Kategorie: Pojištění / Životní pojištění

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Úrazové pojištění pro děti

Marta Flesarová, 23.02.2010 09:25:57

Dobrý den, mám dvouletého syna a chtěla bych pro něj úrazové pojištění, ale bez spoření.Které by pro něj bylo nejvhodnější? Děkuji.

Re: Úrazové pojištění pro děti

Pojištění.cz, 23.02.2010 10:21:33

Dobrý den,

vyplňte formulář na naší stránce https://www.pojisteni.cz/srovnani/produkty-detem.html a my Vám uděláme nabídku všech námi nabízených pojišťoven.

Přeji pěkný den.

S pozdravem

Lukáš Krška

Životní pojištění pro mladé

Dana, 21.02.2010 20:52:10

Dobrý den,

chtěla by jsem Vás taky poprosit o radu. Je mi 25 let a partnerovi 30 a chtěli by jsme si založiť životní pojištění. Co by jste nám dporučili?

Děkuji a přeji hezký den.

Re: Životní pojištění pro mladé

Pojištění.cz, 22.02.2010 09:48:11

Dobrý den,

doporučili bychom Vám Aviva pojišťovnu, a.s., která se životním pojištěním zabývá přímo nebo Flexi od České spořitelny.

Přeji pěkný den

S pozdravem

Lukáš Krška

Fixní provize pro PPZ

Stanislav, 07.02.2010 22:30:07

Dobrý den,
hledáme poradce, kteří pracují pro pojišťovací makléře a je pro ně velmi důležité dostat zaplaceno a to navíc v řádném termínu za svou produkci. Silná a stabilní pojišťovna nabízí dva výplatní termíny v měsíci. Fixní provizi pro všechny schopné pracovníky a nejlepší ohodnocení na trhu pro manažery, kteří dokáží efektivně vést svůj tým lidí. Benefity včetně příspěvků na životní i penzijní pojištění. Tato nabídka je časově omezena nepromarněte svou šanci!
S pozdravem Stavárek 724 458 100

Dotaz

Radka, 20.01.2010 13:41:26

Dobrý den,
jaké je nejlepší pojištění pro 2 dospělé a 2 děti s tím, že se dětem zároveň spoří. Děkuji.

Re: Dotaz

Petr, 11.02.2010 00:06:23

Dobry den na tuhle otazku vam klidne odpovim pro rodinu je nejlesi Flexi od Pojistovny ceske sporitelny nebo Benefit od generali u jinych pojisteni je to prilis drahe pekny den

dotaz

pola, 23.09.2009 16:40:38

Dobrý den.
Je mi 50 let a dosud nemám sjednané životní pojištění.Můžete mi poradit u jaké pojišťovny si jej mám sjednat?
Děkuji.

Re: dotaz

Pojištění.cz, 24.09.2009 12:18:04

Dobrý den,

dle našich dosavadních zkušeností bych Vám doporučil Aviva pojišťovnu, a.s., která se životním pojištěním zabývá přímo.

Přeji pěkný den.

Pojištění.cz

Re: dotaz

Petr, 11.02.2010 00:07:23

pojistovna ceske sporitelny kde se muzete pojistit do svich 75let jako duchodce vas pak nikdo nepojisti

daně

Karel, 19.09.2009 10:09:58

Dobrý den,navštívil mě známý a přesvědčil mě abych svoje životní pojištění zrušil a udělal si jiné,kde nebudu platit vysoké poplatky.Vysvětlil mi to celkem rozumně,ale když jsem svoje původní pojištění chtěl zrušit,tak jsem se dozvěděl že po 6 letech co platím 850kč měsíčně dostanu jen nějakých 25000kč,z toho odvedu 15% daň + budu muset jít na fin.úřad a vrátit peníze které mi stát vrátil za odpočty na daních.Je to možné???

Re: daně

Pojištění.cz, 21.09.2009 14:25:09

Dobrý den,

U rizikového pojištění je zaplacené pojistné použito na pojistnou ochranu osoby či majetku, neexistuje žádná spořící složka. V případě jeho výpovědi tak pojišťovny nevyplácí žádné prostředky.

U kapitálových a investičních pojistek účastník pojištění nemá právo na navrácení všech vložených prostředků, ale pouze na tzv. odbytné. Jeho výše záleží na parametrech pojistky a době, po kterou bylo pojištění hrazeno. Obecně platí, že první dva až tři roky jde veškeré zaplacené pojistné na pokrytí nákladů pojišťovny a provizi, takže nedostanete téměř nic.

Pokud jste si snižoval základ daně, musíte v příštím daňovém přiznání uvést všechny tyto částky, o které Vám byla daň snížena, jako příjem a dodatečně je všechny zdanit.

Tedy ano, všechno to je možné.

Pojištění.cz

investiční životní pojištění

Michaela , 03.09.2009 22:29:03

Kdo má nejlepší IŽP? Třeba na modelu muž 30 let,pojištění na 30 let, pracuje v průmyslu jako nástrojař.2 děti.Pojistná částka pro případ smrti 1 milion. Nevím,jestli jsou důležitá ještě jiná fakta,ale zajímalo by mě srovnání cen u jednotlivých pojišťoven,t.j., měsíční platba a také výnos.Kdo mi může nabídnout nejvíc za stejné peníze měsíčně?Dííííky

Re: investiční životní pojištění

Pojištění.cz, 04.09.2009 10:02:21

Vážená paní,

"tarify", které se v Česku prodávají zatím nejsou pro naše klienty příliš výhodné, proto ani investiční životní pojištění nenabízíme a tedy Vám nemůžem ani udělat příslušné srovnání.

Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den.

Pojištění.cz

Dotaz

Blanka, 27.08.2009 13:20:10

Dobrý den chtěla bych se zeptat jak je to s pojištěním studenta střední školy.
V zaří dělá opravnou maturitní zkoušku do kdy je pojištěna?Do konce prázdnin nebo do doby dokud nebude opravena maturitní zkouška?
Děkuji za odpověd.

Re: Dotaz

Jana Roselli - Pojištění.cz, 27.08.2009 15:02:04

Vážená paní,

bohužel neuvádíte o jaké pojištění se jedná. Z Vašeho dotazu tato informace není patrná.

Jediná možnost v tuhletu chvíli jak Vám mohu poradit je, že veškeré informace ohledně pojistné smlouvy, naleznete v pojistných podmínkách. Pokud budete potřebovat pomoci, můžete se obrátit na nás. Potřebujeme ale znát bližší informace.

Mějte hezké odpoledne. Jana Roselli, Pojištění.cz

pojisteni

Petr, 03.06.2009 18:51:28

Dobry den, nevyznam se v tom a proto bych chtel poradit od zkusenych a vzdelanych lidi. Moje pritelkyne mi vyklada neco o tom ze po domluve k nam domu prijde jakysi clovek nabyzejici jakesi pojisteni. Po uzavrene dohode vsak musite zaplatit cca 1500kc za "jakesi" vstupni skoleni. a pote pry za podepsani "cehosi" snad nejake smlouvy dostanete 2000 a pak 900. cili zaplatite 1500 a vrati se vam 1500+1400kc. jako rozumnemu cloveku mi to prijde jako hloupost a nesmysl. Pojisteni ma jeji sestra, matka, a nekolik pribuznych z jeji strany.mam pocit ze aby za sezeni nekdo dostal(kdyz vam odvyklada tyto zvasty) 3000kc, vy pak neco platite a pak se vam to vrati + 1400kc. proste nesmysl. ale stale me presvedcuje o tom ze je to dobre pojisteni. poradite prosim? jake doporucujete pojisteni? u jakych firem? plati se nejake skoleni? a na co?... snad kdyz sporim tak platim mesicni pausal na cemz vydela pojistovna tak i ja(napr po 5-ti letech.) prosim napiste mi radu na email GabrielNet@seznam.cz dekuji

Re: pojisteni

Petr, 20.06.2009 20:37:20

Asi makléři ZFP. Podvodníci !!! Školení o tom, jak si udělat na sebe všemožné pojištění a inkasovat provize. Příklad asi jak si postavit rodinný dům, když to člověk neumí.Petr

Re: pojisteni

Petr, 11.02.2010 00:12:20

tady na to si davejte pozor mam skusenosti stim ze kdyz vstoupite do ZFP a udelate si pojisteni tak potom osdtoupeni o tehle spolecnosti je pod pokutou a navraceni veskerych financi ktere jste od nich dostal nedelejte tu chybu jako spousta lidi kteri na to jen doplatily

životní pojištění

Pojisteni.cz, 07.03.2009 17:47:56

Životní pojištění je základ! Na trhu existuje mnoho různých variant životního pojištění. Vyberte si i to svoje správné a nejlepší životní pojištění.

Nejvýhodnější životní pojištění zakoupíte na serveru www.Pojisteni.cz .
Na serveru Pojisteni.cz si provedete online porovnání cenových nabídek jednotlivých pojišťoven, porovnáte jednotlivé pojistené produkty. Vyberete si pojištění, které Vám nejvíce vyhovuje, vyplníte kontaktní údaje a odkliknete, že chcete uzavřít pojistnou smlouvu.
Všechny další informace o pojištění (pojistné smlouvě) získáte mailem. Zaplatíte a životní pojištění je uzavřeno.
Příště si můžete vybrat i z jiných pojistných produktů. Mimo jiné nabízíme:
- povinné ručení (pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou při provozu vozidla)
- havarijní pojištění
- pojištění proti pokutám
- pojištění právní ochrany
- pojištění odpovědnosti za škodu (pojistka na blbost)
- pojištění majetku
- životní pojištění
- pojištění storna zájezdu
- úrazové pojištění
- pojištění cizinců
- cestovní pojištění
- pojištění zvířat
- penzijní připojištění
- stavební spoření
- hypotéky
- makléřské služby
- jakékoliv další druhy pojištění

Těšíme se na spolupráci.
Server Pojisteni.cz nabízí nejlevnější a nejvýhodnější pojištění v ČR, přičemž nabídka na Pojisteni.cz je jednoznačně nejširší. Porovnejte si všechny nabídky od různých pojišťoven.

Naší výhodou je to, že si pojištění srovnáte a vyberete sami z nabídky, která je na trhu!
Jsme profesionálové. Pojištění je náš obor. Pojištění.cz - nikdy nevíte...