Úrazové pojištění - fórum
Kategorie: Pojištění / Úrazové pojištění
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Úrazové pojištění
Tímto bych chtěla požádat nezávislého pojišťovacího poradce, který působí v oblasti Ostravy, zdali by mi poradil vhodné úrazové pojištění. Měla jsem sjednané úrazové pojištění u ČSOB, která bez mého vědomí změnila pojišťovací podmínky.Této pojišťovně jsem smlouvu vypověděla. Kontakt prosím uveďte v tomto diskusním fóru. Děkuji.
Re: Úrazové pojištění
Dobrý den,
dovolil jsem si vás oslovit na základě výše uvedeného.
Pracuji pro společnost Wuestenrot a v tuto chvíli máme v nabídce Rizikové pojištění ProSichr, které se vyznačuje především nízkými náklady na měsíčně placené pojistné ale za to vysokým pojistným krytím.
Pro bližší informace popř. nezávaznou kalkulaci mě můžete kontaktovat na emailu jan.vermirovsky@wuestenrot.cz nebo telefoním čísle 257092857.
Přeji hezký den
Dobrý den,
Také reaguji na Váš inzerát.
Nepracuji pro jednu pojišťovnu, tudíž jsem nezávislým poradcem, dle Vašich parametrů a požadavků Vám mohu sestavit úrazové pojištění na míru tak, aby odpovídala finančně i kvalitně, nabízím doživotní servis zdarma, také se zabýváme i pojistnými událostmi. Mohu Vám srovnat více produktů. Pokud Vás zaujala má nabídka, napiště mi prosím Váš kontakt na sarka.pifkova@pojistenialikvidace.cz
Připojím se do diskuze.
Nepracuji sice pro 20 pojišťoven ale pro jednu a pořádně. :-)
Pokud je zájem stále aktuální, určitě rád pomůžu, nebo i poradím.
V opačném případě přeji hodně štěstí při výběru toho správného produktu.
Kontakt: dan.mik@seznam.cz
Přeji pěkný den
Pojistovna bez ocenovacich tabulek
Dobry den, hledam na internetu nejake rozumne urazove pojisteni. Vetsina pojistoven se lisi ve vyplaceni denniho odskodneho dle vlastnich tabulek, avsak jsem narazil na jednu, ktera vyplaci dle skutecne doby lecby. Chtel bych se zeptat, zda mate nejakou zkusenost s pojistovnou GARANT s.r.o. Bojim se toho, ze si budu platit drahe pojiste a ve finale z toho nebudu mit nic, pojistovna zkrachuje nebo neco podobneho. Tato pojistovna me laka svou nabidkou, protoze jsem mel uraz, ktery jsem lecil 210dni a dle tabulek u stavajici pojistovny byl ohodnocen na 42dni,coz neni zrovna nejlepsi pri dennim odskodnem 1tis
Dekuji za Vase odpovedi a nazory.
Re: Pojistovna bez ocenovacich tabulek
Dobrý den,
reaguji na Váš inzerát,
Mohu Vám nabídnout solidní úrazové připojištění, jsem nezávislým poradcem, tudíž mohu srovnat veškeré produkty.
Co se týče Vašeho konkrétního dotazu, pokud mi napíšete do e-mailu jaký úraz jste konkrétně prodělal, mohu to porovnat blíže. Svým klientům garantuji doživotní a bezplatný servis, v případě pojistné události s klientem vše sepíšu, vyřídím tak aby byl vždy spokojený klient.
Budu se těšit. Pifková
Pojistka úrazová
Dobrý den,nevím,kde se mám zkontaktovt na internetu,ale uzavřela jsem s vámi smlouvu-program při hospitalizaci následkem úrazu nebo nemoci!Já jsem byla 3 dny v nemocnici kvůli vyčištění-měla jsem mrtvé dítě,a tak se chci zeptat,zda se to i na toto vztahuje.Děkuji Nováková
Re: Pojistka úrazová
Dobrý den,
veškeré kontakty jsou v levém menu v sekci kontakt.
Máte-li sjednáno ve smlouvě výplatu denního odškodného a doba léčení úrazu dosáhne počtu dnů stanoveného v pojistné smlouvě, máte samozřejmě právo na jeho plnění. To se uplatňuje přímo u pojišťovny.
Přeji pěkný den.
S pozdravem
Lukáš Krška
Úrazové pojištění
Chtěl jsem se zeptat, předělávám si byt a zacházím tam s těžkou technikou na kterou nejsem nijak proškolen a dá se říci, že s ní ani neumím, vztahovalo by se na to nějaké úrazové pojištění, když jsem zaměstnán jako prodejce? Děkuji.
Dobrý den,
záleží na Vás zda-li si troufnete pracovat s těžkou technikou, když s ní neumíte, jak jste sám napsal.
V pojistných podmínkách několika pojišťoven jsem zmínku o takovéto činnosti ve výlukách nenašla.
Proto Vám doporučím, zkusit naše srovnání pojištění úrazu online a v případě zájmu o určitý pojistný produkt se na mne můžete obrátit a můžeme spolu projít výhody a nevýhody a pojistné podmínky.
Pojištění úrazu online naleznete zde: https://www.pojisteni.cz/srovnani/urazove-pojisteni.html
Přeji pěkné odpoledne. Jana Roselli, Pojištění.cz
úrazovka + spoření
Nenašla jsem tady úrazové pojištění a k tomu nějaké spoření.Platit si jen tak úraz se mi zdá škoda,když by z toho vefinále třeba nic nebylo.Díky předem za Vaši odpověď.
Re: úrazovka + spoření
Dobrý den,
mohu Vám nabídnout úrazové připojištění i se spořící složkou, navíc bonusy za bezeškodný průběh a bonus za věrnost. Více už na e-mailu : sarka.pifkova@pojistenialikvidace.cz
Re: úrazovka + spoření
Dobrý den,na webu jsem našla kontakt na Vás,tak se chci zeptat,zda by jste mi mohla vypočíst pojištění pro dceru 15 let,na běžný úraz a třeba i z nějakým spořením.Zatím neměla žádné pojištění,ale každý měsíc má něco.Děkuji moc za cenovou kalkulaci.Kolková.
Úrazové pojištění
Úraz může potkat každého z nás. Stačí málo. Potom litujete, že jste nebyli pojištěni. Pojištění úrazu - úrazové pojištění - bylo, je a bude - jedním z nejrozšířenějších druhů pojištění. Je smutné, že děti pojistíme hned, ale když jsme starší, tak často úrazové pojištění opomíjíme a podceňujeme.
Nejvýhodnější úrazové pojištění (pojištění úrazu) zakoupíte na serveru www.Pojisteni.cz .
Na serveru Pojisteni.cz si provedete online porovnání cenových nabídek jednotlivých pojišťoven, porovnáte jednotlivé pojistené produkty. Vyberete si pojištění, které Vám nejvíce vyhovuje, vyplníte kontaktní údaje a odkliknete, že chcete uzavřít pojistnou smlouvu.
Všechny další informace o pojištění (pojistné smlouvě) získáte mailem. Zaplatíte a úrazové pojištění je uzavřeno.
Příště si můžete vybrat i z jiných pojistných produktů. Mimo jiné nabízíme:
- povinné ručení (pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou při provozu vozidla)
- havarijní pojištění
- pojištění proti pokutám
- pojištění právní ochrany
- pojištění odpovědnosti za škodu (pojistka na blbost)
- pojištění majetku
- životní pojištění
- pojištění storna zájezdu
- úrazové pojištění
- pojištění cizinců
- cestovní pojištění
- pojištění zvířat
- penzijní připojištění
- stavební spoření
- hypotéky
- makléřské služby
- jakékoliv další druhy pojištění
Těšíme se na spolupráci.
Server Pojisteni.cz nabízí nejlevnější a nejvýhodnější pojištění v ČR, přičemž nabídka na Pojisteni.cz je jednoznačně nejširší. Porovnejte si všechny nabídky od různých pojišťoven.
Naší výhodou je to, že si pojištění srovnáte a vyberete sami z nabídky, která je na trhu!
Jsme profesionálové. Pojištění je náš obor. Pojištění.cz - nikdy nevíte...
Pojištění ON-LINE
- Cestovní pojištění srovnání
- Pojištění odpovědnosti srovnání
- Pojištění majetku srovnání
- Povinné ručení porovnání
- Úrazové pojištění srovnání
- Pojištění domácích zvířat srovnání
- Pojištění storna zájezdu srovnání
- Stavební spoření srovnání
- Pojištění proti pokutám srovnání
- Pojištění cizinců srovnání
- Důchodové pojištění srovnání
- Pojištění a spoření pro děti srovnání
- Pojištění právní ochrany srovnání
Články o pojištění
- Spořte nejen dětem (18.05.2010)
- Pracujete? Pojistěte si odpovědnost (18.05.2010)
- Potřebujete pojištění nemovitosti? (18.05.2010)
- Co máme vědět o povinném ručení (18.05.2010)
- Cestovní pojištění CHARTIS EUROPE S.A. Online (18.05.2010)
- Jak postupovat při pojistné události v zahraničí? (18.05.2010)
- Změna, výpověď pojistné smlouvy (17.05.2010)
Diskuze o pojištění
- Re: Úrazové pojištění
- invalidní důchod - odbytné
- Re: Nejlevnější povinné ručení
- Pojisteni domacnosti....
- Pojištění Chartis sjedná, ale plnit se jim nechce
- Re: Česká pojišťovna - NEBRAT – odpírají pojistné plnění!
- Re: nejhorsi pojistovna na pojisteni majetku
- Re: Úrazové pojištění dětí
Novinky
-
27.04.2010Za veškeré námi nabízené zboží a služby je nově možno platit na...
-
08.03.2010Dovolte, abychom Vám představili naši březnovou akční nabídku....