom splatnosti 31.12.2005 a faktúru č. 250100287 s dátumom vystavenia 6.12.2005 a spatnosťou 20.12.2005 v sume 27 090.- Sk.
Nakoľko sa venujem aj účtovnícstvu , zaslanie faktúr z roku 2005 v marci / 28.3./ roku 2006 je ozaj zaujímavé .Neviem o čo Vám vlastne ide. Uvedené faktúry ignorujrm a neželám si, aby ste ma naďalej obťažovali .
Vzhľadom k tomu , že vo Vašom liste z 28.3.2006 boli aj iné dokumenty, ku ktorým som sa už vyjadrila aj s citáciou z UFT s tým, že nesúhlasim aby ste zneužívali moju licenciu pre II.pilier dôchodkovej reformy /každy sme mali rovnaké možnosti si ju urobiť/ a Vaše infatilné snahy ignorujem , nakoľko daňové priznanie som už mala odovzdané a Vaše tzv. " Záväzky " vo výške 1 031 610.- Sk ma vôbec nezaujímajú , táto zmluva je podľa názoru právnika neplatná ,sfalšovaná a nezákonná.
Je vrcholne neetické obťažovať ma takýmito nezákonnymi snahami ešte aj po smrti môjho manžela, ktorý mal nepríjemné skúsenosti s firmou pre ktorú pracujete. Dotyčnú korešpodenciu som postupila právnikovi k ostatnej korešpodencií.
Ostavam s pozdravom.
xxx
spokojenost
Před měsícem jsem byla na základnim semináři v Top hotelu praha. Jsem maximálně spokojená. Provize mi přišli v výši 30 000...pořád lepší než nic, nemyslíte?
Re: spokojenost
Za tu dobu nelze ani vybavit náležitosti, a ani získat kvalifikaci na uzavírání smluv, tak asi v přidružené neoficiální činnosti, ne? /sexualharašment?/
Před měsícem na semináři a hned provize 30 litrů? To jsi asi měla nohy od sebe :-) Mimochodem - provize mi přišly!!!!!
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
Re: NABÍDKA ÚVĚRŮ
Nespamuj a neobtěžuj na odborné sekci, choď na porno a prostituci, nebo přímo do Břeclavi - ZFP. Podliaci.
Vy ho tak jardo.mate co poucovat o nespamovani:-D:-D:-D
vzdyt vy sam spamujete kazdou internetovou diskuzi Vasimi
nesmyslnymi bludy.:-D:-D:-D
Dobrý den.
Stejně jako spousta lidí zde jsem se zúčastnil základního semináře. Nejprve se mi zdálo, že firma je solidní a opravdu se u ní dají přivydělat zajímavé peníze. Dokonce jsem (já hlupák) podepsal Smlouvu o obchodním zastoupení. Začal jsem se zajímat o to, co by mi přinesla vlastní kombinace. Aniž bych o to žádal, tak pro mě můj nadsponzor připravil smlouvy a zahájil tvrdou nátlakovou taktiku, jejímž cílem bylo donutit mě k podpisu. Já jsem však člověk od přírody skeptický, proto jsem se chtěl (jakožto student) nejprve poradit doma s rodiči. S tím však pánové od ZFP nesouhlasili. Neustále na mě tlačili a osočovali mě, že prý si z nich dělám srandu a mé jednání je velmi neseriózní - ať okamžitě podepíšu nebo se mnou končí. Dokonce mi vyhrožovali tím, že po mě budou chtít proplatit čas, který do mě investovali. Celá tato nátlaková taktika mě od všeho odradila a donutila mě dát ruce od ZFP pryč. Teď se jen děsím toho, že budu muset platit obrovské pokuty, protože jsem uzavřel SOZ, ačkoli žádná pojištění a podobné ne. Doufám, že vše dobře dopadne. Nemáte někdo podobné zkušenosti?
P.S.: Lidé v ZFP vždy tvrdí, že lidé, kteří firmu na internetu pomlouvají jsou ubozí, protože nikdy neuvedou své jméno. Proto jej já hrdě uvádím (ačkoli firmu nepomlouvám, pouze uvádím holá fakta): Tomáš Lázna
Wiros
Se společnosti ZFP akademie mám zkušenosti,tudíž si dovoluji o ní mluvit.Dostala jsem se na základní seminář díky svému kamarádovi(ted už se tomu tak říci nedá)..naprosto jsem mu věřila.Jela jsem na základní seminář,byla jsem z toho nadšená,asi tak,jako vy všichni co tady píšete,jak jste tam byli a jak jste i vy nadšeni.Hned po základním semináři chtěli se mnou probrat vlastní kombinaci a schůzi u rodiny.Byla jsem z toho tak nadšená,že jsem vlastně ani nevěděla co mi budou uzavírat,hlavně,že z toho budou peníze.Naštěstí moji rodiče mě s tímto hned odpálkovali,ale já si vlastní kombinaci stejně uzavřela..proč?protože bez ní,bych nemohla na další proškolení a především mi z toho prý kápne takových 10.000,-...a tak jsem začala domlouvat schůzi,tahat do toho svoji rodinu,kamarády a okolí..musela jsem říkat všem,jak mi to vynaší(přitom mi to nic nevynášelo prozatím)..a přesvědčovat je,jak je to super.Je to vše jejich promyšlená psychologie.Nicméně po nějaké době jsem si uvědomila,že já přesvědčuji své blízké o něčem,čemu sama nevěřím a musím dělat ze svých blízkých blbce.Dnes je to tak,že si kombinaci ruším,protože mi nastavili poměrně vysokou měsíční částku na to,že jsem studentka a nevydělávám.Abych se ještě dostala k té provizi...ze slíbené provize 10.000,- mi přišli směšné 3.000,tak akorát na to abych zaplatila další měsíc.
Co z toho plyne..jestli jste mladí a potřebujete peníze,vydělávat si..zvažte zda je právě ZFP společnost ta vhodná,jelikož já jsem díky ní právě ted spíše ZADLUŽENÁ!
Denčaaa
Další vysoce postavený ředitel okradený majiteli a jejich nohsledy, v jehož struktuře se zakladatel a lektor na Štědrý den oběsil, psychicky nezvládnul tu chamtivost, agresivitu a podvody majitelů a jejich "pučmidrátů". Tento chce žít.
Individuum mimo systém to vše likviduje, protěžuje chamtivé, negramotnost, sešxualharašment, liblinga... bere útokem české struktury a pořad Suma Sumárum na ČT 1 sponzoruje z nakradených peněz ze Slovenska pro to, aby se dostali k dalším penězům, k dalším naivním méně přemýšlejícím a nevzdělaným naivním jedincům z řad mladých, sázejí na chamtivost a to s jediným cílem - dostat se do politiky pro beztrestnost. Mít další a další nevolníky.
Mail ředitele s přílohou o ukončení činnosti /tu dávám pouze kriminální policii, soudům a jiným orgánům činným v trestním řízení/.
Vážený pane Plxxx,
že Vaše povaha a jednání je takové jaké je, to je Váš problém. Ale považuji za naprostou drzost a Vaši neomalenost, aby jste si dělil a rozděloval moje struktury, aniž by jste znal moje rozhodnutí a stanovisko po skončení mé PN. Vůbec jste nevěděl , zda hodlám pokračovat v ZFP nebo ne a už rozdělujete moje lidi a ještě jim lžete, že jste mně i s p. Maxxx volali a zvali na jednání a já jsem odmítla přijít. Naprostá lež od Vás. Ale v této disciplíně Vy jste opravdový odborník. A zrovna do Popradu, kde se snažíte mé lidi přidělit do Košic, jezdím pravidelně a spolupracujeme. Naštěstí moji spolupracovníci jsou daleko serioznější než Vy a odmítli Vám podepsat nějaký panflet dříve než budou hovořit se mnou.A zrovna v následujícím týdnu jsme jeli do Svitu k paní M na poradu a celou záležitost jsme si objasnili. Moji lidé stojí za mnou a NE za Vámi.
Vy by jste se předně měl zamyslet sám nad sebou co jste pro mé struktury udělal Vy sám a jestli vůbec víte co je to podpora struktury, která Vám, Maxxx i Poxxx přinesla tučné zisky z 650 000 bodů. Kolik Vás stály tyto struktury na odměnách ?? Kolik jste jim přispěl na kanceláře, na činnost, na jejich podporu. !! Peněženky Vás všech zůstali zavřené, jen jste každý měsíc brali a brali a ani trochu jste se nestyděli. A teď si rychle chcete rozdělit práci jiných. Jak se Vám s těmito lidmi bude pracovat. ?? Asi jste si už tuto otázku položil zda by vůbec s Vámi pracovat chtěli. Možná jen pan Oxxx, ale ten je v Popradě sám. Jeho struktura už dlouho pracuje se mnou a bez něho. A proto je raději chcete přidělit do Košic.
Pamatujte - Boží mlýny melou. Melou, někomu rychleji a někomu pomaleji. Někomu hodně, někomu málo. Vy si sám vyberte co by měli udělat s Vámi. Jak Vás v životě odmění.
Začíná mně vadit čím dál více skutečnost, že jsem s Vámi vydržela tak dlouho spolupracovat a hlavně, že jsem Vám tak dlouho tolerovala Vaše podrazy.
:D zase ty Vaše historky:-D , které už ani nedočítám do konce, protože mě nudí to neustálé oslíčkování dokolečka:-D
No jo no, když oni si lidi myslí, že pujdou na seminář a pak jim někdo bude sypat penízky jen tak, bez toho, aniž by hnuli brvou. Tak to je pak pro ně nemilé překvapení, když zjistí, že pro to, aby si vydělali, budou muset pohnout zadkem . To se jim pak nelíbí, takoví jsme zkrátka my češi.......stále jaksi nemůžeme pochopit, že bez práce nejsou koláče a pak pomlouváme a kritizujeme, když okamžitě něco nedostaneme zadarmo.
Ona SOZ se podepisuje pro případnou výplatu provizí, nikdy jsem se nesetkala s tím, že by někoho k něčemu zavazovala. Já sama mám ve své obchodní síti lidi, kteří se po semináři rozhodli, nic nového si nezakládat. I když jejich Flexi životky, Dynamiky a podobné hlouposti stály za prd, rozhodli se nic na tom neměnit. ....nikdo je k ničemu nátlakem nenutil, je to jejich věc , jejich rozhodnutí, jejich peníze. Já na ně za to určitě nezanevřu, nevykrkám je ze své obchodní sítě, stále jsem jejich sponzorem a udržuju s nima přátelské vztahy, informuju je o novinkách, které by pro ně mohly být užitečné, o akcích, kterých mají možnost se zúčastnit......stále jsou "moji" lidé. A představte si, že i když si nic po semináři neuzavřeli, tak se na mě rádi obrací s žádostí o radu nebo rádi využijí toho, že si díky licenčnímu číslu, které mají proto, že navštívili seminář, mohou udělat velmi výhodné povinné ručení, mnohdy o polovinu levnější, než měli do teď. A jsou spokojení.
A uvědomila jste si, že programy typu Aegon jsou proti konkurenci až o 1/4dražší? Příklad: platíte u Aegonu o 500kč víc, než je nezbytně nutné u jiných smluv. 500*12měsíců je 6000kč*20let např je 120tisíc. Furt ještě máte pocit, že se vám vašich 30tisíc vyplatí. Já v té společnosti dělal, tak mi netvrďte, jak je super.
a asi jsi se tam neuplatnil tak jsi odesel...:-)))
nedivim se ...ono nekdy to uceni je na cloveka moc...tak se nemas za co stydet ze tomu nerozumis:-)))))
Nesouhlasím s Vaším názorem, programy Aegon sice nepatří mezi nejlevnější programy, co se týče nákladovosti, ale ve spojení s licencí ZFPakademie, klient vítězí nad poplatky, což se můžete přesvědčit na ukazateli "PER"
Navíc produkty Aegon jsou naprosto transparetní! Součástí každé smlouvy jsou přesně a jasně psané oceňovací tabulky, ceník všech poplatků, dokonce i výluky pojištění, sazebníky pro jednotlivá rizika......a spoustu dalších informací, které Vám jiné pojišťovny neposkytnou ani na vyžádání. Konkrétně např. na životní smlouvu Aegon, můžete nahlížet na internetu, takže máte absolutní přehled o své smlouvě a nemůže Vás nic překvapit.
Navíc součástí každé životní smlouvy ZFPživot Aegon je mimořádný účet, na kterém máte garantovaná 4 % zhodnocení Vašich úspor. Já jsem přesvědčená, že Aegon je nejlepší!....ono co je dobré, hold uplně levné nebude, levné věci dobré nebývají....
Agnes, opět nemáte pravdu. Toto přímo zločinecké spolčení udělalo paseku ve Slovenské důchodové reformě, a nyní se spoluúčastí zjevně negramotných vesnických promiskuitních parazitů chce okrást o občany ČR, a Vy jim v tom pomáháte. Nestydíte se tak, jako oni lhát, podvádět a krást na úkor sebe, své rodiny, svých známých, kamarádů a kohokoliv? A budete také i "vraždit"?
.
Slovenské soudy už prohrávají a prohráli, a jde o miliardy, které bude platit kdo asi" Přeci ti oblbnutí a slabomyslní z ČR, podvedení a okradení ze SR bojují nejen o majetky, ale už i o holé životy...
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
Tos musela usavžít alespoň 50 smluv. Já mám za sebou taky ZS a za 4 kombinace a 2 stavebka mi dali kolem 11.000.
Reakce
Dobrý večer paní Jouzová,
také jsem absolvoval seminář ZFP Akademie. Musím uznat, že také mi přišly v průběhu posledních třech let nějaké provize. Ale 30 000 to ne, to přišli (iii) snad jen Vám. Muselo to tak stát neskutečné tělesné aktivitě ......, nemyslíte ?
Re: Reakce
Pane Skalo, vy jste s prominutím idiot.......a koho si asi tak myslíte , že by paní měla přefiknout?...a jak by se to asi tak účtovalo, kdyby se jí to mělo projevit v provizích??......je naprosto běžné, že přijdou takto vysoké provize, pokud si v rodině udělají kvalitní smlouvy , tak na tom není vůbec nic zvláštního!...setkala jsem se ve své obchodní síti s lidmi, kteří si díky návštěvě semináře a díky licenci ZFPakademie, přišli jednorázově i na vyšší provize, než paní Jouzová. Partner totiž vyplácí provize , které jsou bodově závislé na výši úložky do fin. programu, to nevíte???!!!
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
ZFP - podvod největší!
Radím všem, aby v žádném případě nepouštěli do domu sektu jménem ZFP! Jsou to zloději, podvodníci, kteří z vás vytáhnou peníze podle toho, jak se jim to hodí a pak si jezdí v luxusních autech, podnikají zájezdy za exotikou spojenou s plavbou po moři apod. Vážně, pokud nechete přijít na mizinu, neuzavírejte nic s ZFP akademií.
Re: ZFP - podvod největší!
Dobrý den Karle, můžeš specifikovat svou konkrétní zkušenost se společností? Říci že je někdo podvodník je snadné, dokázat to horší. Osobně mám velice dobré zkušenosti se společností z pozice klienta i pozice spolupracovníka. Myšlenka je to skvělá a pomáhá lidem, asi záleží na člověku jako všude když se jedná s lidmi ale já mohu potvrdit jen spokojenost.
Kubo, píšeš jako Kuba, takže negramotně.
Všichni ví, že existuje Google, kde jsou i podvody podliakovců ze ZFP... a ta myšlenka - není jejich, tupci jsou a jedou i v prostituci a kuplířství, a okradli o cca 9 mil czk majitele o jejich myšlenku - pasák vlastní "manželky"... a dal ji kuplířovi pro svoji svobodu pro další štětky... je to i na netě.
no twl.... Jardo , vy jte snad uplně sjetej,....:-D co to melete?...:-D :-D
Na rozdíl od Vašeho veřejného nadávání lidem bránícím se těmto podvodům a jejich nositelům jim já pomáhám - účinně a gratis. Jsem na straně zákonů a práva, na rozdíl od Vás. Ono i na Vás také dojde, určitě jste už na seznamu.
.
Vec : Sťažnosť
Na základe môjho trestného oznámenia ČVS: OPP-5397/SE-xxx
Z podania celkom jednoznačne vyplýva, že ide o trestnú činnosť, lebo :
1. Firma ZFP, a.s. cestou kancelárie na Štúrovej xxx organizuje v rozpore so zákonmi a etikou v poisťovníctve vyberanie 50,- Sk poplatku za odovzdávané zmluvy a to ešte bez daňového dokladu dlhodobo, čím dochádza k nezákonnému obohacovaniu sa niektorých pracovníkov firmy a aj k obchádzaniu daňových zákonov
2. Firma ZFP, a.s. porušila zákon 43/2004 Z.z. tým, že zorganizovala uzatváranie zmlúv druhého piliera v podstate kýmkoľvek a brala peniaze od takto školených občanov vo svôj prospech na úkor štátu /licencia bola iba za poplatok 4000,- Sk a za ročný poplatok 1000,- Sk pre licencovaných s licenciou od úradu UFT na základe vykonaných skúšok a vydaniu certifikátu opravňujúceho na uzatváranie týchto zmlúv, čím následne firma poškodila licerncovaných spolupracovníkov, ktorých uviedla do problémov riešených NBS, políciou a súdmi v SR, pretože školila za poplatok 200,- Sk viazaný na uzatvorenie zmluvy doplnkového dôchodkového sporenia – tzv. tretí pilier, alebo za 500,- Sk, kohokoľvek. Je vedené trestné stíhanie políciou SR za túto činnosť.
Bola aj relácia v Slovenskej televízii TA 3 – v dňoch 18 až 20.6 2006 ako aj správy v celoštátnej tlači.
3. Advokátskou kanceláriou „xxx“ z Bratislavy je mi vyhrážané súdnym konaním so zaplatením úrokov a trovov, čo ohrožuje moju rodinu nielen finančne, ale aj spoločensky – ide o poškodenie mena môjho a mena mojej rodiny v zmysle účasti na uzatváraní zmlúv v rozpore so zákonom 43/2004 Z.z s následnou pokútou od NBS vo výške do 20 miliónov Sk za jednu takto nezákonne uzatvorenú zmluvu.
4. Ide evidentne o nezaplatenie provízií mojej manželke v sume cez 20 000,- Sk aj o nereagovanie firmy ZFP, a.s. na žiadosti o vyplatenie provízií, čím došlo opäť k nezákonnému obohateniu sa niektorých pracovníkov tejto firmy na môj a manželkin úkor.
5.Ide evidentne o neodovzdanie statusných symbolov na základe publikovaných a prednášaných pravidiel firmy ZFP, a.s – zlatého pera s mojou pečiatkou v hodnote cca 2500,- Sk a koženého kufra s logom firmy v hodnote cca 6000,- Sk.
Souhlasím,
"finančím poradcům" této společnosti vůbec nejde o to rozumět penězům - svým, natož penězům ostatních.
Smlouvy uzavírají kvůli bodům, které získávají. Mají za to odměny (auta, luxusní dovolené....).
Bohužel jsem jednu takovou zástupkyni přes práh svého domu pustila. Bohužel jsem byla hloupá a nechala se zlákat na ony provize, na zhodnocení svých financí a na to, že bych mohla i v oné úžasné společnosti být zaměstnáná. výsledek možná tušíte, dodnes mi ona úžasná společnot dluží jeden měsíční plat. Je sice pravda, že nějaké provize přišly, ale když jsem se podrobně začala zajímat produkty, které mi ona slečna "nacpala", zjistila jsem, že je to absolutně na nic, přišla jsem o docela dost peněz, a to nepočítám to co jsem do toho nacpala.
Jo za blbost se platí!
Takže nedělejte stejné chyby!!!
ZFP nejsou poradci, co vlastně znamená zfp? Zprostředkování Finančních Produktů, slyšeli jste v názvu cokoliv o poradenství? Me to z toho nijak nevyplynulo... Tím ale nechci hanit ty zodpovědné lidi, co mají v sobě alespoň kousek cti, lidskosti, duchapřítomnosti a nehrnou se pouze za bohatstvím. Dělám OVB, ale neživí mě to, proto to dělám zodpovědně a snažím se lidem pomoct od takových, kterým jde pouze o jejich kapsu. A jsem úspěšný, protože se těm lidem dokážu i po půl roce podívat do očí a vpřípadě, že se někde stane chybka, jsme jenom lidi, tak ji okamžitě napravím. Pakliže by měl někdo zájem o kontrolu jejich stávajícího portfolia zabezpečení-602662800, nemohu se rozkrájet, ale pokusím se pomoci. Jsem z Plzně, na Prahu a ČB mám kontakty na podobně smýšlející lidi, kteří jsou stejně jako já "proklientští".
ZFP znamena Znalost Financnich Programu!!!!
dalsi zamindrakovanej tupec od OVB
OVB neni jak ty tady pises PROKLIENSTKY....a reklamu tu nedavej:-D
I.
Tohle dokáže opravdu člověka pobavit. Pošlu k Vám pár "spokojených" klientů co měli se ZFP co dočinění, oni Vám to vysvětlí pane "Šmery".
Ty lidi od ZFP museli býti opravdu velkými "znalci" ve financích. ;)
II.
To, že se veřejně přiznám pro koho pracuji neberu jako žádnou reklamu, spíš jen to, že se za to nestydím, jako většina zde, vzhledem k tomu, že jediné co tu zaznělo bylo OVB a ZFP je podle Vás co, další reklama? Už jenom proto, že je to napsáno?... Jestli to takhle berete, tak ano, asi dělám reklamu.
III.
Prozradíte alespoň Vaše celé jméno pane "Šmery"? Dáte alespoň tomu, co jste zde napsal nějakou tvář. Dále Vás požádám, aby jste mi vykal, krávy jsem s Vámi nepásl. A jestli máte problém se slovem "proklientsky"... to už je ale ovšem Váš názor. Takovému "uvědomělému" člověku to ani nemá cenu vysvětlovat.
Přesně tak:-)) ..... http://www.youtube.com/watch?v=N5UpXzndEdg
:-D bože toto, mluví za vše:-D
Nemohu se přestat smát, nejdřív jsem si myslela, že je to recese:-D ale oni to myslí skutečně vážně:-D
to mě poser:-D božeeee:-D :-D
Nemohu tu zveřejnit jména jejich obětí a pozůstalých rodin, a je jich doopravdy dost. Ale net to najde, i v ČR se jeden ředitel oběsil, v SR dokonce na Štědrý den - chcete snad jejich následníky? A svoji spoluúčast na základě veřejné podpory organizované a trestně stíhané kriminality?
.
Tam by Vám asi svěrač nestačil...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D borec na konec s palcem dolů...
:-D bože vy jste pane uplně mimo:-D
Klienti neuzavírají nic se ZFP akademií, uzavírají smluvy s obchodními partnery, které ZFPakademie jen zprostředkovává.
Kdybychom byli podvodníci, tak bychom nafungovali na trhu 17let a neřadili bychom se až na 1.místo.
ZFP
Stejně jako ostatní ,,makléři" jsou jenom školení na neustálé otáčení pojistek a připravování lidí o peníze za rouškou nezávislého poradenství.Pozor na ně, stejně OVB, Quatro, Partners(extratřída), Broker, atd. Na všechny takové klacek do ruky. Je to jenom spousta firem vytvářejících kapitál podvodem a pomlouvání jakékoli konkurence,hlavně tradičních firem lidma po školách a nadržených po provizích. Od takových bych si nenechal poradit ani jak vybrat rohlík v supáči.
Souhlasím, někteří to takto dělají, je to špatně, je velice složité si vůbec dobrého poradce vybrat. Jinak, v Německu má již skoro každý vlastního poradce, nevím proč je doménou čechů nenechat si poradit a takhle akorát hanit naší práci. Pokud jste nespokojený, tak jste natrefil akorát na "lovce provizí", měl jste smůlu, to se stává. Mě se to stalo také, ale naštěstí jsem odolal a vybral jsem si nakonec správně. Teď jsem spolupracovník OVB, nemám potřebu kritizovat jiné NEZÁVISLÉ společnosti-Broker Consulting, Partners, AWD apod, říkám nezávislé, jelikož Kapitol kope jen za VIG-ČP, ČPP, Kooperativa, a ZFP Akademie-to jsou jen zprostředkovatelé, nikoliv poradci. Takže pane Korče být Vámi přehodnotil bych Vaše výroky, jsou unáhlené a naprosto neprofesionální. Dám Vám radu, najděte si profíka, ne prodejce "vysavačů", pak budete mluvit jinak. S pozdravem Igor
Ještě dovolte příběh....taťka byl v Akademii "dobrý"... získal spoustu lidí, kde pomocí svého sponzora jim založil smlouvy,které oni chtěli...taťka byl tehdy na nízké pozici....pak vyšplhal na vyšší, o 3 stupně...ti lidi pak pojistky zrušili a taťka musel vracet provize ještě vyšší, než vlastně vydělal....bohužel spáchal sebevraždu...důvodů bylo víc,ale jeden z nich a tuším rozhodujících byla akademie...
Nejen že mu lidi do toho nechtěli jít,tak ani nedostával peníze, i když lidí pod ním nedělali..protože pokud neuzavřel aspoń 3 smlouvy za měsíc, tak peníze za ně nedostal....dokonce snad ještě člověk i když se kolikrát snaží, bohužel někdy se nedaří...podmínky jsou opravdu vražedné,když se do toho vrhnete naplno.... nějaký dluh tam bohužel zůstal a ti zmetci to chtějí po mamči.... já vím,že dluhy se dědí...ale mluvila jsem s dobrým právníkem, a toto chtít po vdově, když v tom podnikal jen taťka, je hyenismus....
Tak kdo chcete hurá do akademie...
Neúplné a klamné zavádějící informace na seminářích je trestným činem.
Dosazování organizátorů podvodů vůči zákonu 43/2004 Z.z /SR/ do řízení firmy je trestným činem.
Šíření falšovaných telefonních karet členem představenstva za úplatu je trestným činem.
Využívání služeb jednotlivců v oblasti prostituce a kuplířství a jejich členství v představenstvu je trestným činem.
Nevyplácení provizí je trestným činem.
Likvidace struktur s cílem získat jejich provize je trestným činem.
Úplatkářství je trestným činem.
Vybírání záloh na semináře bez daňových dokladů a jejich nevracení je trestným činem.
Svévolné jednostranné několikanásobné systematické změny smluv o obchodním zastoupení proti zájmu spolupracovníků s cílem obohatit se na nich je trestným činem.
Mobbing, bossing, zneužívání služeb advokátů proti okradeným vlastním spolupracovníkům s lidskými obětmi je trestným činem.
Zastupování strany žalované a strany žalující jedním advokátem je trestným činem.
Klamné výpovědi členů řízení firmy na policii je trestným činem.
Veřejná propagace zločinecky řízené firmy je trestným činem.
Vydávání těchto sociopatických praktik zjevných retardovaných chamtivých individuí za "akademii" také není v souladu se zákony. A ty snahy pomatenců dostat se do politiky pro beztrestnost?
Taťky je mi líto,ale bohužel je to tak!!!jsou tam vražedné podmínky....no ani né podmínky ,ale spíš vaší nadřízení, kteří ten směr určují!!!Jou to zmetci, kteří vás dostanou tam kam vy rozhodně být nechcete!!!
Mám víc než 3-letou zkušenost !!!!a ted mi jen vyhrožujou :-( .Proto lidi, vy kteří se rozhodujetetak určitě na ZS ZFP akademie nejezděte....a nebo jo ale jen pro info!!!!nic víc
jen rada :-)
S.
A kdo Vám jako Simono vyhrožuje?.....já mám např. ve své obchodní síti i lidi, kteří absolvovali seminář , po kterém se rozhodli v jejich rodině nerealizovat vůbec nic. Zkrátka nechtěli ani p semináři zakládat žádné smlouvy a nikdo je do toho nenutil, nevyhrožujeme nikomu a seminář k žádnému uzavírání smluv nezavazuje!!!!!!......Lidé kteří trochu přemýšlí, si sami udělají názor po tom, co si vyslechnou seminář, jestli si ve věcech, do kterých dávají své peníze, udělají pořádek a jak. Sponzor je od toho, aby jim pomohl, oni za to díky licenci dostanou od obchodního partnera, s kterým smlouvu sjednají zaplaceno. To jsou ty peníze, které si např,. u OVB odnese ten člověk, který Vám ten či onen program přišel prodat.
ZFP
Dobrý den, s firmou ZFP mám také jen dobré zkušenosti, dozvěděla jsem se mnoho užitečných informací které Vám ve škole ani nikde jinde neřeknou a ještě si díky společnosti ZFP přivydělávám při studiu na vysoké škole. Umím si poradit se svými penězi sama a nepotřebuji k tomu žádné poradce, kteří na Vás vydělávají.
ZFP akademie je vzdělávací společnost, která se místo státu snaží alespoň částečně naučit rozumět lidi financím. A tak je dobré si projít základní seminář, případně boční proškolení, aby člověk opravdu pochopil možnosti jak a kde vhodně investovat, jak získat peníze od státu apod. Každopádně doporučuji.
rušení smluv
Dobrý den,
já jsem na semináři byla a poté jsem měla i schůzku s mým sponzorem. Žádné smlouvy mi nerušil, pouze mi poradil kam si spořit aby výnos byl efektivnější než nyní. Se zfp mám velmi dobrou zkušenost.
ZFP
Dobrý den,
já mám také pozitivní zkušenost se zfp. Seminář mi doporučila kamarádka, tak jsem se na něj šla podívat, dozvěděla jsem se spoustu zajímavých informací, které by měl znát každý a uzavřela jsem si u nich životní pojistku, stavební spoření a penzijní připojištění za pomoci finančního poradce nikoliv tetičky z Horní Dolní. Měla jsem i úraz, můj finanční poradce mi se vším pomohl a peníze mi byly normálně vyplaceny.
ZFP Akademie
Dobrý den,
já mám se společností ZFP Akademie jen dobré zkušenosti!
Poradili mi jak s pojištěním tak s hypotékou.Dostala jsem kontakt
přímo na jednatelku fimy Danu Čapkovou, která mi se vším pomohla.Nevím jak jiné kanceláře, ale regionální kacelář v Praze můžu vřele doporučit jsou ta opravdu ochotní lidé.
Re: ZFP Akademie
ZFP Akademie - tfuj !
Tato společnost napáchala spoustu zla a ještě určitě napáchá...bohužel. Do té doby, co si nechají lidé radit od tetičky z Horní-Dolní, která je po jednodením školení opravdový expert přes finance :))
Bohužel potom lidé při zmínce o finančním poradci chytají vyrážku. Hlavně tam nikdo nechoďte, je to pyramida jako prase a nevychází z ní nic dobrého.
Naše rodina má se ZFP jen samé dobré zkušenosti. Na semináři jsem byla, informace zde získané jsou nám užitečné. Nastavené programy fungují. Náš poradce je nám kdykoli ochoten pomoci. Já v tom žádný podvod nevidím.
Ze Slovenska o úrovni "práce" této brainwashingové bouchací přepojišťovací firmy:
Dobry den. Chcel by som sa podelit zo skusenostami s firmou ZFP. Vo finnancnictve som uz nejaky ten rocik presnejsie 8a to co som vcera zazil na stretnuti u klienta kde boli " akoze poradcovia zfp " dokonca dvaja tak to musim napisat. Moji klienti rodina xxx mali vytvoreny plan mescne cca 165€ 5000 sk.
Otec 8 rocne kzp -kapitalku mesacne 16,92€ stavebko pss 30€ mesacne .
Manzelka mala uzatvorene 6 rocne kzp mesacne 16,92 € v ktorom bola dohodnuta doba na 10 rokov, izp axa comfort plus 25 €mesacne uz treti rok.
Dieta 1 urobene kžp koopky fj tjprodukt na veno a stipendium s tym ze rodic plati do 18 dietata a poistovna 7 rokov dodovrsenia 25 rokov dietata plus izp aegon na 17€ kzp12,28 € a izp axa 10 €
Dieta 2 kžp koopka fj 15,66 a izp aegon 17€ a izp axa 10 €.
A pre manzelku sa mal pripravit este navrh na stavebko od wuestenrotu na rodinne stavebne sporenie kde sa daju premiovo zvyhodnit tak ako manzelka tak aj deti a nepotrebuju platit samostatne poplatky ako v pss.
Co urobili " akoze poradcovia zo ZFP " urobili kombinaciu vraj vyhodnejsie ako mali predtym. Zrusili uplne vsetko klient mal uz zaplatene poistne 6970 € tj cca 210000 sk o ktore pri storne prisiel.
A co ma najviac zarazilo bolo ze urobili tie iste izp s tymi istymi parametrami ako mali urobene predtim mam namysli Aegony . Dokonca pozastavili aj stavebko a urobili nove csob a premiovo zvyhodnili manzela . A to je len zlomok toho co este tato skvela particka vyparati u klientov .
Lubo
Pyramida nebo Pyramidová hra? Pyramida=tato struktura je všude,u policie,ve státní správě,ve firmě, v politice. Je třeba nazývat věci pravými jmény a zjistit si fakta a ne hned pomlouvat ;-)
boha jeho a porovnala jste si tu jejich nabídku s nějakou jinou? Jak můžete tvrdit, že vám dobře poradili, když tomu nerozumíte a jinou nabídku jste si nenechala vypracovat ....
Toplea a.s.
Dobrý den,moc ráda bych věděla zda firma Topleas a.s. ješte funguje.Mám totiž od nich ůvěr na lednici,která byla koupená v roce 1998.Můj bývalý přítel mi slíbil,že ji doplátí,i když byla smlouva ůvěru psaná na mě,výše dluhu byla 6,000kč.Nyní už nejsme v kontaktu a já nevím zda-li je ůvěr splacen.Nemůžu se na firmu dovolat,žádný kontakt na ni neexistuje.Po Topleas .a.s. jakoby se slehla zem.Mám tak dotaz jaká je promlčená doba.Moc děkuji za odpověd.S pozdravem Eva N.
Re: Toplea a.s.
Faktura vystavena 01.12.2006 kdy je promlčena. do kdy je možné fakturu vymáhat.
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
Vystupují jako bohové,kteří jsou předurčeni provést důchodovou reformu. Tyto nadlidi moc nesnáším !!!
To ZFP spíše než systém pro dealery či skutečné MLM, je sekta, na vynuceném vstupním semináři za 2100,- Kč se dozvíte pouze nějaké šílené kombinace pojištění, pak že máte pojistit příbuzné, plácají páté přes deváté,odskakují od témat k tématu a zpět, že to leze na nervy, nevíte, zda vás chtějí pojistit, nebo zda máte být dealer, nejlépe vše dohromady, a vysvětlují triviální věci jakobyste neměli základní školu a dostanete knihu o nejbohatším muži v babyloné, pak že máte shánět další lidi a ti když vydělají více, nic z nich pak již nemáte, všude sedí sám "ředitel" a "manažer" ve vypůjčeném Mercedesu, pak fanatické vysvětlování penzijní reformy, o které není jisté, zda vůbec bude, výši provize se na semináři nedozvíte, jen pár vzorů, ze kterých vypadá, že provize je asi méně než poloviční než u Wedosu a dále jsem již nepokračoval, ale pokud chcete sami uzavírat pojištění, musíte absolvovat další semináře, které si opět platíte, většina zcela nesmyslných a pro nějaké certifikáty musíte opět na nějaký večírek, kde vám asi zase budou vymývat mozek. Něco na způsob pyramidy jako Amway či Herbalife, pouze produkt je pojištění. Po semináři doporučuji cokoli, co budou chtít podepsat, ať to je Váš nejbližší známý, vzít si domů či projednat s právníkem a hlavně nic nepodepisovat. Mi říkal ten známý, který mne tam přivedl, že sazebník provizí dostanu druhý den a že taky podepíšu smlouvu. Druhý den jsem již měl co dělat, abych se jej střepal. Otravní jsou jak mouchy.
Vyučení bouchači ve vypůjčených mercedesech pak lámou lidi k rušení všech starých smluv a založení nových, jen aby měli provizi.
Když čtu Váš komentář, celkem chápu, že jste systém ZFP příliš nepochopil. Vy jste měl raději ty peníze propít někde v baru, udělal byste lépe. A zaplaťbůh za to, že, jak sám píšete, je potřeba projít dalšími školeními,než uzavřete pojištění s další osobou.. Vám bych asi svojí budoucnost nesvěřovala..
Je celkem pochopitelné, že z jedné soboty nebudete mistr. Docela by mě zajímalo, co děláte za práci.. Jenom se zeptám, kolik máte nad sebou nařízených? Kolik lidí dělá vedle vás stejnou práci jako vy sám? Není náhodou všechno kolem nás stavěno na pyramidě?
Než něco začnete odsuzovat a urážet, musíte si to nejprve promyslet..
Jsem pojišťovací poradce a slovo " PORADCE " bych zdůraznil, ZFP je nehezký distribuční kanál, kde vyučení tesaři radí klientům jak nakládat s penězi. Bohužel to dopadá katastrofálně a to nejhorší je, že se to málokdy dá rozumně napravit. A vím o čem mluvím, smlouvy po ZFP opravuji denně !
Mimo jiné neduhy naprosto neposkytují tak potřebný klientský servis, maximálně tam bouchnou další úžasné a ještě lépe finančně hodnocené IŽP. Je to hnus, velebnosti.
A vůbec nejhorší smlouvy dělají příbuzní - když se poté klienta zeptám, proč tu smlouvu bratranci podepsal, odpoví mi: "Já mu věřil"
Dle mého názoru ZFP(A) nemá v naší branži co dělat. Lidé potřebují kvalitu a ne hloupé MLM.
Souhlasím s Váma, jsem také z oboru. Možná jsou tam i schopní lidé, bohužel jsem jsem ještě žádného nenašel. Myslím, že jsou i jiné a solidnější poradenské společnosti, ovšem nejdůležitější je praxe a zdravý rozum finančního poradce, který nechce za každou cenu vydělat na investičním pojištění. Finanční poradenství je hodně i o názoru toho kterého poradce, každý Vám poradí trochu jinak a těžko se to hodnotí. Ovšem ZFP mnohdy mluví za vše. Svého času rádi dělali stavební spoření na 1 000 000 a více, kdy klient platil poplatek za uzavření 10 000 a více a ještě si myslel, že to tak musí být a je to skvělé. Pak tam naspořil 120 000,- Kč a smlouvu ukončil. To je ten lepší případ. Teď frčí u ZFP důchodová reforma, lidi balamutí, že všichni musí mít investiční pojištění, že bude povinné, ovšem zatím nic takového neexitstuje. Takže lidi bacha. Když tomu nerozumíte, hledejte ve svém okolí schopného poradce, ZFP nejsou poradci, je to skupina lidí co se schovává za vzdělávání, ano myšlenka dobrá, ale realizace je dobrej obchod a banky a pojišťovny s nima nic neudělají, prináší jim přece velké množství uzavřených smluv. A ještě jedna poznámka MLM, či-li referenční marketing je velice dobrý a spravedlivý systém, bohužel je často zneužíván k nefér praktikám.
Tak to je jedna z mála odpovědí v této diskusi se kterou mohu jen naprosto souhlasit. Klobouk dolů, je vidět, že alespoň někdo tomu tady rozumí. Igor OVB
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
Milý Pepo, nejprve se podívejte co to znamemá slovo sekta, a pak ho používejte ve svém vyjadřování, zřejmě jste význam tohoto slova nepochopil. ZFP akademie smlouvy klientům neruší, protože ví, že to může klienta poškodit a provize chodí přímo klientům, a ne těm vašim bouchačům. Proto prosím nepište sem své klamné názory, pokud s tím nemáte zkušenosti.
tak to je lež. Mě bylo jasně řečeno, že musím smlouvy zrušit co mám doma. A to taky řekli i mým známým. Takže klid .....
Pepo, vy jste srandovní:-D ......podle čeho soudíte, že ty Mercedesy jsou vypůjčené??...D :D :D
Zfp a bohové v kostele?
Už jsi videl někdy Boha? Ne? To přece, ale neznamená, že není. Už jsi viděl kvalitního dealera ze zfp akademie? To,ale neznamená přece, že není.
Re: Zfp a bohové v kostele?
Oceňuji velmi trefné pojmenování toho, jak nazvat pracovníky ZFP - ne poradci, ale DEALEŘI, něco jako pracovníci mobilních opeqrátorů atp... gratuluji :)
zfp super zkusenost jeste ted mi chodi provize.... max spokojenost.
Už z několika ověřených zdrojů jsem dostal informace o prodeji sídla společnosti v Holíči /Slovenská centrála, zrekonstruovaná banka.../ a přestěhování firmy do Bratislavy. Protože ale mají v Bratislavě pouze byt využívaný na firemní činnost, tak jde zřejmě o ten připravovaný holding /slyšel jsem i "hloding", a jsou příznačnější i jiná a méně lichotivá přirovnání mající základ ve skrývané "činnosti" některých řídících pracovníků.
Ostatně z Bratislavy "odešli - byli odejití", protože si zlikvidovali řídící pracovníky a lektory/, takže jde spíše o souvislosti zveřejněné v článku "Souboj pojišťováků" v reportě /http://www.infoclub.cz/pojist eni/clanky/Souboj_pojistovaku_ AXA_ZFP.pdf/. Žeby příprava na opuštění trhu a zběsilý úprk před následky podvodné a jiné nezákonné činnosti?
Však počítejte - cca 100 000 podvodně uzavřených smluv II pilíře multilevelem přes zákaz zákonem 43/2004 Z.z pod pokutou 20 mil. SK... to číslo se nevejde ani na display kalkulačky, a museli by pracovat /to ale neumějí/ dalších několik tisíc a více let... o to asi jde. Přihořívá.
Re: ZFP sekta
Důvody lze nalézt při jednání s "poradci" zfp akademie. Nejsou schopni kloudně odpovědět na jednoduché otázky týkající se porovnávání jednotlivých produktů fin. ústavů, nereagují pružně na nové produkty, omílají neustále o službe Dynamik, neposkytují dostatečné reference výsledků svých prací, jediné co zdůrazňují je plat pana Poliaka nebo porsche Adama Jurečky, lanaří na školení a vůbec nepříjemně vystupují. Navíc slibují virtuální hodnoty podmíněné pravidelnými měsíčními platbami na několik (optimálně 4 = čtyřkombinace kopirajt ZPF) různých programů. Jejich seance v neděli připomínají sektu v kostele. Ne díky.
Ahoj. Dnes jsem měla jed na seminář na ZFP, ale bohužel jsem ze zdravotních důvodů nemohla, tak mi kamarádka, která mi to dohodila, napsala, že mi ty peníze co jsem tam vložila na základní seminář propadnou. A takhle se vydělávají peníze. Já jsem za to nemohla, že mi bylo blbě. A tak jsem jen tak vyhodila oknem 2100 kč.
Ahoj, moje kamarádka která je ZFP tak mi pomohla uspořádat finance, a respektovala plně a bez výhrad že nechci na žádný seminář, že se o tom nechci nic učit, že na to nemám buňky, že chci jen někoho kdo mi pomůže utřídit smlouvy a porovnat jak na tom vlastně jsem. Řekla mi že dobrý poradce smlouvy neruší (aby na nově uzavřených vydělal), ale maximálně upraví. Takže mě nikdo nic nenutil, a jsem naprosto spokojená s tímto poradenstvím.
Ahoj, tak stačilo napsat ,že to chceš přeložit na další termín=)
Jak může někdo za ty žvásty ještě stále platit, pokud nemáte praktickou školu a IQ pod 50, tak si informace najdete sama na internetu či u jednotlivých fin. ústavů...
Stačí si přečíst ústřižek přihlášky,kde se člověk dozví,jak postupovat,když na zvolený termín nemůže přijít.Ale když člověk je líný číst,pak spoléhá asi na druhé.Není pravdou,že když člověk onemocní,tak mu peníze propadnou.
Hezký den
NABÍDKA ÚVĚRŮ
NABÍDKA ÚVĚRŮ
Dobrý den,
Potřebné informace
Celé jméno:
Země:
Telefon:
Stav:
Částka potřebná:
Půjčka Doba trvání:
Já mám na ZFP pozitívní názor. Byla jsem na semináři, mám kámošku která pracuje přímo v kanceláři a můžu říct že jsou opravdu seriózní. Základní seminář mi otevřel oči a ten den jsem zavřela dveře ostatním finančním poradcům. :-)
Ano a den poté jste si přebouchala pojistné smlouvy, které vám běželi třeba 5 let :D To byla tedy výhodná koupě :)) Hlavně, že "neživíte" ty zlé pojišťováky a spol. Výborně se bavím...
já taky, mám vš diplom z financí a ze zvědavosti jsme jeden ten seminář tedy absolvovali, no něco - kdejaká kadeřnice a hospodský si hrají na znalce financí :-))))) na konkrétní otázky neznali přednášející odpověď, prostě vymývárna, hnus
Souhlasím, byl jsem na semináři jako splečník, po té co se lidé hlásili a odpovídali stejně jako odpovídají děti ve školce po přečtené pohádce jaké šaty měla karkulka, lidé nabyli po pochvale sebevědomí, že toho dost vědí a že za prachy můžou radit rodině a známým. Podepsali, zaplatili a stali se z nich finanční poradci :-)) Myslím, teda vím že jsem byl jediný, který odešel po celodením školení a nebyl finančním poradcem. Moje nejhlubší vzpomínka z kurzu je jak jeden pán (finanční poradce), který dovedl lidi na seminář, pán který měl ruce jako pravý dělníček inkasuje peníze za kurz. Ten pán měl zlaté líčka jak křeček a nemohl si pomoci odpoutat oči od penízku, které se pro něho počítali. Peníze je jediné o co jim jde, po semináři budete stejní a spoření bude tu tam.
Tak je radši zas zavřete, protože se časem nebudete moct dívat, o kolik peněz Vás obrali. Vím, co říkám, před dvěma lety jsem jim naletěla také. Je to velmi neseriózní společnost.
A jak jsi naletěla?.....to by mě zajímalo?....jakože myslíš těch 2100,-Kč za které jsi se najedla v tříhvězdičkovém hotelu a k tomu sis poslechla informace, dostala jsi materiály, které tě provázely seminářem a licenční číslo, díky kterému si můžeš pobrat provize, když budeš chtít např. jen blbé povinné ručení??........nebo ty radši polezeš na pobočku, kde ti napálí tu nejvyšší možnou částku za povinnou pojistku??....jestli ano, tak jsi blbá kráva, fakt že jo. Když už tu licenci máš, tak ji využívej .
Smysl finančního vzdělávání je celkem jiný. Tato firma to celé degradovala pro hromadné zavádění a klamání seminaristů, a manipulativním brainwashingovým podáváním neúplných a klamných "informací" s přísliby vysokých zisků pod časovým nátlakem /zdůrazňování nutnosti okamžitého zapojení se s vyvoláváním pocitu ztráty/. Cíl je jasný - okamžité podpisy smluv už do oběda, psychický nátlak na co nejdřívější oslovení rodiny seminaristy už v neděli i se sponzorem a uzavírání smluv, vyžadování kontaktů...
.
Informace v podstatě o ničem.
.
Strava předražená a v jejich hotelech /evidentní cíl hromadných akcí/.
.
Nejde o žádnou licenci, ale o vzestupné evidenční číslo. Nelze po semináři uzavírat nic, na to je zákon. Takže jde o nátlak na uzavření smlouvy o obchodním zastoupení a vyžadování dalších a dalších školení podmíněných další platbou, počty smluv, a dalších "obětí" pro možnost účasti na školeních. Samozřejmě je třeba také jíst /drahé/ a být na "systémové kariéře /na konci dne/ - takže strava, doprava, smlouvy, spolupracovníci a čas.
Třeba i na stránce ČSÚ je i definice pojmu "licence".
.
Nemožnost dotazů, nekvalifikovanost "přednášejících". Ani Tvoje vulgarismy neukazují na alespoň maturitu a dobrý vztah k lidem - typický obhajovatel a propagátor této "firmy".
.
Skus jít na školení k profesionálům a odborníkům. Třeba u pojišťovny - zadarno dlouhodobě i se stravou, nebo u Stavební spořitelny - 14 denní v rekreačním středisku se špičkovými kvalifikovanými lektory - individuální práce, skupinová práce, testy, vyhodnocení na náklady firmy /cca 40 000 - strava, ubytování, akce/...
Maturitu mám, "jarda", jsem i registrovaná v ČNB, na jednotlivá produktová školení různých pojišťoven jezdím také.
Tak proč jsi v jedné z nejhorších firem? Bylo to mnohokrát konstatováno na základě srovnávání.
Proč?....protože tady se mi daří vydělávat peníze, nemalé peníze.
Všude jinde máte více, a bez podvodů a strachu z toho, co se děje ve firmě okolo Vás /asi ale nevidíte/. Počtite více na jiných fórech. Třeba i toto:
.
04.05.2011 11:36, ZFP - již nikdy
Dobrý den. Ze ZFp akademii máme s manželem jen a jen špatné zkušenosti. Nechali jsme se od nich taky polapit. Jeli jsme na první seminář po kterém jsme uzavřeli pojistky Duchodovou na 12.000,-kč ročně stím že nám navykládali jak můžeme pojistku po třech letech zrušit a peníze dostaneme zpět a nemusíme vracet provize. Byli to nesmylsné lži a nic jiného. Na pojistce (jna obouch cca 60 000, -)máme v tuto chvíli přes třicet tisíc poku smlouvu zrušíme nedostaneme od pojištovny ani korunu a to nemlůvím ani o tom že provize jsme museli vrátit. Dnes si říkám že jediné štěstí je že jsem do toho nezatáhla kamarádi příbuzný atd protože bych musela chodit kanálama protože bych se jim nemohla podívat do očí. Takže moje zkušenost ? Díky této společnosti jsme přišly o 60tis které už nikdy neuvidíme hold chybami se člověk učí. Moje doporučení závěrem od takové společnosti ruce pryč!!!!!!
.
Tolik citace z ČR.
Nechápu, proč si teda zřizovali , (jestli jsem správně pochopila, že se jedná o "pojistku" ZFP důchod,?) životní pojištění, když věděli, že ho nebudou chtít platit ?????......to si jako mysleli, že si založí "pojistku" , poberou si provize a pak všechno zruší a bude hotovo?.....To by bylo vůči partnerovi, se kterým pojištění uzavřeli nefér, to jim jako nedocvaklo??Takhle vyčůraně by to mohl dělat pak každý a kam by pojišťovny přišly?....
Běžně bývá vrácení provizí do 2 let od uzavření smlouvy, a to odstupňovaně. A pojišťovna si nárokuje to, co vyplatila tomu, kdo smlouvu uzavřel - a ne to, co "podliaci" berou pro sebe /podvod/.
.
Ten přepojišťivací brainwashingový mezičlánek negramotných vesnických křupanů tam nemá co dělat. ne?
.
Takže tam mají tříletý vklad, zjevně storno nemůže být, takže podliaci jako vždy cestou negramotných advokátů a právníků / stejní promitivové po vzoru podliak/ zastrašují a vydírají svoje spolupracovníky. Evidentní "štětce" nestačí pouhých cca 10 mil.CK měsíčně, chce i majetky a životy spolupracovníků.
.
A vy tu negramotnou chamtivou vesnickou chátru ještě veřejně i i přes Vánoční svátky podporujete? I to je trestné. Máte prostě smůlu, a Vaši spolupracovníci a klienti i toto čtou... a i PZ ČR. IP nepustí, Lidové rčení "na každou svini se vaří voda" - není už přehřátá?
I kdyby tuto "pojistku" uzavřeli u jakékoliv jiné zprostředkovatelské společnosti a za rok ji zrušili, taky nedostanou ani korunu z toho, co do ní zaplatili! a v tomto případě by provize vracel člověk, který k nim přišel ten produkt prodat! to je naprosto normální, takto to funguje všude.
12 000 x 3 = 36 000 x 2 = 72 000 - náklady, takže jde o tři roky, a i tak to píší, ne? Ale v ZFP spolupracovníci nemají často ani ZŠ /pochybuji, že máte víc, než 7 tříd ZŠ/. Tabula rasa, a o co méně ví, o to více negramotné chamtivé podvodníky propagují. Nejen na jižním slovensku je jejich jméno synonymem slova "podvodník", a pozůstalí říkají co jiného, nežli - "vrazi".
:D nic Vám sice do toho není, ale pro Vaše podivení....mám "dokonce i" maturitu. Před tím jsem článek jenom prolítla, takže jsem si nevšimla toho, že to prý platili 3 roky. A když to teda platili 3 roky, tak proč vraceli provize?.....Provize se vracejí obchodnímu partnerovi, nikoli ZFPakademii. U živ. poj. jsou to 2 roky, chcete mi říct, že po nich někdo chtěl po třech letech provize zpět??.....to je pěkná blbost, teda:D
Ne že mi do toho nic není, ale jako svědkovi na policii, prokuratuře a soudech napomáhám odhalovat podstatu zločineckého řízení ZFP a jeho nezákonného veřejného obhajování.
.
Zjevné kriminální živly nemají nejenže žádné místo ve financích, ale v žádném podnikání, A bylo by doopravdy naivní myslet si, že mají jakoukoliv šanci, svědků podvodů denně přibývá, a brzy se bude mluvit ne o "akademii", ale spíše o "obludáriu". Jen sociopati mají jako cíl lhát, podvádět, okrádat a likvidovat všechny a vše ve svém okolí, a ještě se tím i chlubit. A chvástat se i promiskuitou, prostitucí...- to doopravdy nesvědčí o lidskosti, o vzdělání a vzdělávání, ale spíše o chamtivé negramotné spodině.
.
Pohrdání takovými individui - to je asi to jediné, co cítí desetitisíce podvedených a okradených lidí kvůli chamtivosti jednotlivců. I dnes je příspěvek na netě od jedné podvedené a okradené a naháněné a zastrašované spolupracovníčky, takže jí samozřejmě pomohu. Této firmě se při znalosti jejich praktik upíší pouze chamtivci a lidé se sklony ke kriminalitě. Slušní lidé jdou pryč.
:-D............to asi tak všechno, co Vám na to řeknu. .......:-D
Nedoporučuji, možná individuálně někdo je schopný, ale jistější je obrátit se jinam.
promlčení doba
Zajímalo by mne, jestli je někde ke zjištění, zda existuje promlčení doba při zrušení ŽP výpovědí. Stalo se mi, že si společnost nárokuje údajný nedoplatek při zrušení pojistky v r.2004 až dnes, tj. v r.2009, aniž by poslala jednu jedinou upomínku. Máte někdo zkušenosti? Děkuji za odpověď
Re: promlčení doba
Poslední dobou je to pro pojišťovny+exekutory dobrý JOB. Exekutorské firmy pak využívají psychického nátlaku na lidi, ale kolikrát jde o bordel našich finančních ústavů, popř. podvody různých jejich makléřů a dealerů jejich produktů. Po 3 letech jim stačí zaslat dopis o promlčení skutečnosti a maj po ptákách, ale to jen v případě, že jste opravdu nic nesjedna-li či došlo u ukončení smlouvy nezaplacením první částky. Jinak je samozřejmě slušnost oprávněný dluh zaplatit.
Určitě měl přijít dopis, ve kterém bylo, že smlouva se ruší z důvodu (ukončení smlouvy pro neplacení, ukončení ze strany klienta, atd.). Tyto dopisy s upomínkami chodí do rukou příjemce...
ahoj já mám ted takový problém že mám vrátit udajně provize že nějaký muj klient zrušil smlouvu z roku 2006 a ted se mi ozvali nebo spíš si mě pozvali k soudu at to zaplatím plus 9600kč za jeho právníka aniž poslali nějakou upomínku a nevím co mám dělat abych je dostal.
asi by ste se mela o SVE klienty starat nemyslite? a hlidat provize protoze je jasne ze provize jsou nejakou dobu vazane jinak by si vsichni udelali smlouvy na statisice shrabli provize a pak to hned zrusili :D
Pojištění ON-LINE
- Cestovní pojištění srovnání
- Pojištění odpovědnosti srovnání
- Pojištění majetku srovnání
- Povinné ručení porovnání
- Úrazové pojištění srovnání
- Pojištění domácích zvířat srovnání
- Pojištění storna zájezdu srovnání
- Stavební spoření srovnání
- Pojištění proti pokutám srovnání
- Pojištění cizinců srovnání
- Důchodové pojištění srovnání
- Pojištění a spoření pro děti srovnání
- Pojištění právní ochrany srovnání
Články o pojištění
- Spořte nejen dětem (18.05.2010)
- Pracujete? Pojistěte si odpovědnost (18.05.2010)
- Potřebujete pojištění nemovitosti? (18.05.2010)
- Co máme vědět o povinném ručení (18.05.2010)
- Cestovní pojištění CHARTIS EUROPE S.A. Online (18.05.2010)
- Jak postupovat při pojistné události v zahraničí? (18.05.2010)
- Změna, výpověď pojistné smlouvy (17.05.2010)
Novinky
-
27.04.2010Za veškeré námi nabízené zboží a služby je nově možno platit na...
-
08.03.2010Dovolte, abychom Vám představili naši březnovou akční nabídku....