životní pojištění - fórum

Kategorie: Pojištění / Životní pojištění

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

zruseni zivotniho pojisteni 7-bn

otakar, 31.01.2012 21:03:26

nejhorsi investice co muzete udelat po 11letech sporeni 500 korun tedy castce a60000 je odkupne 22000 . pojistovna oblbuje lidi a neni schopna zaplatit co si nasporite na penzi a jeste je tak drza ze vas pripojisti na vasi smrt a myslite ze nato ma.......

Česká pojištovna

Kateřina, 18.12.2011 15:30:48

Dobrý den

Jsem Finanční poradce a tak jsem si zkusila zavolat jako běžný klient na pobočku České pojištovny s tím že mám sjednán produkt Dynamik a chci jej porovnat s Diamantem ale nemám k dispozici oceňovací tabulky k porovnání načež mi paní operátorka sdělila ať si zavolám ve všední den, že snad mi zodpoví pověřená osoba zítra - jenže jakto se mnou bývá tak jsem chtéla zodpovědět zda - li mi oceňovací tabulku pošlou emailem - odpověd nejsem pověřena Vám toto sdělit, nevím zkuste zavolat zítra........... já to zkusím : )

Ale je vidět jak se ČP chová ke svým klientům - žádný z mých klientů nikdy nedostal oceňovací tabulky a sehnat je se rovná zázraku, nechci tím nikoho pomlouvat ale není to košér.

Určité tu souhlasím s názory rychle vypuštěných poradců, pojišťováků atd. kteří nevědí co sjednávají ale hlavně že je provize takto to fungovat nemá a nedivím se že lidé mají takovýto názor, každý den se setkávám se špatné nastavenými pojistkami co se týče života i majetku, ne nejsem z Těch co sežral všem rozum ale jsem spíš velmi nespokojena díky poradcům kteří svoji práci délají poctivě i když samozřejmě za provizi, zadarmo do práce nikdo nechodí na druhou stranu pokud poradce stojí za něco tak klientovi musí dělat i servis a pomoci s nahlášením pojistné události, udělat maximum aby klient byl spokojen a nadále zůstal v péči toho kdo za něj dostal tu provizi o tom je kvalitní poradce ale je jich málo, bohužel.

ČP jinak má pojistné podmínky Diamantu na stránkách ale mrkňete na ty výluky, radši se nebudu vyjadřovat ať nikoho nepopudím.

Přeji všem krásné svátky a lepší zkušenosti s pojištovnami a jejich poradci jinak podnět na stížnost se dá vždy podat na Českou národní banku : )

Re: Česká pojištovna

Pojisteni Pojistovny, 04.01.2012 15:37:50

Na trhu máte i jiné pojišťovny :)
Pokuď chcete pojištění života (jenom krytí rizik) a mít nízke poplatky tak doporučuju online produkt od ING.
Úrazové životní pojištění ProAktiv Start on-line - http://www.ingpojistovna.cz/pojisteni/tradicni-pojisteni/urazove-zivotni-pojisteni-ing-proaktiv-start/

Pokuď chcete investovat i do podílových fondů (díky tomu, že se propadli, tak je nejvhodnější doba) krýt rizika i spořit tak doporučuju
Životní pojištění ING Smart - http://www.ingpojistovna.cz/pojisteni/investicni-pojisteni/zivotni-pojisteni-ing-smart-nove/

Životní pojištění ING Smart získalo 1. místo v soutěži Banka roku 2011.

POJIŠŤOVNICTVÍ - FINANČNÍ PORADENSTVÍ NEBO MAŠINÉRIE OKRÁST CO NEJVÍCE LIDÍ?

Lukas, 30.01.2012 21:43:24

VŮBEC NEJHORŠÍ PRODUKTY ŽIVOTNÍHO POJIŠTĚNÍ MAJÍ TYTO POJIŠŤOVNY: ČP, ING, KOOPERATIVA! BUĎTE TAKÉ OPATRNÍ A OBEZŘETNÍ S VÝBĚREM PORADCŮ, VĚTŠINOU JDE O LIDI, KTEŘÍ PRODUKTŮM, KTERÉ PRODÁVAJÍ VŮBEC NEROZUMÍ. MEZI NEJHORŠÍ PATŘÍ OVB, PARTNERS A PAK I CELÁ ŘADA MAKLÉŘSKÝCH FIREM.

Re: POJIŠŤOVNICTVÍ - FINANČNÍ PORADENSTVÍ NEBO MAŠINÉRIE OKRÁST CO NEJVÍCE LIDÍ?

Martin, 31.01.2012 11:38:10

Zajímalo by mě, pro koho ty děláš, že píšeš takový kecy :D

zruseni sporeni v pojisteni

nolle, 13.12.2011 06:50:48

Dobrý den, mám pojištění DINAMIK (Česká pojišťovna) i se spořením a chtěl bych se zeptat, jestli by to spoření šlo snížit, nebo ještě lépe zrušit.

Předem děkuji za odpověď

nolle

Re: zruseni sporeni v pojisteni

Lukas, 30.01.2012 21:47:14

ahoj určitě to zruš,čp už dávno tento typ pojištění stáhla z prodeje, navíc jde o kapitálové pojištění, které se už nedělá, spočítej si kolik do toho ještě dáš a aktuální zůstatek účtu. Pak se můžeš rozhodnout jestli zažádat o odkupné nebo ne, ale na tvém místě bych to zrušil, pojištění dynamik je ti defakto k ničemu..

Porari nekdo?

Michal II, 01.12.2011 10:33:44

Zajimalo by me, jestli konecne nekdo poradi nebo si tady budou delat reklamu podomni prodejci financnich produktu.
Rekneme zivotka(jen zajisteni) na 1M, vek 45.
Tak do toho.

výpoveď ze smlouvy

verulinka.@seznam.cz, 31.10.2011 12:03:11

Dobrý den,
chci výpovědět ze smlouvy (životní pojištění DYNAMIK) u České pojišťovny. Chtěla jsem se Vás zeptat, jeslti někdo neví, zda peníze, které jsem tam 3 roky posílala, dostanu zpět, nebo mi propadnou.

Předem děkuji za odpověď

Re: výpoveď ze smlouvy

Kateřina, 18.11.2011 14:26:19

Ze zkušenosti vím, za první dva roky klient nedostane nic, na odbytné máte nárok až od třetího roku spoření, což u Vás tedy znamená, že nějaké finance obdržíte, ale určitě, to nebude celá částka, kterou jste do spořící části dala, protože předčasně rušíte smlouvu.

výpoveď ze smlouvy

verulinka.@seznam.cz, 31.10.2011 12:02:02

Dobrý den,
chci výpovědět ze smlouvy (životní pojištění DYNAMIK) u České pojišťovny. Chtěla jsem se Vás zeptat, jeslti někdo neví, zda peníze, které jsem tam 3 roky posílala, dostanu zpět, nebo mi propadnou.

Předem děkuji za odpověď

výpoveď ze smlouvy

verulinka.@seznam.cz, 31.10.2011 12:00:00

Dobrý den,

Předem děkuji za odpověď

životka

Leona Henslova, 04.10.2011 17:04:09

Dobrý den
Jmenuji se Leona Henslová a jsem finanční poradce.
Moc ráda Vám meilem zodpovím Vaše dotazy, nicméně nejlepší je smlouvu vidět. Setkání Vás nic nestojí pracuji pro okr. Svitavy.

upřímnost

M., 29.09.2011 16:14:47

Dobrý den,

Nebudu tady tvrdit (narozdíl od jiných "poradců"), že schůzka je zdarma. Jsem placen, jakožto asi 90% všech poradců v ČR provizně, to znamená, že v případě, že se pro nějáké to pojištění či jiný finanční produkt rozhodnete, po jeho uzavření dostávám odměnu. Neznamená to však, že na své klienty nějákým způsobem tlačím.
Spolupráce se mnou je vedena způsobem, že první setkání je sběrem informací a také vzájemném seznámení, druhá schůzka o návrhu možností a třetí je případná realizace dohodnutých kroků. V případě, že nebudete mít o takové řešení zájem, předám na sebe kontakt a zdvořile se rozloučím. Vyjímky činím jen u cestovního pojištění a zákoného pojištění na motorové vozidlo (povinné ručení).

Můj email je:

Pojištění

Christoffer Cikánek, 20.07.2011 12:43:24

Dobrý den všem.
Určitě jste někdy měli problém s tím vybrat si pro vás to nejlepší pojištění. někdy jsou jejich zprostředkovatelé mladší, ovšem projekty vytváří již pokročilí lidé, kteří svému řemeslu rozumí. Kdyby kdokoliv potřeboval nějak pomoct s vyznáním se na Finančním trhu. Je mnoho společností, které vám mohou pomoci. Někde je to bezplatná služba.
Vyberte si pro vás to nejlepší.

Re: Pojištění

Martina, 26.07.2011 10:22:50

Dobry den,zajimalo by me,jak muzete pane Cikanek radit vsem co se tyce pojisteni,kdyz sam neumite plnit zavazky. Nabourat do auta na krizovatce,naslibovat jak se vyrovnate a hlavne to nehlasit-to by Vam slo.

David Malásek, 26.07.2011 12:25:40

N I K D Y nikoho z Vás.Jste jen nadržení dělat z lidí negramotné blázny závislé na podvodnících. Bezplatná služba,která po Vaší návštěvě připraví lidi s životkama o minimálně 10000 á kus, a Vy si dalších 20000 vyděláte. Bando. Jeden z Vás u mne doma byl a letěl rychlej než se stačil rozkoukat. Duchapřítomně jsem volal i svému pojišťovákovi a ten už si to s ním pořešil.Já byl za blba,ale už nikoho z takových tady vidět nechci. Od mé pojišťovny se nehnu.

Martin Moulin, 09.08.2011 09:51:33

Tak proč neřeknete svému pojišťovákovi, že chcete, aby se vzdal provize a že mu za službu zaplatíte sám. Zajímalo by mě kolik jste ochoten investovat do toho, že Vás někdo dobře pojistí.

Jan Tupý, 26.07.2011 12:41:45

Tak proč mně budou otravovat s neznalým amatérem a nachystá to taťka šmoula. Praktiky a servis těchto firem nemůže vyrovnat stabilní zajeté komplexní ínstituce. Na co tisíce organizací se spoustou klientských čísel. Jedna pojišťovna s jejich finančním poradce a JE TO.

Jana Kamenská, 20.11.2011 09:07:24

To by ste se divil kolik lidí právě z těch komplexních institucí a jejich finanční pordci právě tlačí na klienty a jde jim jen o uzavření výhodní smlouvy ale ne pro Vás ale pro nich, vysoké provize...Totiž i lidi zaměstnaný i těchto institucích musí vykazovat nové smouvy, jinak by si nevidělali ani na suchý chléb. Ta éra kdy dostávali fixní plat je dávno prič. Takže Vážený pane žádná výhra....

Životní pojištění

Tomáš Konopásek, 19.07.2011 16:31:02

Kdo hledá agenta a chce se pojistit?
FLEXI - Dospělé osoby
UNIQUA - studenti

Ústecký kraj, Mostecko
Vše dohodou

Generali

Petr, 08.07.2011 19:53:40

Rozhodně doporučuji dát si pozor na pojišťovnu Generali, moje osobní zkušenost je velmi špatná. Na pobočce vám dají špatnou informaci a pak vás za to popotahují. Kvůli 300 Kč nedoplatku neváhají způsobit několikatisícovou škodu. Jak se bude taková firma chovat když bude člověk v problému ??

Re: Generali

Kamča, 19.01.2012 16:16:34

Souhlasím.A to i při zrušení pojistky na auto....nikdo nemá čas a nebo na schůzku nepřijede,protože je u maminky a návštěvě.Neomluví se a vy jen voláte,čekáte a nikdo tel.nebere!!

FLEXI

pedro, 24.06.2011 08:26:23

Dobrý den,

prosím Vás, moje matka si uzavřela u PČS Životní pojistku PČS FLEXI. Nedávno se jí stal úraz (Zlomenina článku prstu nohy s posunutím), který měla cca. 7 týdnů. Pojišťovna jí asi před měsícem poslala na účet 10.500 Kč což bude dosti pravděpodobně odškodné za tento úraz, dosti pravděpodobně píši proto, protože jí doposavaď nebyl poslán dopis s vyrozuměním o ukončení šetření úrazu. A má otázka zní: Pojišťovna poslala matce odškodnění pouze za 21 dnů, ale má matka se léčila min 50 dnů, tak jak je možné že jí poslali "pouze" 10.500 Kč, když jí mělo náležet mnohem více? Tento názor podkládám tím, že se mi podařilo z nejmenovaného zdroje získat tabulku s Maximálními dny lečení úrazu u jednotlivých úrazů - u tohoto úrazu je max. doba lčení, kterou proplácejí 49. dnů, tudíž by jí mělo náležet 24.500 Kč a ne 10.500 Kč nebo se mílím? Včera jsem poslal na tuto pojišťovnu dopis se stížností na postup plnění tohoto úrazu.

Re: FLEXI

Beruška, 27.06.2011 11:45:52

Mýlím - ý!!!!

Josef Korec, 26.07.2011 12:18:41

Odškodnění je za nezbytnou tabulkovou dobu. Není nic než si sehnat oceňovací tabulky,ale dcera si rozbila hlavu- tržná rána na dva stehy z Dynamiku vyplaceno za 23dní, i když byla 18 dní ošetřovaná.
Asi v tom mají všichni hokej.Jo a to Vám ještě přijde výluka na další zlomeniny všeho druhu!

Josef Korec, 26.07.2011 12:19:24

Odškodnění je za nezbytnou tabulkovou dobu. Není nic než si sehnat oceňovací tabulky,ale dcera si rozbila hlavu- tržná rána na dva stehy z Dynamiku vyplaceno za 23dní, i když byla 18 dní ošetřovaná.
Asi v tom mají všichni hokej.Jo a to Vám ještě přijde výluka na další zlomeniny všeho druhu!

ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ PRO RODINU

Pepe, 20.06.2011 20:40:41

Dobrý den,chci zřídit životní pojištění pro rodinu(2 dospělí,dvě malé děti).Měsíční platby cca.1500 kč.Poradíte prosím jaká pojišťovna je solidní a jaké máte zkušenosti?
Moc děkuji.

Re: ŽIVOTNÍ POJIŠTĚNÍ PRO RODINU

Stáňa, 22.06.2011 18:32:57

Dobrý den PEPE,odpovídám na Váš dotaz ohledně rodinného pojištění.Pokud budete chtít něco konkrétně vědět stačí pokud mi napíšete na e-mail:s
Jsem nezávislý finanční makléř a mohu vám tedy poradit aniž bych musela prodávat to o čem jsem přesvědčená,že nefunguje.Budu se těšit na vaši odpověď na můj email uvedený víše

Novotný Filip, 26.06.2011 15:17:39

Dobrý den,
pokud o to máte vážný zájem, rád se s Vámi sejdu a během 20 minut butede vědět, že to jde a i výhodně pro Vás, nejen pro banku. Budu rád, když se ozvete na email
Jsem nezávislý poradce a vše pro klienta dělám zdarma.
Přeji hezký den. Novotný

Petr Spurný, 26.07.2011 12:28:11

Nezávislý podvodník

miras, 23.08.2011 10:01:17

podvodník zdarma :-)

M., 29.09.2011 16:02:07

Opravdu zdarma? Ale pane kolego :)
Toto je matení klienta...

S pozdravem

Martin Dratva

MJ, 26.07.2011 12:09:29

Doporučuji Vám buď pojišťovnu Generali, nebo Allianz, která momentálně přišla s novým velmi výhodným produktem. Pokud máte nějaké další dotazy, můžete mne kontaktovat na e-mail:

Přeji dobré pořízení

Leona Henslova, 04.10.2011 17:26:17

Jmenuji se Leona Henslová.
Pracuji pro okr. Svitavy Finanční poradce, pracujeme výhradně pro potřeby klienta proto je nutné osobní setkání abych Vám mohla nejlépe poradit, tak aby pojištění vyhovovala Vašim potřebám. tel.776356249

POJIŠTĚNÍ PRODEJNY

Bůžková, 04.03.2011 19:16:23

POTŘEBUJI PORADIT JAK POJISTIT PRODEJNU

Rád poradím a pomůžu

Ondřej Lenc, 02.03.2011 18:24:24

Máte nějaké otázky a nejasnostiv pojišťovnictví? Nebo nevíte, které pojištění by bylo pro Vás nejvhodnější? tak si s Vámi rád domluvím osobní schůzku. Finanční poradce. Místo mé působnosti jsou Střední čechy a Praha. Kontakt 602326801

úrazové pojištění

kristýna, 24.02.2011 13:42:00

dobrý den,ráda bych se zeptala,dne 30.3.2011 mi končí úrazové pojištění(zrušila jsem ho,mám jiné),bylo pro celou rodinu,částka 411kč,chtěla jsem se zeptat jestli mi něco z toho vrátí,v dopise mi napsali,že se semnou vyrovnají.děkuji slavíková

Dotaz na zrušení ŽP

Kulihrachová, 18.02.2011 16:16:53

dobrý den,
letos v lednu jsem zrušila živ. poj., mám provést vrácení odpočtu daní už v přiznání za rok 2010? Za rok 2011 DPFO nebudu podávat, bude si na mě uplatňovat slevu manžel, jelikož jsem na RD. A kam do daňového přiznání se vrácení uvádí?
Děkuji za odpověď,
Kulihrachová

Životko od zaměstnavatele

Kulty, 09.02.2011 13:39:36

Dobrý den, chtěl bych a potřeboval vědět jestli mi zaměstnavatel může určit u jaké pojišťovny si musím zřídit životní pojištění abych dostal podporu od zaměstnavatele. Děkuji

Re: Životko od zaměstnavatele

Hanka Třebická, 16.05.2011 09:37:30

Dobrý den,

pokud máte zájem o radu je možné se sejít a probrat možnosti, co by bylo pro Vás výhodné,jaké jdou možnosti podpory atd.

Konzultace je zcela zdarma .

zrušení živ.pojistky Dynamik

Lenka, 20.01.2011 18:33:16

Dobrý den, zrušila jsem pojištění Dynami,volalimi z ČP,že pokud jsem během pojiětění, dávala odpočty z daní, budu je muset vrátit FÚ. Prosím jak je to? Děkuji moc . Lenka Dv.

Re: zrušení živ.pojistky Dynamik

Martin K, 26.01.2011 17:03:48

Dobrý den, obecně se nestává, že by ČP vymáhala již uznané odpočty z daní. V případě dalších info mně kontaktujte na tel.: 607 883 350, budu Vám rád napomocen.

Lenka, 14.02.2011 15:18:54

Dobrý den, mám stejný případ a nevím kolik vrátit peněz a hlavně na jakém formuláři.

Lenka

Nezaujatý, 24.06.2011 23:46:14

Dobrý den, nechápu Vaši snahu někomu radit, pojišťovna nikdy nevymáhá uznané odpočty, ani o nich neví, zašle přehled, ale zda klient odpočty chce nebo ne je na něm. Odpočty je potřeba řešit v daňovém přiznání. Za kontakt na klienta říkat nesmysl...pak nemá být pojistný trh zvrácený

Jana Jiravová, 17.02.2011 10:03:16

Dobrý den, ano je to tak, budete muset vrátit vše, co jste si za celou dobu odečetla. S pozdravem Jana Jiravová, pokud máte ještě nějaké dotazy, napište: jjiravova@servis.cpoj.cz

Novák, 23.07.2011 06:36:36

Nelžete, vrací se zpětně za poslední tři roky. Jinak se ani nedivím, že lidé ruši smlouvy Dynamik. Úroveň obchodníků z ČP je opravdu katastrofální a lidé dnes poznali na čem jsou. Prodáváno jako výhodné spoření a likvidace úrazů to je šílenost.

Jiří Smutný, 26.07.2011 12:36:31

Další z ,,nezávislých". Tááááááááhněte do háje, všichni pryč. Je ale vidět že jste všichni stejně naškoleni.Byl jsem před takovýma varován mým pojišťovákem. Změním parametry a jedu dál a Vás k tomuto kroku nepotřebuji. Stačí i hloupá přepážka v jakémkoli větším městě. Lidi Dynamik a mladší sazby jsou po prvním roce ,,zaplaceny" a změny, překopání do jiných tarifů i zea starých pojistek bez JAKÝCHKOLI potíží. Měl jem starý kapitál a teď i s dvěma dětma Diamant. Nezávislý nabízí zdarma konzultace a má z toho tak jako pojišťováci provize.

Zdenek, 26.07.2011 23:32:49

Dobře vám tak, hlavně jste si asi nezjistil o co přijdete při změně. To vám určitě ten váš slavný běžec s jedním praporem neřekl. Ty jejich změny bez JAKÝCHKOLI potíží vy neprokouknete a sami vám to neřeknou. A že se dá ten váš starý kapitál zhodnotit lépe, to vám pro jistotu taky neřeknou protože ten běžec nemá přehled. Nechci nikoho urážet ale když tak chválíte diamant tak si o takových produktech něco zjistěte.

Jiří Smutný, 16.08.2011 23:54:05

Ad 1, Nic jsem nechválil a ani nepomlouval.
Ad 2, Hlídal jsem si zhodnocení ve staré pojistce- rezervu a výsledky zhodnocování teď a nepotřebuji nic vychvalovat. Neřeším jiné pojistky a jelikož jsem měl i ty super cizí globání firmy- je to stejná banda.Nebyli mi schopní ani říct momentální hodnotu rezervy vs. odbytné a nakonec se ztrátou 70% ,,investic" jsem to raději spláchl do ztracena.

Zdravím letadláře a spol. Byl jsem bohužel na ,,školení" poradců v jednom letadle,protože jsem chtěl být taky nezávislý a to jsem nechápal co spoustě zoufalých tlučou do palic.Proto jsem zpět u ,,ševcova" kopyta a raději to nechám jiným.

Vrácení daní

Nikola, 10.01.2011 16:33:10

Dobrý den,
prosím o radu. Zaměstnavatel se na mě nyní obrátil z dotazem zda mám zájem o vrácení daní za rok 2010. Nemám děti, nemocná jsem nebyla, celý rok pracuji. Zatím nemám žádné spoření, jediné co si platím, je životní pojistka v částce 588,- Vůbec tomu nerozumím a nechci vypadat hloupě,ta se obracím na vás. Mám možnost dostat nějaké peníze zpět a co pro to musím udělat? Děkuji za odpověď.

Re: Vrácení daní

Zdeněk, 10.01.2011 22:48:39

Podle § 38g zákona o daních z příjmů, je povinen podat daňové přiznání každý, jehož roční příjmy, které jsou předmětem daně z příjmů fyzických osob, přesáhly 15 000 Kč. Daňové přiznání si můžete podat sama nebo když o to požádáte do 15. února zaměstnavatele, podá ho za Vás.
O částku, kterou jste za rok 2010 dala do životního pojištění (12x588,-), se Vám sníží daňový základ a to Vám udělá ca 1000 Kč, které dostanete zpět (a samozřejmě plus případný přeplatek na dani). Pokud si tedy necháte daňové přiznání podat zaměstnavatelem, musíte mu přinést potvrzení z pojišťovny, které by jste měla co nevidět automaticky z pojišťovny obdržet (posílají to vždy na začátku roku). A jestli si podáváte přiznání poprvé, musíte předložit i pojistnou smlouvu. Každý další rok pak bude stačit už jen to potvrzení.

Re: Vrácení daní

Radek Náprstek, 30.01.2011 10:40:57

Dobrý den, v podstatě jde o to ŽP. Jestli jste z Prahy či blízkého okolí rád bych Vám osobně pomohl co s tím. Ozvěte se mi případně na tel. 777 27 29 07 anebo na e-mail cz.rada@email.cz na domluvení setkání.
S pozdravem Radek Náprstek.

Dotaz

Anna Nová, 20.12.2010 22:03:42

Dobrý den,

mám uzavřenou pojistku u ČSOB už dlouho ale jen úrazovou pojistku KZP 1 - hlavní pojištění 140kč a vedlejší pojištění SUP1 156kč. Protože mám nyní poprvé delší nemocenskou, kdy bude možné toto pojištění rozšířit o pojištění v době pns k doplacení ušlého výdělku a u nezaměstnané je možné rozšířit smlouvu a pojistí mě, když se ted léčím z rakoviny ale po ukončení pns budu bez následků zdravá a mám 47let. Prosím o odověd na meil modr24@seznam.cz

Dotaz

Anna Nová, 20.12.2010 21:55:13

Dobrý den,

mám uzavřenou pojistku u ČSOB už dlouho ale jen úrazovou pojistku KZP 1 - hlavní pojištění 140kč a vedlejší pojištění SUP1 156kč. Protože mám nyní poprvé delší nemocenskou, kdy bude možné toto pojištění rozšířit o pojištění v době pns k doplacení ušlého výdělku a u nezaměstnané je možné rozšířit smlouvu a pojistí mě, když se ted léčím z rakoviny ale po ukončení pns budu bez následků zdravá a mám 47let. Prosím o odověd na meil modr@seznam.cz

Životní pojištění

Jana Rosochová, 10.08.2010 08:01:00

Prosím o výpočet výše odbytného při výpovědi smlouvy. Jedná se o pojištění pro případ smrti nebo dožití u Kooperativy. Pojištění platím 14 let, 15000,- Kč ročně. Pojištění je sjednáno do roku 2027. Díky!

IŽP

Janina, 07.06.2010 15:09:41

Dobrý den, ráda bych se obecně zeptala na situaci při výpovědi investičního ŽP: dá se zhruba říci, po kolika letech spoření výše odbytného vyrovná, resp. převýší částku, kterou jsem zatím do pojištění vložila? Děkuji.

Re: IŽP

Lucka, 09.06.2010 11:07:44

Dobrý den, nikoli. Závisí na mnoha faktorech, jako je výše měsíční úložky, pojistná částka, délka spoření. L.H.

Re: IŽP

M.Šrámek, 21.07.2011 13:34:43

Potřebuji udělat cenovou nabídku na životní pojištění: Muž 43 roků, administrativní práce, k pokrytí hypotéky ve výši 1.500.000,-Kč. pro případ smrti na všechny způsoby + úrazu. Děkuji. Nabídky zasílejte na nejpozději do 31.7.2011

KŽP Kooperativa

Mia, 28.04.2010 10:01:58

Dobrý den, je mi 22 a už 2 roky mám uzavřené kapitálové životní pojištění u Kooperativy na 52 let.. měsíčně platím 430,- (je v tom zahrnuto i úrazové pojištění). Chtěla jsem si to zrušit a založit něco výhodnějšího - co můžu vybrat i dřív než za 52 let, ale řekli mi, že při zrušení nedostanu ani korunu z toho co jsem tam vložila :( Tak nevím co teď.. myslíte, že je něco o tolik výhodnější aby se mi oplatilo tohle zrušit a založit něco lepšího?
Děkuji za odpověď.

Re: KŽP Kooperativa

Lucka, 13.05.2010 16:36:45

Dobrý den, v průběhu 2 let opravdu nedostanete zpět ani korunu. Vhledem k tomu, že jste ještě velmi mladá, je nutné opravdu dobře rozvážit kde co pro vás bude nejvhodnější. jelikož nepíšete na kolik jste pojištěná, jestli máte nějaká připojištění, tak není možno vám radit. Pokud budete mít zájem, stačí napsat na e-mail a zkusíme se na to podívat. Hublová

Re: KŽP Kooperativa

Leona Henslova, 04.10.2011 17:40:04

Ráda Vám poradím na meil

Úrazové pojištění pro děti

Marta Flesarová, 23.02.2010 09:25:57

Dobrý den, mám dvouletého syna a chtěla bych pro něj úrazové pojištění, ale bez spoření.Které by pro něj bylo nejvhodnější? Děkuji.

Re: Úrazové pojištění pro děti

Pojištění.cz, 23.02.2010 10:21:33

Dobrý den,

vyplňte formulář na naší stránce https://www.pojisteni.cz/srovnani/produkty-detem.html a my Vám uděláme nabídku všech námi nabízených pojišťoven.

Přeji pěkný den.

S pozdravem

Lukáš Krška

Životní pojištění pro mladé

Dana, 21.02.2010 20:52:10

Dobrý den,

chtěla by jsem Vás taky poprosit o radu. Je mi 25 let a partnerovi 30 a chtěli by jsme si založiť životní pojištění. Co by jste nám dporučili?

Děkuji a přeji hezký den.

Re: Životní pojištění pro mladé

Pojištění.cz, 22.02.2010 09:48:11

Dobrý den,

doporučili bychom Vám Aviva pojišťovnu, a.s., která se životním pojištěním zabývá přímo nebo Flexi od České spořitelny.

Přeji pěkný den

S pozdravem

Lukáš Krška

Lucka, 13.05.2010 16:34:19

Dobrý den, pokud budete mít zájem, stačí napsat na e-mail a zkusíme to spočítat přes různé pojišťovny.

Hana Třebická, 16.05.2011 09:33:57

http://online.pojisteni.cz/srovnani/pojisteni-proti-pokutam.html

Dobrý den,

optimální je životní pojištění Aviva - optimální nastavení pro Vaše potřeby a možnosti a zajímavá investiční složka.

po zkušenostech, 26.07.2011 22:18:07

U Avivy nepojišťovat ani kočku. O Flexině nemluvě.Na první pohled levné,ale plné háčků, výluk i zpětně atd. P O Z O R ! ! ! ! ! A to nezávislí neřeknou. Věnují se této práci stylem po nás potopa. Když máte něco s nimi uzavřít to se pomalu úctou zblázní,ale jak jde o řešení komunikace s tou kterou pojišťovnou tak je slyšet- ,,volejte jejich klientservis", já už to nedělám.Zlatá Česká pojišťovna.A to beze srandy a vší hrdostí.

Dotaz

Radka, 20.01.2010 13:41:26

Dobrý den,
jaké je nejlepší pojištění pro 2 dospělé a 2 děti s tím, že se dětem zároveň spoří. Děkuji.

Re: Dotaz

Petr, 11.02.2010 00:06:23

Dobry den na tuhle otazku vam klidne odpovim pro rodinu je nejlesi Flexi od Pojistovny ceske sporitelny nebo Benefit od generali u jinych pojisteni je to prilis drahe pekny den

Lucka, 13.05.2010 16:32:50

Dobrý den, teď to vychází úplně suprově i přes ČSOB. Pokud budete mít zájem srovnat konkrétní případy, napište mi na e-mail

Leona Henslova, 04.10.2011 17:42:35

Záleží na tom co chcete jestli jistotu nebo investice (FLEXI).

dotaz

pola, 23.09.2009 16:40:38

Dobrý den.
Je mi 50 let a dosud nemám sjednané životní pojištění.Můžete mi poradit u jaké pojišťovny si jej mám sjednat?
Děkuji.

Re: dotaz

Pojištění.cz, 24.09.2009 12:18:04

Dobrý den,

dle našich dosavadních zkušeností bych Vám doporučil Aviva pojišťovnu, a.s., která se životním pojištěním zabývá přímo.

Přeji pěkný den.

Pojištění.cz

Petr, 11.02.2010 00:07:23

pojistovna ceske sporitelny kde se muzete pojistit do svich 75let jako duchodce vas pak nikdo nepojisti

Leona Henslova, 04.10.2011 17:45:50

Jsteli okr. Svitavy a okolí ráda se s Vámi sejdu poradím,
tak aby pojistka vyhovovala Vašim požadavkům.

daně

Karel, 19.09.2009 10:09:58

Dobrý den,navštívil mě známý a přesvědčil mě abych svoje životní pojištění zrušil a udělal si jiné,kde nebudu platit vysoké poplatky.Vysvětlil mi to celkem rozumně,ale když jsem svoje původní pojištění chtěl zrušit,tak jsem se dozvěděl že po 6 letech co platím 850kč měsíčně dostanu jen nějakých 25000kč,z toho odvedu 15% daň + budu muset jít na fin.úřad a vrátit peníze které mi stát vrátil za odpočty na daních.Je to možné???

Re: daně

Pojištění.cz, 21.09.2009 14:25:09

Dobrý den,

U rizikového pojištění je zaplacené pojistné použito na pojistnou ochranu osoby či majetku, neexistuje žádná spořící složka. V případě jeho výpovědi tak pojišťovny nevyplácí žádné prostředky.

U kapitálových a investičních pojistek účastník pojištění nemá právo na navrácení všech vložených prostředků, ale pouze na tzv. odbytné. Jeho výše záleží na parametrech pojistky a době, po kterou bylo pojištění hrazeno. Obecně platí, že první dva až tři roky jde veškeré zaplacené pojistné na pokrytí nákladů pojišťovny a provizi, takže nedostanete téměř nic.

Pokud jste si snižoval základ daně, musíte v příštím daňovém přiznání uvést všechny tyto částky, o které Vám byla daň snížena, jako příjem a dodatečně je všechny zdanit.

Tedy ano, všechno to je možné.

Pojištění.cz

investiční životní pojištění

Michaela , 03.09.2009 22:29:03

Kdo má nejlepší IŽP? Třeba na modelu muž 30 let,pojištění na 30 let, pracuje v průmyslu jako nástrojař.2 děti.Pojistná částka pro případ smrti 1 milion. Nevím,jestli jsou důležitá ještě jiná fakta,ale zajímalo by mě srovnání cen u jednotlivých pojišťoven,t.j., měsíční platba a také výnos.Kdo mi může nabídnout nejvíc za stejné peníze měsíčně?Dííííky

Re: investiční životní pojištění

Pojištění.cz, 04.09.2009 10:02:21

Vážená paní,

"tarify", které se v Česku prodávají zatím nejsou pro naše klienty příliš výhodné, proto ani investiční životní pojištění nenabízíme a tedy Vám nemůžem ani udělat příslušné srovnání.

Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den.

Pojištění.cz

Dotaz

Blanka, 27.08.2009 13:20:10

Dobrý den chtěla bych se zeptat jak je to s pojištěním studenta střední školy.
V zaří dělá opravnou maturitní zkoušku do kdy je pojištěna?Do konce prázdnin nebo do doby dokud nebude opravena maturitní zkouška?
Děkuji za odpověd.

Jana Roselli - Pojištění.cz, 27.08.2009 15:02:04

Vážená paní,

bohužel neuvádíte o jaké pojištění se jedná. Z Vašeho dotazu tato informace není patrná.

Jediná možnost v tuhletu chvíli jak Vám mohu poradit je, že veškeré informace ohledně pojistné smlouvy, naleznete v pojistných podmínkách. Pokud budete potřebovat pomoci, můžete se obrátit na nás. Potřebujeme ale znát bližší informace.

Mějte hezké odpoledne. Jana Roselli, Pojištění.cz

pojisteni

Petr, 03.06.2009 18:51:28

Dobry den, nevyznam se v tom a proto bych chtel poradit od zkusenych a vzdelanych lidi. Moje pritelkyne mi vyklada neco o tom ze po domluve k nam domu prijde jakysi clovek nabyzejici jakesi pojisteni. Po uzavrene dohode vsak musite zaplatit cca 1500kc za "jakesi" vstupni skoleni. a pote pry za podepsani "cehosi" snad nejake smlouvy dostanete 2000 a pak 900. cili zaplatite 1500 a vrati se vam 1500+1400kc. jako rozumnemu cloveku mi to prijde jako hloupost a nesmysl. Pojisteni ma jeji sestra, matka, a nekolik pribuznych z jeji strany.mam pocit ze aby za sezeni nekdo dostal(kdyz vam odvyklada tyto zvasty) 3000kc, vy pak neco platite a pak se vam to vrati + 1400kc. proste nesmysl. ale stale me presvedcuje o tom ze je to dobre pojisteni. poradite prosim? jake doporucujete pojisteni? u jakych firem? plati se nejake skoleni? a na co?... snad kdyz sporim tak platim mesicni pausal na cemz vydela pojistovna tak i ja(napr po 5-ti letech.) prosim napiste mi radu na email GabrielNet@seznam.cz dekuji

Re: pojisteni

Petr, 20.06.2009 20:37:20

Asi makléři ZFP. Podvodníci !!! Školení o tom, jak si udělat na sebe všemožné pojištění a inkasovat provize. Příklad asi jak si postavit rodinný dům, když to člověk neumí.Petr

Petr, 11.02.2010 00:12:20

tady na to si davejte pozor mam skusenosti stim ze kdyz vstoupite do ZFP a udelate si pojisteni tak potom osdtoupeni o tehle spolecnosti je pod pokutou a navraceni veskerych financi ktere jste od nich dostal nedelejte tu chybu jako spousta lidi kteri na to jen doplatily

David, 24.11.2011 19:04:18

Jo a za těch pár týdnů než ze zoufalství nakonec utečou oberou lidi svojí blbostí o peníze, nalžou bláboly ze školení a ostatní pojišťovny a "kolegy" značí za zloděje. Pozor na ZFP, MS Quatro, Broker, Fincentrum atd. Banda křiváků a neférových hráčů.

životní pojištění

Pojisteni.cz, 07.03.2009 17:47:56

Životní pojištění je základ! Na trhu existuje mnoho různých variant životního pojištění. Vyberte si i to svoje správné a nejlepší životní pojištění.

Nejvýhodnější životní pojištění zakoupíte na serveru www.Pojisteni.cz .
Na serveru Pojisteni.cz si provedete online porovnání cenových nabídek jednotlivých pojišťoven, porovnáte jednotlivé pojistené produkty. Vyberete si pojištění, které Vám nejvíce vyhovuje, vyplníte kontaktní údaje a odkliknete, že chcete uzavřít pojistnou smlouvu.
Všechny další informace o pojištění (pojistné smlouvě) získáte mailem. Zaplatíte a životní pojištění je uzavřeno.
Příště si můžete vybrat i z jiných pojistných produktů. Mimo jiné nabízíme:
- povinné ručení (pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou při provozu vozidla)
- havarijní pojištění
- pojištění proti pokutám
- pojištění právní ochrany
- pojištění odpovědnosti za škodu (pojistka na blbost)
- pojištění majetku
- životní pojištění
- pojištění storna zájezdu
- úrazové pojištění
- pojištění cizinců
- cestovní pojištění
- pojištění zvířat
- penzijní připojištění
- stavební spoření
- hypotéky
- makléřské služby
- jakékoliv další druhy pojištění

Těšíme se na spolupráci.
Server Pojisteni.cz nabízí nejlevnější a nejvýhodnější pojištění v ČR, přičemž nabídka na Pojisteni.cz je jednoznačně nejširší. Porovnejte si všechny nabídky od různých pojišťoven.

Naší výhodou je to, že si pojištění srovnáte a vyberete sami z nabídky, která je na trhu!
Jsme profesionálové. Pojištění je náš obor. Pojištění.cz - nikdy nevíte...

Re: životní pojištění

Mervova, 17.11.2010 19:54:55

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat jaké je zhodnocení kapitálového životního pojištění.Dcery mají kapitálové životní pojištění uzavřené na 47let,měsíčně platí 409,-Kč,z toho 49,Kč na úrazové pojištění.Po 47letech vloží do tohoto pojištění 235 000,Kč a vyplaceno by měly dostat jen 200 000 Kč.Zajímalo by mě,jaké bude zhodnocení vkladu a jestli dostanou více než 200 000 Kč jak je uvedeno ve smlouvě.Dcery mají 23 a 22 let.Děkuji.

Radek Svoboda, 18.11.2010 15:59:39

Dobrý den, na váš dotaz nelze bohužel jednoznačně odpovědět. Každá pojišťovna má své parametry. Otázkou ale zůstává úroveň jednotlivých prodejců a pojišťoven a to jak svým klientům pojištění prodávají a proč zrovna to a ne ono. Na prvním místě by měla být finanční analýza klienta, zjištění jeho potřeb, přání a cílů, na základě nich pak vybírat nejlepší řešení pro ten který případ a poté doporučit produkty a uzavřít smlouvu. Většinou se ale tak neděje a klient vlastně neví, co mu jeho pojištění konkrétně řeší. Pokud budete mít zájem kontaktujte mě na emailu radek.svoboda@eu-credit.cz, mohu vám pak dát konkrétní doporučení.

Přeji Vám příjemný den

Radek Svoboda

Mervova, 21.11.2010 16:41:56

Pro pana Radka Svobodu.
Děkuji za odpověď.Chtěla jsem Vám napsat více na Váš email,ale stále se mi ukazuje,že můj email nebyl doručen.Váše emailová adresa nefunguje.Nevím ,kde je chyba.
Přeji pěkný den

• Aegon
  • Allianz
  • Amcico
  • AXA
  • ČPP
  • ČSOB
  • DAS
  • Chartis
  • Kooperativa
  • Maxima
  • Modrá pyramida