Kategorie: Pojištění / Životní pojištění
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Úrazové pojištění pro děti
Dobrý den, mám dvouletého syna a chtěla bych pro něj úrazové pojištění, ale bez spoření.Které by pro něj bylo nejvhodnější? Děkuji.
Re: Úrazové pojištění pro děti
Dobrý den,
vyplňte formulář na naší stránce https://www.pojisteni.cz/srovnani/produkty-detem.html a my Vám uděláme nabídku všech námi nabízených pojišťoven.
Přeji pěkný den.
S pozdravem
Lukáš Krška
Životní pojištění pro mladé
Dobrý den,
chtěla by jsem Vás taky poprosit o radu. Je mi 25 let a partnerovi 30 a chtěli by jsme si založiť životní pojištění. Co by jste nám dporučili?
Děkuji a přeji hezký den.
Re: Životní pojištění pro mladé
Dobrý den,
doporučili bychom Vám Aviva pojišťovnu, a.s., která se životním pojištěním zabývá přímo nebo Flexi od České spořitelny.
Přeji pěkný den
S pozdravem
Lukáš Krška
Fixní provize pro PPZ
Dobrý den,
hledáme poradce, kteří pracují pro pojišťovací makléře a je pro ně velmi důležité dostat zaplaceno a to navíc v řádném termínu za svou produkci. Silná a stabilní pojišťovna nabízí dva výplatní termíny v měsíci. Fixní provizi pro všechny schopné pracovníky a nejlepší ohodnocení na trhu pro manažery, kteří dokáží efektivně vést svůj tým lidí. Benefity včetně příspěvků na životní i penzijní pojištění. Tato nabídka je časově omezena nepromarněte svou šanci!
S pozdravem Stavárek 724 458 100
Dotaz
Dobrý den,
jaké je nejlepší pojištění pro 2 dospělé a 2 děti s tím, že se dětem zároveň spoří. Děkuji.
Re: Dotaz
Dobry den na tuhle otazku vam klidne odpovim pro rodinu je nejlesi Flexi od Pojistovny ceske sporitelny nebo Benefit od generali u jinych pojisteni je to prilis drahe pekny den
dotaz
Dobrý den.
Je mi 50 let a dosud nemám sjednané životní pojištění.Můžete mi poradit u jaké pojišťovny si jej mám sjednat?
Děkuji.
Re: dotaz
Dobrý den,
dle našich dosavadních zkušeností bych Vám doporučil Aviva pojišťovnu, a.s., která se životním pojištěním zabývá přímo.
Přeji pěkný den.
Pojištění.cz
Re: dotaz
pojistovna ceske sporitelny kde se muzete pojistit do svich 75let jako duchodce vas pak nikdo nepojisti
daně
Dobrý den,navštívil mě známý a přesvědčil mě abych svoje životní pojištění zrušil a udělal si jiné,kde nebudu platit vysoké poplatky.Vysvětlil mi to celkem rozumně,ale když jsem svoje původní pojištění chtěl zrušit,tak jsem se dozvěděl že po 6 letech co platím 850kč měsíčně dostanu jen nějakých 25000kč,z toho odvedu 15% daň + budu muset jít na fin.úřad a vrátit peníze které mi stát vrátil za odpočty na daních.Je to možné???
Re: daně
Dobrý den,
U rizikového pojištění je zaplacené pojistné použito na pojistnou ochranu osoby či majetku, neexistuje žádná spořící složka. V případě jeho výpovědi tak pojišťovny nevyplácí žádné prostředky.
U kapitálových a investičních pojistek účastník pojištění nemá právo na navrácení všech vložených prostředků, ale pouze na tzv. odbytné. Jeho výše záleží na parametrech pojistky a době, po kterou bylo pojištění hrazeno. Obecně platí, že první dva až tři roky jde veškeré zaplacené pojistné na pokrytí nákladů pojišťovny a provizi, takže nedostanete téměř nic.
Pokud jste si snižoval základ daně, musíte v příštím daňovém přiznání uvést všechny tyto částky, o které Vám byla daň snížena, jako příjem a dodatečně je všechny zdanit.
Tedy ano, všechno to je možné.
Pojištění.cz
investiční životní pojištění
Kdo má nejlepší IŽP? Třeba na modelu muž 30 let,pojištění na 30 let, pracuje v průmyslu jako nástrojař.2 děti.Pojistná částka pro případ smrti 1 milion. Nevím,jestli jsou důležitá ještě jiná fakta,ale zajímalo by mě srovnání cen u jednotlivých pojišťoven,t.j., měsíční platba a také výnos.Kdo mi může nabídnout nejvíc za stejné peníze měsíčně?Dííííky
Re: investiční životní pojištění
Vážená paní,
"tarify", které se v Česku prodávají zatím nejsou pro naše klienty příliš výhodné, proto ani investiční životní pojištění nenabízíme a tedy Vám nemůžem ani udělat příslušné srovnání.
Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den.
Pojištění.cz
Dotaz
Dobrý den chtěla bych se zeptat jak je to s pojištěním studenta střední školy.
V zaří dělá opravnou maturitní zkoušku do kdy je pojištěna?Do konce prázdnin nebo do doby dokud nebude opravena maturitní zkouška?
Děkuji za odpověd.
Re: Dotaz
Vážená paní,
bohužel neuvádíte o jaké pojištění se jedná. Z Vašeho dotazu tato informace není patrná.
Jediná možnost v tuhletu chvíli jak Vám mohu poradit je, že veškeré informace ohledně pojistné smlouvy, naleznete v pojistných podmínkách. Pokud budete potřebovat pomoci, můžete se obrátit na nás. Potřebujeme ale znát bližší informace.
Mějte hezké odpoledne. Jana Roselli, Pojištění.cz
pojisteni
Dobry den, nevyznam se v tom a proto bych chtel poradit od zkusenych a vzdelanych lidi. Moje pritelkyne mi vyklada neco o tom ze po domluve k nam domu prijde jakysi clovek nabyzejici jakesi pojisteni. Po uzavrene dohode vsak musite zaplatit cca 1500kc za "jakesi" vstupni skoleni. a pote pry za podepsani "cehosi" snad nejake smlouvy dostanete 2000 a pak 900. cili zaplatite 1500 a vrati se vam 1500+1400kc. jako rozumnemu cloveku mi to prijde jako hloupost a nesmysl. Pojisteni ma jeji sestra, matka, a nekolik pribuznych z jeji strany.mam pocit ze aby za sezeni nekdo dostal(kdyz vam odvyklada tyto zvasty) 3000kc, vy pak neco platite a pak se vam to vrati + 1400kc. proste nesmysl. ale stale me presvedcuje o tom ze je to dobre pojisteni. poradite prosim? jake doporucujete pojisteni? u jakych firem? plati se nejake skoleni? a na co?... snad kdyz sporim tak platim mesicni pausal na cemz vydela pojistovna tak i ja(napr po 5-ti letech.) prosim napiste mi radu na email GabrielNet@seznam.cz dekuji
Re: pojisteni
Asi makléři ZFP. Podvodníci !!! Školení o tom, jak si udělat na sebe všemožné pojištění a inkasovat provize. Příklad asi jak si postavit rodinný dům, když to člověk neumí.Petr
Re: pojisteni
tady na to si davejte pozor mam skusenosti stim ze kdyz vstoupite do ZFP a udelate si pojisteni tak potom osdtoupeni o tehle spolecnosti je pod pokutou a navraceni veskerych financi ktere jste od nich dostal nedelejte tu chybu jako spousta lidi kteri na to jen doplatily
životní pojištění
Životní pojištění je základ! Na trhu existuje mnoho různých variant životního pojištění. Vyberte si i to svoje správné a nejlepší životní pojištění.
Nejvýhodnější životní pojištění zakoupíte na serveru www.Pojisteni.cz .
Na serveru Pojisteni.cz si provedete online porovnání cenových nabídek jednotlivých pojišťoven, porovnáte jednotlivé pojistené produkty. Vyberete si pojištění, které Vám nejvíce vyhovuje, vyplníte kontaktní údaje a odkliknete, že chcete uzavřít pojistnou smlouvu.
Všechny další informace o pojištění (pojistné smlouvě) získáte mailem. Zaplatíte a životní pojištění je uzavřeno.
Příště si můžete vybrat i z jiných pojistných produktů. Mimo jiné nabízíme:
- povinné ručení (pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou při provozu vozidla)
- havarijní pojištění
- pojištění proti pokutám
- pojištění právní ochrany
- pojištění odpovědnosti za škodu (pojistka na blbost)
- pojištění majetku
- životní pojištění
- pojištění storna zájezdu
- úrazové pojištění
- pojištění cizinců
- cestovní pojištění
- pojištění zvířat
- penzijní připojištění
- stavební spoření
- hypotéky
- makléřské služby
- jakékoliv další druhy pojištění
Těšíme se na spolupráci.
Server Pojisteni.cz nabízí nejlevnější a nejvýhodnější pojištění v ČR, přičemž nabídka na Pojisteni.cz je jednoznačně nejširší. Porovnejte si všechny nabídky od různých pojišťoven.
Naší výhodou je to, že si pojištění srovnáte a vyberete sami z nabídky, která je na trhu!
Jsme profesionálové. Pojištění je náš obor. Pojištění.cz - nikdy nevíte...

380 999 777